חושך

ענן

New member
חושך

אור חזק מסנוור את עיניי אני מיתרגלת אליו לאט לאט נותת לעיניי העייפות לחוש את החום שבא ממנו מביטה עליו ..מאיר הכל ולפתע האור מיתעמעם.. ועיניי לא מיתרגלות.. אני מתפללת שלא ילך ממני.. אבל הוא עוד מיתעמעם..ולאט לאט כבה חשוך וקר עיניים עיפות עוצמת אותן

tairon

New member
האור לעולם לא יילך ממך

הוא איתך תמיד גם שזה לא נראה ככה האור בתוכך וגם החום שם עמוק בפנים

PoshKale

New member
ענן...

את ממהרת בדברים ? לפי מה שנראה לי: את נותנת לדברים, להיכנס מהר מדי, נהנית מהם, ובגלל שלוקחים דברים מהר במכה, ולא עוזבים אותם [אור חזק מסנוור], זה דועך, וכשזה דועך...את רוצה את זה כי היה לך נעים, ואת לא רוצה שילך ממך...יתכבה יהיה חשוך וקר...רק אם תתני לזה. כשאת מאוד רוצה משהו, אל תלחצי עליו, אל תתפסי אותו כל כך חזק...תני לא קצת חופש, והוא יחזור אלייך. לא בבום, לאט...באהבה כמו בחיים כמו בכל דבר...לא בבום...לאט...קצת חופש משחרר את הצדדים, ונותן להם פשוט מרחב. אז שוב, כשאת רוצה משהו מאוד חזק...אל תלחצי...הוא לא יברח.

ענן

New member
?

ממהרת? אתה בכלל לא מכיר אותי ממהרת? לא יודעת אם לצחוק או לבכות ממהרת? אני כבר לא ממהרת. האמת שאף פעם לא מיהרתי דברים אצלי תמיד הלכו לאט תמיד הכל מאוחר אהבה לא היתה לי מעולם לא חום ולא פינוק והחום שבתוכי? מבוזבז..מיתפוגג לו באויר.. תמיד הרגשתי שאני אוביקט של משהו אם זה מי שצריך אותי בשביל משהו או אם אני נותת יותר ידי מעצמי אני לא מכירה אותך אך אל תמהר לשפוט אחרים האור הזה בא אליי בזמן המתאים אבל הוא לא יהיה שלי לעולם מותר לי להיתעצב עליו ברשותך מעולם לא לחצתי על אף אדם לא מרצון ולא לא מרצון אבל כשאומרים אני אוהב כל כך קצת לחשוב לפני מה זה גורם לאחרים ואם אי אפשר לתת אז לא להגיד לא לעשות את זה לאחרים

PoshKale

New member
ענן

לא צריך להכיר אותך. ואני לא שופט. ורק הבעתי את דעתי...ואת הבנתי יותר נכון. מצטער, אבל ככה המוח הדפוק שלי פועל. ואם כבר הסברת עצמך יותר... אז תרשי לי להוסיף - אל תבזבזי את החום...תוציאי אותו עלייך, אם אין על מי. ואם נותנים לך הרגשה של אובייקט, תעיפי אותם קיבינימט, כי את לא שווה את זה. אף אדם לא שווה. תקראי מה שכתבתי למעלה.

עופרי-

New member
את ממש צודקת~~

וכשאומרים: את האהבה הגדולה של החיים שלי? ואז פתאום נוטשים.. הולכים בלי להגיד אף מילה מראש....

tairon

New member
ומה אם היא אמרה ללכת? אז?

לא את ולא אני יודעים את כל הסיפור ולכן לא קל לדעת או לנבא מה היה או לקבוע עמדה מפורשת

ענן

New member
ומה אם היא אמרה בוא אליי?

ומה אם הוא לא רוצה? ומה אם היא היתה מוכנה לעשות הכל ובכל זאת הוא לא רוצה? אפשר להגיד לה שהיא טועה כי היא אוהבת? אפשר להגיד לה כזה דבר אחרי שהוא כל כך הרבה אומר לא אל תלכי אבל גם אל תבואי נו באמת.....

tairon

New member
ולפעמים

יש סיבות לדברים ולפעמים הרצון קיים אבל יש מתחת לפני השטח סיבות לדברים ואם אין סיבות וזה סתם לא אז את צריכה לקבל החלטות משלך לגבי כל הענין אבל אם יש לזה רקע זה כבר שונה

moran.l

New member
קל לומר

כה קשה לבצע פוש. כשטוב לך, עכשיו, הרגע, אתה רוצה הכל , מהר וחזק. כמה שיותר. נכון, כולנו יודעים שתוך תוכני כי צריך לקחת לאט, להאמין באינסופיות, להשריש בנו את העובדה שלחייבים לתת לו חופש.. אבל כה קשה לממש. באהבה ובחיים בכלל. איך אתה מצליח?

moran.l

New member
מ ה מ ם

ענן המקסימה ברוכה הבאה לפורום ריגשת אותי לחלוטין. הכאב החד פשוט נגע בי... שולחת חיבוק עענננננקקק!!! מורן

למעלה