חושק בנשים מבוגרות

mosh2009

New member
חושק בנשים מבוגרות

היי לכולם. שמי זיו ואני בן 26.עכשיו,יש לי בעיה.אני נמשך לנשים מבוגרות ממני.זו כמובן לא הבעיה,הבעיה היא,איך לעזעזל מתחילים איתן בלי שהן יעיפו לי איזו סטירה? תסכימו איתי שזה לא מנומס ללכת ברחוב או בסופר ולהציע לבחורה בת 40 לצאת איתי....מה עוד שרוב הסיכויים שהיא כבר נשואה/תפוסה וכדומה.עכשיו,בעבודה שלי אין בחורות בגילאים האלה,וברוב מקומות הבילוי שאליהם אני מגיע-מן הסתם יש חבר`ה בגילי. איפה אני מוצא בחורה מבוגרת ממני,אה,ורצוי גם שתהיה דומיננטית ואקטיבית? למישהו יש פתרון אשמח מאוד לקבל תגובות - [email protected]

safrir1

New member
אתה לא לבד בקטע

תשמע רוב הגברים רוצים נשים מבוגרות וזה ברור זה ניקרא תסביך אם הדרך הכי קלה היא להציע את עצמך דרך אתריי היכרויות מנסיוני רוב הנשים בגילאי 40-60 מתות לגבר צעיר אבל מפחדות מאיתנו מין קטע נפשי שכזה ממש לא מובן בכל אופן דע שיש הרבה נשואות מבוגרות שמחפשות להן גברברים כמוך אל תתביש לפנות אליהן זה כל כך קל תכניס בהגדרות "חיפוש" את הגילאים שאתה מחפש ובקטגורית "מטרת היכרות" תרשום סקס אני מבטיח לך שאתה לא תאמין כמה "מחפשות" יש אגב רובם מאזור הדרום (מה הם אוכלים שם מעניין) כמובן שאם יש לך תמונה הסיכויים שלך הרבה יותר גבוהים

למעלה