חושחש מקבל ענף

רותוש

New member
חושחש מקבל ענף

טוב, אז כל הענפים האלו בחנויות לא היו יפים לדעתי כי הם היו קצרים מדיי. אז אני וחבר שלי הלכנו היום וניסרנו לו ענף איזדרכת מגניב בטירוף. הבעייה- הענף לא נכנס לתנור, ואנחנו לא יכולים לחטא אותו. שמעתי פה כמה הסתייגות לגביי האקונומיקה ואני מצטרפת אליהם, כי אין דבר יותר קטלני לעור מאקונומיקה. אז...מה עושים על מנת להכשיר ענף באורך מטר וחצי?

gaichuk

New member
רעיון שעולה בדעתי...

תחתכו אותו לחלקים ותחברו אחר כך בחזרה. אפשר עם ברגים ופלחים עם חורים,אפשר לקדוח באלכסון באיזור בחיתוך ולנסר באמצע ולחבר עם דיבל עץ. ענף של מטר וחצי? אפשר להסיק שהטרריום גם כן בסדר גודל כזה? אם כן,כל הכבוד. מגיע לו בית גדול ומרווח.

באקווריומים-

לפני שמכניסים משהו חדש משרים אותו כמה פעמים במים רותחים. אסל חוץ מהאמבטיה אני לא מוצא מקום לשים ענף(ועוד צריך המון מים רותחים!)

מטר וחצי ענף?

עד כמה שזכור לי יש לך טרריום באורך מטר, זה לא קצת בעייתי? הבעיה העיקרית שיש לזוחלים עם ענפים שמכניסים לטרריום היא אקריות וטפילים חיצוניים אחרים. את יכולה לקנות אבקת אופיגל ולפזר על הענף, להניח אותו לנפשו ולחזור על הטיפול לאחר כשבועיים. זה אמור להרוג גם את ההורים וגם את התינוקות אקריות שיבקעו יתומות מאב ומאקרית. בהצלחה

T M Y

New member
אקונומיקה

אצלי לכולם חיטאתי בעזרת האקונומיקה פשוט לילה עם מים ואקונומיקה יום למחרת שטיפה חזקה לייבש אחרי שעה -שעתיים שוב שטיפה לייבש טוב טוב והענף מסודר. אק' של מטר וחצי לכרכן תירס? לא נסחפנו? אצלי הנקבה באקזוטיקה מטר על 30 ואומרים שלי שנסחפתי

T M Y

New member
אני אישית מנסר רק מהגזע..

חוץ מהיום שמצאתי גזע חתוך כזה נראה מדברי יפה ללאופרדים אבל בעיקרון לדעתי הכי טוב לחתוך ישר מהעץ

dreaming h

New member
../images/Emo139.gif

עדיף למצוא ענפים יבשים כבר, ולא לנסר ענפים חיים מהעץ עצמו.

אני חושב שעדיף ענפים יבשים

בחיים יש סיכון של שרף או משהו כזה ובכל מקרה כדאי לתת להם להתייבש כמה זמן. וענף יבש חוסך את ההמתנה.

למעלה