חוששת

לסבו

New member
חוששת

שלום לכולם. אני הולכת ללמוד בבית ספר חדש ואני לא מכירה שם אף אחד. אני מתביישת להגיד להם שאני לסבית. אולי קודם אני אתידד אם הילדים, ותוך כדי שאני חברה שלהם אני אסביר להם שלהיות לסבית זה לא דבר רע ובסופו של דבר אספר זאת למי שאני סומכת עליו. אמ.. פתרתי לעצמי את הבעיה. אבל בכל זאת תגובות. יש פה מישהו שהולך לבית ספר חדש ומפחד מהתגובות של הילדים/מורים?

The Snow Goose

New member
נממ..

אני לא הולך לבצפר חדש. אמ, לדעתי צריך קודם להתידד עם א/נשים, ככה שיהיו לך את החברים הקרובים שלך.. וחברים קרובים לא צריך לעניין אותם מה הנטיות שלך.. ואם זה מפריע להם הם לא חברים אמיתיים. (נממ.. למרות שאין לי חברים/חברות קרובים/קרובות.. אבל יש איזה עשרה אנשים שיודעים.. פחות או יותר, ואני חושב שזה רק קירב..) זה בערך.. לא? בהצלחה!

../images/Emo26.gif

קודם כל, בהצלחה בבית הספר החדש...
ועכשיו לבעיה הקטנטונת...
כפי שכבר אמרת, תמיד טוב להתיידד עם הילדים, בלי קשר לנטיה מינית. אין צורך להסביר להם שלהיות לסבית זה לא דבר רע, כיוון שזה מקרין את החששות שלך. אם תקריני פחד וחשש הם עלולים לחשוב שאולי באמת יש משהו רע בנטייתך המינית. אז כמו שאמרנו, קודם תתיידדי, ואחר כך על מי שאת סומכת ומי שלפי דעתך יקבל זאת בבגרות-ספרי. בהצלחה!

TwelveEyes

New member
לא הבנתי...

מה, את הולכת לבוא על היום הראשון עם חולצה כזו? את הולכת להתחיל שיחות ב"היי, אני לסבית, נעים מאוד!"? למה את בכלל רוצה לחלוק את זה עם כל בית הספר שלך? אף אחד בתיכון שלי לא ידע שאני בי ובכל זאת הסתדרתי טוב מאוד. למה לנסות לעבור את הגשר לפני שהגעת אליו? לא היית אפילו יום אחד בבית הספר הזה, את לא מכירה אף אחד. קודם תמצאי לך חברים, ואחרי זה תדאגי כבר בקשר ליציאה מהארון. למורים את *בכלל* לא צריכה לספר. מה שאת עושה בחייך הפרטיים זה ממש לא מעניינו של בית הספר, ותכל'ס יציאה כזאת יכולה רק להזיק לך - למשל, מורים הומופובים יכולים להתנכל לך. לפעמים לא כל העולם צריך לדעת שאת לסבית. כל סיטואציה לגופה, ויש מצבים שבהם עדיף להישאר בארון כלפי הסביבה, בעיקר לטובתך. ילדים יכולים להיות ממש אכזריים, במיוחד כלפי אנשים שנמצאים בעמדה חלשה - כמו תלמידים חדשים שמגיעים לבית הספר ועדיין אין להם חברים. אז למה לנופף בסטייק מול כלב רעב? ספרי לחברים שלך, ספרי למשפחה, ספרי לאנשים שאת סומכת עליהם שיקבלו את זה טוב וייתמכו בך.

Devilish Angel

New member
אהבתי את הכתובת על החולצה../images/Emo70.gif וכנסי

תראי, חברה שלי (כן כן, יש לי חברה חדשה!!) פעם הייתה מספרת לזאת שישבה לידה על כל הדברים שהיא הייתה עושה עם בת - כאילו זה היה בן ואז היא כתבה לה מכתב שהסביר הכל... וההיא קיבלה את זה בסבבה... תראי אני לא אומרת לך שתעשי את זה אולי תתחילי עם זה שאת בי, ואז תגלי שאת לסבית... אבל מה שחשוב, אל תעשי את אותה טעות שאני עשיתי: לא לסמוך על אף אחד מהר מידי
בהצלחה, אוהבת עדי :)

fayd הפשוש

New member
תקשיבי לי!

אל תגידי שאת לסבית בינתיים חכי עד שהבחור הכי יפה בבית הספר יתחיל איתך ואז בעמצא הכיתה תגידי לו: אם אייך שאתה ניראה אני מעדיפה להיות לסבית! ואז תנשקי א תהבחורה הכי שווה בכיתה וככה תצאי מהאורן.... זה מה שאני בערך עשיתי באחד מבתי הספר שהתי בהם (והיו הרבה כאלו)

Devilish Angel

New member
מה?! עשית את זה לבחורה??

אתה רוצה להגיד לי שאחת הבנות הכי שוות בבצפר הציעה לך לצאת ואתה אמרת שאתה מעדיף להיות הומו ונישקת מישהו אחר?!?!

לירונדה

New member
אל תמהרי לספר...

צריך לדעת במי מדובר לפני שמספרים לו, כי יש אנשים שלא מגיבים לזה טוב ולפעמים נרתעים חכי, תגבשי לך את קבוצת החברים שלך, אני חושבת שאת תדעי מתי זה הזמן המתאים לספר

למעלה