חושחש מוזר

רותוש

New member
חושחש מוזר

כל השבוע האחרון למרות שלא היה שינוי בטמפרטורות הוא העדיף את הצד הקר או פשוט להיות מעל הבית (שזה גם קר יותר), ועכשיו, יומיים אחרי שנתנו לו את העכברים הוא התמתח, הלך לצד הקר ושם הרביץ שילשול בגודל של כפית עם עיגול לבן מסביב ועיגול שחור באמצע. הצעות?

T M Y

New member
הוא בסדר לדעתי

הכרכנית שלי מתנהגת ככה מהיו שהיא אצלי מעשיפה לרוב את הצד הקר (למרות שהצד הקר צמוד למחשה ותמיד רואים אותה והצד החם קרוב לחלון ששם היא מוסתרת יותר-ככה שאני בטוח שזה לא מפחד) היא פשוט מעדיפה את הקר וה"שלשול" זה נורמאלי לחלוטין .. ככה זה זעמנים.. הם עושים צואה בצורה כזו בניגוד לנחשים אחרי כמו בואות למשל שעושות צואה כמו כלב. פשוט תנקי את זה..

נשמע שאת צריכה לצלם את זה

ולמכור את הצילומים כאמנות מודרנית. בכל מקרה הצבעים שאת מתארת נשמעים טוב. תמשיכי לעקוב ותראי אם זה ממשיך ככה או שיש שינוי.

T M Y

New member
יונתן..

ככה זה הזעמנים.. אף פעם לא נתקלתי בזעמן שהצואה שלו הייתה שונה תמיד זה הצבעים האלה ולפעמים הם רוצים להגעיל אותך אז יש חלקי אוזניים זנב וןשיערות שלא עוקלו היטב.. זה פרנציף שננקה מהר חחח

רותוש

New member
לא היו לי אף פעם חלקים

אבל הדפוק הזה, אם מנקים לו אז הוא עושה, אם לא מנקים לו אז הוא מחכה עד שאני אנקה. הוא פשוט אוהב לחרבן רק שיש את הריח הטוב של הסבון. עליתי עליו.

tom klein

New member
חחחחחחחחחחחחחח

נשמע שאת נהנת ביותר מהנחש שמחח בשבילך

1צחי

New member
לי יש

איגואנה שתמיד עושה את שלה כשהאורחים מחנים את האוטו.

T M Y

New member
בואו נגזים...

לי יש נחש שעושה את שלו כשהוא מקבל אישור.. יש לי נחש שיורה עלי צואה מהגזע... הלאופרדים שלי עושים צואה בשרותים עם עיתון חי.. חחח לא אבל האמת שהרבה אוהבים לעשות את זה על נקי התוכי שלי.. אני רק מחליף את הניר גרוס הוא מביא איזה הפלה

גם אני מצטרף לחגיגה!

האיגואנה שלי עושה בכל מיני מקומות! פעם היא עשתה על מפת העיר(חדשה!) פעם על השולחן של האקווריום פעם על השמיכה כמה פעמים על הרצפה כל הזמן מחרבנת!

למעלה