חושבים עלינו...

חושבים עלינו...

רציתי לשתף אותכם בנסיון שנעשה דרך הג'וינט לעזור לתושבי הצפון. היתה אמורה להגיע קבוצה של נוער מהארץ (יושבי המקלטי בצפון) למחנה קיץ . אני לא יודעת מדוע בסופו של דבר הקבוצה לא מגיעה אבל עצם המחשבה שווה התייחסות.

שכחתי לציין

מדובר על מחנה קיץ בהונגריה אליו מגיעים נוער בעיקר מרחבי אירופה

חשוב לפתוח!

לפני מס' ימים כתבתי הודעה וסיפרתי לכם על מעשה מקסים שרוצה לעשות הג'וינט למען הנוער שיושב במקלטים. אף אחד לא הגיב להודעה. לעומת זאת שמתם לב כמה תגובות להודעה כמו : חחחחחחחחחחחחחח (מבלי לפגוע בכותבת ההודעה) אז אני הסקתי מכך כמה מסקנות... שבוע טוב לכולם!

דורית יקרה

אל תחפזי להסיק מסקנות אני למשל לא ראיתי את ההודעה שלך! ייתכן שבאותו היום היו הרבה הודעות ראשיות והיא עברה לדף שני מבלי שהרבה אנשים ראו?? את מאוד מוערכת בפורום ואני בטוחה שכמוני עוד אנשים לא שמו לב. אבקש מרויטל להקפיץ את ההודעה לכאן. יום טוב יקירה ושתחזור אליכם השלווה שם בצפון במהירות!

דורית - אכן קראתי את ההודעה הקודמת

ההודעה הייתה מנוסחת ברמה של העברת אינפורמציה מבלי להידרש להתייחסות אליה, כמו כן נוסח ההודעה לא נתן כיוון לתגובה הנדרשת, ולדעתי מרבית קוראה הפורום התייחסו אליה כידיעה שאינה דורשת תגובה. לתשומת ליבך.

היי דורית../images/Emo66.gif

מה המצב? איך הולך שם? ספרי איך החבר'ה רוקדים שם? את בטח בקבוצה עם הרבה בני נוער יהודים מהונגריה, ובמחזור הבא יהיו ממדינות אחרות. יאללה תעשי חיים,תמסרי ד"ש לכולם, ונדבר כשתחזרי, נ.ב - לנו היה מצויין במחול השלום בצרפת, ביי אורן

בוקר טוב אורן!

החברה פה ממש נהנים מהריקודים ובכלל !!! כל האווירה מאוד דומה למחול הונגריה השירים, השמחה, האנרגיות, פשוט מדהימים אני רצה לארוחת בוקר , אעדכן בהמשך...

../images/Emo204.gif דורית - אז מה אנו אמורים ...

להבין מכל הנ"ל
האם את נמצאת עכשיו במחנה מחול בהונגריה
האם קבוצת הנוער מהצפון יצאה, בסופו של דבר, להונגריה
ובכלל... במה מדובר פה.....
בכל אופן, איפה שלא תהיי, מאחלת לך הנאה שלמה....

aviva51

New member
דורית היקרה...לדעתי הידיעה לא ברורה

ולכן לא היתה התיחסות...אולי הכוונה שקבוצה מהצפון היתה אמורה לצאת{ולא להגיע}למחנה קיץ. כמו כן....בסופו של דבר הקבוצה לא יוצאת{כפי שציינת להונגריה}ולא לא מגיעה.. או שגם אני מושפעת מהקטיושות..........

הסבר

אז כמו שציינתי כמחווה של הג'וינט היה נסיון להביא קבוצה של נוער מהצפון למחנה. עדיין לא ברור אם הקבוצה תגיע למחנה או לא. בכל מקרה כשאני רואה את הנוער בצפון מבזבז את החופש שלו בממ"דים אני מאוד מעריכה יוזמות שכאלה

../images/Emo204.gif היי דורית... יוזמות זה מבורך

אבל מה שקובע, בסופו של דבר, הוא הביצוע... ואם כך, אולי את יכולה לספר לנו איך אמורה היוזמה לקרום עור וגידים ומה קורה עם הקבוצה {ואגב, איך אוספים קבוצה של "נוער מהצפון"}
מה הנושא של המחנה או האם מדובר במחנה לנוער רוקד
ואם כך, האם משדובר בריקודי עמים או כל מגוון סוגי הריקוד
קצת פרטים שיוכלו לשפוך אור על היוזמה...

למעלה