חור מעצבן

Chakotay

New member
חור מעצבן

ראיתי שוב את הפרק The Host של TNG(עונה 4), אומרים שם ששיגור יפגע בסימביוט, לא ראינו שום בעיה שכזאת בחלל עמוק! לא יודע מה איתכם, אבל זאת טעות שדי מציקה לי, ולרוב כאלה דברים לא מפריעים לי.

itstzar

New member
אם זיכרוני אינו מטעני

ובד"כ הוא לא,
אבל לך תדע.....
השגריר הטרילי ההוא, לא רצה שידעו שיש לו סימביוט, מה שהיה מתגלה בקלות בשיגור ולכן הוא התעקש להשתנש במעבורת, ולא כדי לה"הגן" על הסימביוט שקיומו הוסתר או משהו בסגנון...

גם זה באמת קצת דבילי ש...

הם הציגו יצור שנראה בצורה מסויימת (עם מין שני פסים בולטים על המצח אם אני לא טועה) בתור טריל, ואח"כ הציגו יצורים אחרים לגמרי בתור טרילים גם. הם היו ציריכם לקרוא לגזע של דקס בשם אחר ובכך לפתור בערך מיליון בעיות... התירוץ הכי טוב שאני הצלחתי להמציא לעניין הוא שאולי יש לטרילים גזעים שונים בתוכם, כמו שלבני האדם יש... הרי אם חייזר יגיע לכדור הארץ, ויראה איש שחור וסיני עומדים אחד ליד השני הוא עלול לשאול: "איך זה שהאיש הגבוה הזה עם העור הכהה הוא בן אדם וגם האיש הקטן והרזה עם העיניים המלוכסנות? הרי הם נראים נורא שונה..." אז אולי הם שניהם טרילים מגזעים שונים... כן כן, תירוץ עלוב, אבל ככה זה כשמעריצים עושים ניטפיקינג.

SaidinsTaint

New member
נו אם הצלחנו

לעמוד בקלינגונים (ראה וורף - we dont talk about it with strangers - אני חושב שאפשר להתגבר על הטריל לא? אלא אם זה הפרק עם השגריר ששואב את החיים מאנשים, ואז השינוי הוא לא רק קוסמטי כזה...

למעלה