"חושבת כמו אישה"?

"חושבת כמו אישה"?

איש אחד שאני מכירה וירטואלית, אמר לי באחד הימים האחרונים, כי יש לו שתי מטרות בכתיבה בפורום (פורום תמיכתי אחר). האחת להביא לידי ביטוי את עצמו, סוג של תרפיה בזעיר אנפין השניה לאתר נשים ,עימן יוכל ליצור קשרים אינטימיים, ולשם כך הוא קורא פורומים ,משיא לעיתים עיצה (עיניינית) מנסיון חייו. אבל מטרתו הגלויה לחלוטין -היא להכיר נשים. הוא גם הוסיף וסיפר לי,כי מעבר לרובד הגלוי של הפורום, הוא עושה שימוש ברבדים אחרים של מסרים,מייל וטלפון- שאינם נתונים לפקוח או תצפית עין של האחרים, ולעיתים זה אפילו "מצליח" לו. מה שהטריד אותי,הרבה יותר, היא הטענה שלו שלמעשה כל הגברים שכותבים בפורומים(מסוג זה,לא תולדות החלל האמריקאי) זו מטרתם. וכל השאר כסות ואחיזת עיניים. היה לי ויכוח מר איתו,וסיומו שאני "חושבת כמו אישה". מביאה את הנושא להתלבטות כאן. האמנם הוא צודק?

עצוב אבל....

אני בהחלט מסכימה איתו!!! בהנחה שאת זה לא הוא והשרשור שכתבת נכתב בכנות הרי שצר לי לנפץ לך את המיתוס שבפורום כולם אמיתיים!! אני כן ויש עוד כמוני שכן! הגעתי עם בעיה שניסיתי לפתור ועד היום אני עדין סוחב אותה כי כל עזרה שלכאורה הוגשה לי הותנתה במתן פרטים אישיים... אני בטוחה שיש כאלה שנמצאים פה כדי "ללכוד נשים" ולראיה אין ספור ההדעות האישיות שקיבלתי. אבל היות ואני נאמן לחוקי המשחק, שלא חושפים הודעות אישיות תצטרכי להאמין לי!!!

quiz00

New member
למה להכליל

למה להכלילי חברי פורום יקרים ? אני גבר , הזקוק נואשות לעצה טובה בנושא זוגיות . פרסמתי שאלתי ב 3:40 ועד עכשיו אין קול ואין עונה - עזרו לי בבקשה ....

צודק ויש גם...

כמה טובים! אבל מאוד קשה "לברור" ולכן עדיף לא להיכנס לזה.... הדגש|המחיר עלול להיות גבוה מידי ודווקא אתה אחד מאותם אלו שהייתי בוחר להתעלם מהם!!!

משום מה אינני רואה את הודעתך כאן

על אף שנרשמה בכרטיסך האישי. העתקתי אותה ופרסמתי מחדש. מקוה שתקבל תגובות.

במעגל נחוגה כנראה לנצח

קודם כל אני מאמינה לך שקיבלת מסרים אישיים,ולא חושבת שיש מקום לחשוף אותם. כי אני מדברת על העקרון. גברים נמצאים בפורומי תמיכה לאתר נשים עם בעיה, וליצור איתן קשר אינטימי זו הייתה אמירתו. כל הגברים? מרבית הגברים? זה שיש כאלו, בכל מקום יש, גם בתור לאוטובוס- אני תוהה על האמירה הגורפת שלו. ועל כך ביקשתי התייחסות.

אולי דיבר מהרהורי ליבו

ולא חושבת שצריך כל כך להתייחס או להתרגש מאחד כזה, אנחנו לא כאלה שבירות ודקיקות שצריכות להיבהל מכל אחד, גברים ש"מחפשים" לא חסר אז מה? מה הם כבר יעשו לנו? יאכלו אותנו? אפשר פשוט להתעלם ממש חבל על הזמן לבזבז על זה את האנרגיה.

אז ככה

אני פניתי למספר פורומים עם בעיה בחוסר בבתאמה המיני ביני ובין בעלי. הדחף המיני שלנו שונה מאוד ותיארתי את מצוקתי. אין לך מושג כמה הודעות קיבלתי מגברים ש"מציעים" את עצמם - במסווה של עזרה, שהם יספקו אותי מינית במקום בעלי כדי להקל עליי... בקיצור- לא רואה בזה משהו רע- כי תמיד יש לי האפשרות להשיב ב"לא". אבל זה כנראה מוכיח שיש הרבה גברים שזה מה שהם מחפשים פה. מבחינתי המסוכנים ביותר הם אלה שמציגים את עצמם פעם כגבר ופעם כאישה ונדמה לי שגם פה יש אחד כזה..אני חושבת שמופרעויות מהסוג הזה לא צריך לקבל בפורומים של ייעוץ- אבל זו רק דעתי. זה מעיד על כמה חולים אנשים יכולים להיות ועלכך שצריך לברור היטב מבין התשובות על מי לסמוך ועל מי לא.וכנראה שיש גם גברים שלהתחזות לאישה נותן להם אזה סיפוק חולני- ולכן גם ממסרים מ"נשים" יש להיזהר...זה לפחות מה שלמדתי מכאן.

עילית33

New member
עננה......

כמו שאומר איש המערות..יש ויש... אני בטוחה כל מיני אנשים מגיעים לפורומים הוירטואליים- וללא ספק צריך לדעת לברור. כאישה- יש לשים גבולות ברוריםעל מנת לא להיחשף למצבים האלה- אם כי - אני מניחה שיש גם נשים שרוצות להיחשף בדיוק למצבים אלה, אחרת לא היו משתפות פעולה. אך זוהי זכותם. כפי שהזכרת- גם בפורום הזה יש לדעת לברור ממי לקבל עצה וממי לא. לאף אחד כאן אין שליטה על מופרעויות של אחרים ולכן יש פשוט ללמוד מתי וממי להתעלם ומתי וממי לקבל את העצה אותה את מחפשת. אם את אינך סומכת על אחד הכותבים המשקר בגלוי - פשוט התעלמי ופני הלאה. אל תיתני לסטייה של אחד להרוס לך את האמון בכולם- היות ויש כאן הרבה שמטרתם באמת לעזור. בהצלחה.

רובנו כאן מספיק נבונים

כדי להפריד בין הדרך בה אדם בוחר להציג את עצמו לבין תוכן דבריו. אם דבריו מתייחסים ענינית לבעיה שהועלתה ע"י אחר, לא משנה לי באופן אישי מהי זהותו. הקושי התעורר כאשר הוצגה בעיה אישית של אותו אדם. שם הבילבול בזהות ובזוית הראיה ממנה הוצגה הבעיה הפריעו להתייחס אליו בצורה ענינית ומי שנפגע מכך בסופו של דבר היה הוא עצמו (או אולי היא).

איש המערות ולדעתי אתה טועה...

כי אם מטרת הפורום היא באמת לעזור... הרי שלא משנה כיצד הבנאדם מציג את עצמו ולא משנה מה צורת הדברים בה הוא מחליט להציג, מאיזה נקודת מבט או בשמו של אחר "מחובתך" לעזור לו! כי: אולי יש דווקא סיבה מסוימת שכך התגלגלו הדברים ואולי רק כך ניתן להבין את הבעיה ואולי הוא/היא "מדבר/ת גם מגרון אחר שקורא ואינו כותב ואולי הם משתמשים באותו User ואולי זו הדרך שלה/ם ואנחנו "מחויבים" לעזור ללא התניה(בהנחה שבאמת אכפת לנו מאחרים) ואולי לא!!!!!!!!!!!

לי באופן איש היה קשה לעזור

אני לא אלוהים בוחן כליות ולב ובשלב מסוים נגמר לי הכוח לנסות ולהבין. לגבי "מחוייבים", אולי גם מי שמציג בעיה "מחוייב" להיות פתוח וגלוי מספיק כדי שיוכלו בכלל להבין על מה הוא מדבר? חומר למחשבה. לא הייתי רוצה דיון אינסופי בענין.

עילית33

New member
לדעתי הקושי מתעורר

כאשר אתה מגלה שהאדם שאתה חושב שעומד מולך למעשה אינו דובר אמת . אם הוא אינו דובר אמת לגבי פרט כל כך טריויאלי- למה שכל היתר יהיה אמת?? ואז למה להתייחס בכלל? זוהי סחיטת אנרגיות פשוטה ומטופשת ולדעתי אין בכלל מקום להגיב למשחקים כאלה בפורום של אנשים בוגרים.

עברתי על ארכיון הפורום

ואני חושבת איש מערות יקר- שאני אישית לא רוצה לסמוך על דבריו של אדם שמשנה את זהותו ללא הרף. מבחינתי הפתיחות לקבל תשובה כנה ואמיתית כן תלויה במי שכותב אותה- ולכן גם לקח לי כל כך הרבה זמן לעבור מקוראת פסיבית לאקטיבית- אחרי שבדקתי היטב את איכות הדמויות הפועלות. הרי אני אמורה לסמוך על מי שעונה לי..מי שתשובותיו כל כך אלימות וקיצוניות , מי שמשחק משחקים של ילדים קטנים, מי שמשקר ( כפי שאמרו לפניי) במצח נחושה- אינני רוצה להתיחייחס לתשובתו. מבחינתי אם שיקרת לגבי מי שאתה- אתה יכול לשקר לגבי כל דבר. אם אדדם אינו יכול לנקוט עמדה יציבה באשר לזהותו שלו- כיצד יוכל לנקוט או להביע עמדה לגבי בעיותיו של מישהו אחר- הרי זה מגוחך. ובכלל- לדעתי רבים מאיתנו בודקים היטב מי ומה הן הנפשות הפועלות בכל פורום לפני שאנו חולקים את בעייתינו כדי שנדע למי לתת משקל ולמי לא. זוהי דעתי בכל אופן.

עננה קטנה....

אולי יעזור אם תסתכלי באחת ההודעות האחרונות שלי (ליד הערת אזהרה שכתב איש המערות) אולי עכשיו דברים יותר יסתדרו לך ולא תשפטי אותי בצורה כל כך קשה....

אלי.מ

New member
ולמה את בעצם מצפה?

אם את מפזרת את בעייתך על פני הפורומים את צריכה לקחת בחשבון שיש אלפי אם לא עשרות אלפים של אנשים שבעייתך מוצגת בפניהם.מאחר וזה לא פורום מומחים,יש כאן הרבה משתתפים למטרת שעשוע, העברת זמן,וכד. חוץ מהמשתתפים האקטיביים הרי יש קוראים פסיביים רבים. את אף פעם לא יודעת מי עונה לך אם זה גבר או אשה,אם זה לא אותו הגבר שהחליף ניק, את בכלל לא יודעת כלום בעצם על המגיבים לך. מה דעתך להפנות בעיה סבוכה כמו שלך למומחה אמיתי,בפורום מומחים שם לפחות את יכולה לדעת שמנהל הפורום הוא אדם מקצועי בתחום? או מה דעתך לפנות לייעוץ מקצועי לא וירטואלי, בשקט ובדיסקרטיות? ולמה שאני לא אחשוב שאת לא משתעשעת מעצם הצגת בעייתך לעין כל? ומי יכול לערוב לי שאת אשה ולא גבר? אז למה את בעצם מצפה מהפורום?

אם אתה חושב....

שאני משתעשעת מהצגת בעייתי לעין כל- זוהי בעיה שלך, לא שלי. עצם זה שאתה חושב כך מצביע על מידת הכבוד שיש לך לכל הפונים הנה עם בעייתם. אינך חייב האמין לי שאני אישה- שוב בעיה שלך. אבל לפי דבריך- אין בכלל כל טעם בקיום הפורומים האלה, אם כל מי שיש לו בעיה פונה הנה רק כדי להשתעשע- וכל מי שהוא "רציני" פונה רק למטפל פרטי- הרי המסקנה היא שכולנו כאן נמצאים רק בשביל השעשוע ואז אין טעם בכלל לצפות לקבל עזרה בפורומים האלה - הלא כן? מה דעתך לתת לי להחליט למי אני פונה ומתי? לידיעתך: מעבר למבחר ההצעות המגוונות שקיבלתי- קיבלתי גם תשובות רציניות מאוד שלמדתי מהם הרבה. ניתנו לי כלים להתמודד עם הבעיה מאנשים מדהימים שענו לי והושיטו עזרה אמיתית. אז אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל יש גם בינינו שיצאו כבר משלב "האדם הקדמון" - ומתייחסים לאישה שפונה במצוקתה לכאן ברצינות ובהבנה- ולא כ"משתעשעת "...ולהם אני אומרת המון תודה על העזרה הבאמת גדולה שהושיטו לי בהבנת עצמי ואת המצב בכלל ובהגעה לפתרון. לגבי פורומי "מומחים"- מצאתי את איש הצערות כאן הרבה יותר "מומחה" ממנהלים אחרים- עוד לפני שהפך למנהל, ואני נהנית לקרוא את תשובותיו שנמצאות כה רמות מעל לאיזה פסיכולוג פה ושם שקורא לעצמו "מומחה". ולשאלתך האחרונה: הציפייה שלי הייתה לקבל עזרה והכוונה- ואכן קיבלתי אותה. זה שנוספו ספיחים בצורת הצעות "עזרה" מיניות מאנשים חסרי אחריות ופתטיים בעיני- זה משהו שבחרתי להתעלם ממנו.

עננה קטנה

לא יכלת לכתוב אותי יותר טוב.......
מסכימה עם כל מילה!!!

למעלה