חושב עליה...

חושב עליה...

אני חושב עליה הרבה,עליה חולם בלילות אך היא לא כאן. אני בן 18.5 ואני מאוהב בבת21 . היא כל מה שאני רוצה,אין דבר שאני חושק בו יותר ממנה,ואין דבר שאני מלא תאווה כלפיו כמו התאווה שאני חש אליה והצורך שאני מרגיש כשהיא איננה. קוראים לה ר" ואני מטורף עלייה,והבעיה היא שהיא אוהבת אותי כמו אח. ניסיתי להאבק בעצמי ולהוכיח לעצמי שזה כלום על ידי מספר דרכים וגיליתי שאני אבוד,נפלתי לרשתה,אני מאוהב בה. אתם בטח שואלים למה לא אמרתי לה מילה בקשר לרגשות שלי כלפיה..... ובכן..אם אתם מעוניינים תכתבו בחזרה ואני הענה לכם,מבטיח.

mariana

New member
היי יערי...

ברוך הבא לפורום המקסים בעולם אתה במקום הנכון שאנחנו נעזור לך. מה מצאת בבחורה בת 21? ואתה בטוח שהתאהבת? אולי זאת הידלקות? כי ההידלקות עם הזמן עובר. אם תספר יותר פרטים יהיה הרבה יותר קל. איזה קשר יש ביניכם? האם אמרת לה את מה שאתה מרגיש? ומה היא מרגישה? בוא אני אגיד לך משהו, הבחורה מטבעו של העולם היא הרבה יותר בוגרת מגילה לעומת זאת הבנים הם בוגרים לגילם. והיא בטח כבר חושבת על חיים יותר רציניים ואפילו על מחוייבות- אני חושבת ככה אני לא בטוחה. ואם אתם ידידים ואם תהפכו להיות זוג זה יכול להרוס לכם את הידיות, אז אתה צריך לבדוק ולשקול או קודם גש לדבר איתה אם אתם ידידים טובים וזה יבהיר לך הכל. בינתיים אנחנו כאן בשבילך כדי לעזור לך קבל
בינתיים מרין

מרין שלום לך..

מרין שלום מה שלומך?. טוב אני אספר לך מהתחלה,הבחורה שעליה אני מדבר היתה עובדת איתי במועדון לילה בתל אביב. היא היתה מלצרית ואני ברמן והיא עבדה שם עד לא מזמןועזבה. לפני כשלושה ארבעה חודשים,התחלתי להרגיש שהיא מוצאת חן בעיניי,וניסיתי תאמיני לי שניסיתי להתעלם ולהגיד לעצמי שזה לא ילך אבלכלום לא עזר להיפך המצב נהייה יותר גרוע כי לא אמרתי מילה ובפנים הייתי אוכל את עצמי על כך שאני לא יכול להגיד לה כי כמו שהבנת לא רציתי להרוס את הידידות ביננו ויותר מזה לא רציתי לאבד אותה.

mariana

New member
אתה מתראה איתה עכשיו?

היי יערי אתה רואה אותה מדי פעם? למה שלא תזמין אותה לשתות איתך משהו, או שאפילו גש אליה ישירות ותסביר לה את הכוונות שלך, אבל רק אם אתה רציני. אתה יודע הצבא עוד לפנייך והיא כבר סיימה, אני חושבת בלי לפגוע שמעבר לידידות לא יצא כלום אם לא תנסה . יש לי חברה טובה שהיא עוד מעט 25 ואילו הבחור יש לו רק 22 אז תלוי איך זה יכול להיסתדר כי פה לדוגמא הבחור הרבה יותר בוגר לגילו, אז איכשהו הם מסתדרים. אז אני מאחלת לך בהצלחה בנתיים מחכה לתגובתך מרין

מענה למרין

מרין חמודה חשבתי להציע לה לצאת אולי מליון פעם אבל אני חושש... היא חברה של אחותי הגדולה(23) ואת יודעת איך זה.... חוץ מזה לפני שאני מתחיל עם בחורה אני מנסה לקלוט אם הבחורה משדרת על אותו גל,אני לא סתם מתחיל,ופה אני כבר מיואש מלנסות לקלוט כי היא בחורה סימפטית לכולם וקשה לדעת את מבינה? בא לי למות(לא מעשית) אני משתגע מחדש בכל פעם שאני מדבר איתה

mariana

New member
ומה עם אחותך?

אולי תנסה לשאול את אחותך? בטח היא עושה לך פרצופים. ישנם כאן כמה סיבוכים, כי אתה עלול לסכן את החברות של אחותך איתה, כי אני מכירה זאת יותר מדי מקרוב. המוצא האחרון שאני רואה כאן זה רק לדבר עם אחותך ולנסות להוציא מידע על אותה בחורה. אחותך צריכה לשאול אותה כל מיני שאלות מרמזות כדי להוציא מימנה אפילו מידע כלשהי לגבייך האם ניסית זאת? אם לא אז תנסה

בקשר לאחותי....

מריאנה שלום אחותי לא כל כך מתעניינת ומעדיפה כנראה לי לא להתערב שאלתי אותה אבל כל פעם שאני אומר יותר ממשפט אחד על ר" היא עושה פ פרצוףכזה שאדם שלא מכיר לא מבחין אבל אני יודע שהיא לא מעוניינת לשמוע. ואני חייב להוסיף שזה נותן תחושה לא נעימה שגורמת לי לא לפנות אליהולספר לה דברים,והתגובות שלה לא עזרו למצבי כי לא היה עם מי לדבר כי אני והיא היינו מאוד מחוברים בשנים האחרונות. אני מקווה שזה יעבור לי מהר כדי שלא אפסיד גם אותה.

jess ועוד

New member
הי יערי ../images/Emo140.gif

ברוך הבא בצל קרתינו מה אני אגיד לך לכל דבר יכול להיות הצד האופטימי שלו אבל חייב להיות לו צד פסימי אני לדעתי יחסים כאלו יכולים להצליח אבל רק אם יש כנות כי בגיל הזה הבחורה שאתה מדבר אליה מחפשת בטח מישהו גדול ממנה מבוגר ממנה ואולי שיהיה גם קצת יותר בוגר ממנה כי בנות בגיל הזה חושבות שהן יודעות הכל וגברים בני גילם נראים להם מבוגרים אז אופטימיות ופסימיות חייבים ללכת יחד אל יאוש תפוס שיחה תבדוק אם שווה לך להשקיע בידידות שלכם אם לך קשה איתה אולי שווה להגיד לה ולגמור ענין לטוב או לרע או להחליט להשאר עם זה בבטן ולהמשיך להיות ידיד שלה אם כי מנסיון זה לא עובד אלא דועך ואז אתה עלול גם לאבד אותה בתור ידידה ... תנסה .. בהצלחה ג´סיקה נ.ב חג טו´ בשבט שמח ושגם לך ולכולם תהיה שנה מלאה בפריחות ליבלוב פרחים ותשואות

ניקולי

New member
מה שאני רואה כאן זה בחור../images/Emo99.gif

ואין בזה רע כלל וכלל לא. אך, ישנה בעיה.. בעצם ישנן שתי בעיות והן: 1. אתה בן 18.5 והיא בת 21. 2. אתה מאוהב בה נואשות והיא רואה בך כאח קטן. אם אתה שואל אותי.... הבעיה היא לא בדיוק בגיל וזה תלוי וכשאני אומרת תלוי אני מתכוונת לזה ש....אלמלא הפערים היו כשהיית בן 30 והיא בת 31/32 זה ניחא. אך מאחר ופער הגילאים שלכם הם כעת אז ישנה בעיה. הבחורה היא בחורה מתבגרת (כלומר אחרי צבא) ואילו אתה עוד בזמן שירות (אם בכלל).. עכשיו דע לך עוד דבר חשוב... אנשים מתבגרים בצבא.. בעיקר..הם רוכשים עצמאות, ונוטים לחשוב יותר בהגיון איך אומרים?? יותר בשלים (אך לא הכי בשלים). יש מצידך את העיניין של ההתאהבות בדבר הלא מושג (דבר שקשה להשיג או לא ניתן להשגה).. היא רואה אותך כאחיה הקטן.. וזה דבר ליטימי בהחלט אני מניחה שיש לה אח בגילך (אולי..) ובטח הוא חברך (גם אולי..). אתה בשבילה קטן, ילד שעוד לא גדל.. (למרות גילך). יכול להיות שבהתנהגותה היא יותר בוגרת ממך??? אתה מאוהב בה קות רוצה בה נואשות...אך זכור!!!! למטבע יש שני צדדים, ובשביל טנגו צריך שניים. כשאחד מוביל השני צריך לרקוד...נדמה לי שהיא רוקדת ריקוד אחר!!!! מניקול*

יערי, ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif

אני מסכימה עם כל מילה שכתבו לך ג´סי וניקול. מקווה שאולי בכל זאת יש לך סיכוי איתה, זה הכל עניין של התאמה אישית ולא עניין של גיל. בהצלחה ושיהיה לך רק טוב!!!

ניקולי

New member
אני רוצה להבהיר דבר מה

יערי (שם יפה)... תקשיב .. קראתי את מה שכתבת לי בהודעה אישית. שמחתי לקבל מחמאות מעיין אלו אך... חשוב!!!!!! נסתי להסביר לך משהו לגבי הגיל. אני לא שוללת את זה שאתה יותר צעיר ממנה אלא: אני חושבת שמה שאתה מרגיש זאת התאהבות אתה פשוט מאוהב.. אך לא אוהב ואני אסביר גם את זה: מאוהב
אחד שמאבד את שאר החושים מלבד
הוא מרגיש בשמיים.. ורוצה לשוט בעננים.. הרגש אצלו מתפקד 24 שעות ואילו ההגיון נדחק לפינה והרגש לא שומע לו כלל. להיות מאוהב זה לרצות אדם אחר בכל מחיר (ואני מקוה שאתה יודע את כוונתי). לא בכסף אלא בלב!! אדם אוהב
הוא אדם שאוהב מכיר את תכונותיו של אדם אחר.. איך אומרים מכיר אותו בכוסו כיסאו וכעסו. אדם שמכבד אדם אחר ואוהב את מה שבו.. לא רק את מראהו אלא גם את אופיו. ולי נראה שאתה מאוהב.. חמודי סעעעעע שנה כיוון היא לא רואה אותך ממטר.. היא רואה בך כמו אח קטן אלא מה?? חבל לך על הזמן אני בטוחה שתוכל למצוא מישהי אחרת שהיא ראויה לאהבה שלך.. נראה לי שאתה בחור רגשן.. טעיתי???

ASHER789

New member
יערי

הבעיה העיקרית היא לא הגיל מפני שהיו מקרים מעולם. הבעיה היא- הצורה ש ר" רואה אותך.אני חייב להיות כנה לפי הדברים מצבך לא הכי טוב,אבל אם אתה לא יכול להתגבר על הרגש ולראות בה רק כידידה אין ברירה אלא לספר לה כיצד אתה מרגיש כלפייה,במידה ואתה עושה זאת כך בחשבון שאולי לא תמשיכו להיות ידידים(קרובים בכל אופן).

למעלה