חור בצמיג

• פותח הנושא y2sh
  • פורסם בתאריך

y2sh

New member
חור בצמיג

לפני כמה ימים פתאום ראיתי שבורג (פיליפס) נכנס לי לצמיג האחורי (בלי פנימית). הוצאתי אותו, ולא יצא האוויר. בהתחלה רציתי לפרק את הגלגל , ולתת לפנצ'ריה - הבנתי שמה שהם עושים בדרך כלל זה להגדיל קצת את החור ולסתום אותו, אבל לאחר מחשבה נוספת החלטתי שאם לא יצא האוויר (הרכבתי מישהו כאשר היה עוד את הבורג, וגם אחרי שהוצאתי את הבורג נסעתי לבד) אז כנראה הוא גם לא יצא, אז סתמתי את החור עם סיליקון (שלא תכנס אבן או משהו) וזהו.

C O L T

New member
מסוכן

תיקון שכזה אין לדעת מתי יכשל, ואז אפשר למצוא את עצמך על האספלט ובצרות גדולות. הסיליקון לא יחזיק שם, לדעתי, ובכלל - אין מנוס מבדיקה מקצועית, ואולי תיקון, אפילו אם זה יקר, וגם אם לא יוצא אוויר. החיים יקרים הרבה יותר, נכון? אם לא - אז תיקונים לאופנוע כן.

y2sh

New member
תודה

תודה לך איש יקר. כנראה שלפעמים חוות דעת נוספת יכולה לשנות המון. כמו שכתבת - החיים יקרים הרבה יותר מכמה ג'ובות שיעלה הסידור של הצמיג. עוד השבוע אני ארכב לחיפה למוסך שיסדרו לי את הבעיה. תמיד טוב להקדים
ל-
!!!

Vקינג

New member
הצתייד ב"פאסט" ומשאבה, בינתיים

בדוק לעיתים תקופות את לחץ האויר (יש מכשיר כזה, לא יקר, חובה לכל רוכב) כדאי להחזיק משאבת אופניים קטנה איתך, לכל מקרה, זה יכול לחסוך שימוש ב"פאסט" שמלכלך את הצמיג והג'אנט ובכלל את כל האופנוע.

למעלה