חושו סלב'

אני מכירה ירין רק בנים../images/Emo122.gif

ואני שונאת את כל מי שאני מכירה בשם ירין, חוץ ממך כמובן. ירינע
מאוהב|
משום מה, אני כל הזמן עם ע'. אני אפילו דרשתי מאמא שתקרא לי חנע במבטא רוסי.
.

../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

תמונה שלי התפרסמה בשני עיתונים מקומיים כי חילקתי סלי מזון הופעתי בעוד עיתון כי בביצפר שלי היו שטפונות רציניים (ביסודי) סיפור שלי התפרסם בעיתון ביצפר+ כתבה אממ זהו נראה לי.. אה ויש מצב שרואים אותי באחת מההופעות של המורדים, בקהל..

KiShKooSh

New member
הופעתי בכל חור אפשרי=\

התחכחתי עם כל מפורסם אפשר ולא היה אכפת לי

גם חן רוצה לחוש סלב../images/Emo11.gif.

-אני בוגרת חוחג האסטרונומיה של מרים ברקת באזור, אז עשו עליי כתבה עם עוד כמה ילדים על אסטרונומיה, וראיינו אותי ועוד כמה ילדים.... קיצר סבבה אבל אפילו לא ראיתי את עצמי שם
.... -אחר כך הייתה איזה הפסקה, שהגיע צלם של ערי מודיעין (עיתון מקומי של העיר
) לצלם את הילדים משחקים בהפסקה, אז רואים אותי שם ככה בולטת.... עם כובע גרב שחור שמאפיין אותי בחורף ומשקפיים... וסוודר מאוד מאוד מאוד מודגש בשחור וכחול...
וזהו, אחר כך לא הייתי כל כך סלבריטי
.... ועכשיו ניצלושון... היו נותנים לכם כרטיסי לגמר כוכב נולד הזה.... הייתם לוקחים...? כי דודה שלי עובדת בסלקום והיא זכתה בהגרלה בין העובדים- 4 כרטיסים.... ולא לקחתי.... מה אתם הייתם עושים
....? יאללה ביי חברים... סיימתי מהר שיעורים
חן

Rob Van Dam1

New member
שלי

1.ראו אותי בהופעה של פינת אור שאפשר לראות בVOD שסולדד באה לקהל ולחצה לי יד 2.הופעתי בערוץ הילדים במשחק הכוסות 3.הופעתי במקומון של הרצליה בתור ילד היומולדת
בקיצור אני לא ממש סלבריטאי

baril

New member
../images/Emo80.gifאתה גר בהרצליה?!

איך קוראים לך? איזה בצפרר?

אני הייתי

אני הייתי פעם בערוץ הידים (בפרצופרצפ) אבל בסוף הפסדתי (כי מה אני יודעת על שר הטבעות?!) ופעם ההורים שלי שלחו לי ברכה ליומולדת כשהייתי בכיתה א' אני לא זוכרת לאיזה עיתון וכשעשו כתבה על הבצפר שלי ראו את הגב שלי (לא שזה כזה חשוב) אבל הראו את חברות שלי ממש מקרוב!

RoieL

New member
נמ.

הנחיתי בחמש וחצי
הזכירו אותי בידיעות
לכו חפשו ג'ונגל מזוודות מי גאון שלושה מי יודע [אחד מהשלושה
] בטח יש עוד

RoieL

New member
מזמןןןןןןןןן.. אני חושב שעשיתי עוד

כמה דברים בחיים הארוכים. אתמול בערב היה לי בראש משהו. כבר שכחתי. נמ

RoieL