חור שלישי באוזן

MMissMatch

New member
חור שלישי באוזן

היי, עשיתי לפני 3 שבועות חור שלישי באוזן (בתנוך), אבל זה מסרב להתרפא... בהתחלה שמתי ויטה מרפן, וכשזה לא עזר החלפתי לאנטיביוטיקה שנתן לי רופא, וכשזה לא עזר ואתמול התחילה לצאת מוגלה הלכתי אליו שוב והוא נתן לי פוסידין, ואמר לי להוציא את העגיל, לחטא אותו עם אלכוהול ולהחזיר. הבעיה היא שמדובר בעגיל עגול קטן, ואני יודעת מניסיון שלי שאני לא מצליחה לסגור עגילים כאלה עליי רק אחרי משחק של כמה דקות עם הסוגר, ופה אני מפחדת לגעת בזה יותר מדי. אני חייבת להחזיר דווקא את העגיל הזה לאוזן או שאני יכולה גם להחזיר סתם עגיל אחר? וגם: האם זה בסדר ששלושה שבועות אחרי החור לא מתרפא?
תודה.

ozshomer

New member
ואו

בכזה רצף של טעויות לא נתקלתי מזמן.
לצערי, לפי התיאור, נראה שהתחוררת באקדח, מה שאומר שהמחורר לא היה מקצועי והעגיל מחומר לא מומלץ.
בנוסף, רוב הסיכויים שכבר חרגת מאזור התנוך אל עבר האזור הסחוסי של האוזן, וחורים סחוסיים לא מחלימים באותה מהירות כמו חורים "רגילים" בתנוך, אלא מדובר בהחלמה של כמה וכמה חודשים, בעיקר כשמדובר על עגיל מאיכות ירודה שנעשה ע"י חובבן במכשיר שלא מיועד לכך.
מעבר לכך, כמובן שאני לא אתיימר לחלוק על אבחנת הרופא שלך, אבל במידה ואכן כל העסק הזה גרם לך לאינפקציה, שזה תסריט בהחלט הגיוני, והוא החליט שאת זקוקה למשחה אנטיביוטית, לא מובן לי מדוע הוא נתן לך עוד משחה אנטיביוטית, אולי היא יותר חזקה, אבל אין לי מושג ושוב, אני לא מתיימר לדעת יותר טוב מרופא.
לסיכום, במקומך הייתי פשוט מוריד את העגיל, נותן לחור להחלים בעזרת המשחה האנטיביוטית החדשה, והולך להתחורר בסטודיו אמין, עם מחט ועגיל איכותי, ומטפל בחור החדש לפי הוראות הטיפול של הפירסר, שוב, במשך כמה חודשים.
כמובן שאם אני טועה, אני מתנצל, ואשמח לתקן את עצמי ולנסות שוב, וכמובן שאם משהו ממה שכתבתי לא היה מובן, אשמח לענות על כל שאלה נוספת, וכמובן שאני מתנצל מראש אם השפה שלי נשמעת בוטה, שום דבר מכל זה לא קרה באשמתך.

MMissMatch

New member
עשיתי חירור במחט.

העגיל טיטניום בציפוי 22 קראט זהב.
זה נעשה בדיזנגוף סנטר במקום רציני ולא חובבן.

MMissMatch

New member
ההוראות של הפירסר היו

לשים ויטה מרפן במשך שבועיים וזה אמור לעבור. לא אמור להיות מוגלה או כאבים, ותוך חודש אפשר להחליף עגיל.
בינתיים מרחתי פעם אחת את המשחה האנטיביוטית וזה נראה קצת יותר טוב. לצרף תמונה או שזה לא רלוונטי?

ozshomer

New member
אוקיי

יש פה כמה עניינים, א', אין דבר כזה טיטניום מצופה, זהב או כל דבר אחר, אז בהחלט יכול להיות שזאת הבעיה הראשונה, ב', כמו שאמרתי, רוב הסיכויים שמדובר על עגיל סחוסי, כל הנ"ל נכון לגבי עגיל לא סחוסי, אבל כנראה שזה לא המצב.
מעבר לכך, שוב, אני לא מבין מה היה הסיפור עם המשחה הקודמת, אבל משחה אנטיביוטית כמו זו שכתבת שקיבלת אתמול אמורה להתחיל להשפיע אחרי 48 שעות, אבל חובה להמשיך את הטיפול למשך 10 ימים.
את מוזמנת להעלות תמונה, גם של האזור, כדי לראות אם זה אכן סחוס, למרות שזה משהו שתוכלי למשש בעצמך בקלות, ובעיקר של העגיל, שמהתיאור אני ממש לא מצליח להבין איך הוא נראה.
לגבי הסטודיו עצמו, כמו שכתבתי, יש פה כמה דברים מוזרים, אבל עקב המגבלות של חוקי הפורום, אשמח להמשיך בדיון בהודעה פרטית או אלי דרך פה או בהודעה מעמוד הפייסבוק שלנו.

למעלה