חור בנעל ספורט

• פותח הנושא EGH
  • פורסם בתאריך

EGH

New member
חור בנעל ספורט

שלום לכולם, נעלי הריצה האחרונות (בשנתיים האחרונות) הינן בעלות בד אוורירי אבל מאוד עדין. לא עוברים חודשיים ומתחיל להווצר חור בקדמת הנעל כתוצאה משחיקה שלהן מהבוהן. אני לא רץ הרבה - 7 ק"מ ממוצע לשבוע, והנה נעלי הריצה החדשות שקניתי כבר אחרי שבועיים ניתן לראות שחיקה של הבד מעל אזור הבוהן והווצרות חור קטנטן. מה עושים? ניסיתי כבר ברוקס, אסיקס וסאוקוני. מאובד העצות

didi651

New member
נעל ריצה לא צריכה להתאים בול

רצוי שהיה גדולה בחצי מספר עד מספר

הפתרון פשוט ...

גש לסנדלר הקרוב למקום מגורך ובקש שיתפור לך "פאצ" בדיוק באזור המדובר (התפירה היא פנימית ואינה נראית לעין) ה"פאצ" ימנע את החיכוך ומאחר והוא דק קטן ומעור אינו מפריע במהלך הריצה. בהצלחה...

EGH

New member
מפתיע...

תודה... באמת קפצתי לסנדלר. מסתבר שהתופעה ידועה והנעליים החדשות הצויירות כיום עמידות פחות לשחיקה מאצבעות הרגל. הבחור מספר שהוא מתקין טלאים בקדמת נעל להרבה מאוד לקוחות. זה מביא אותי לשאלה המתבקשת האם הבד האוורירי של נעלי הריצה של כל יצרני הנעליים הינו, שיפור/שיכלול טכנולוגי או שמא פטנט להעלאת מחזורי הרכישה של הנעליים?

davidlev0255

New member
גם לי יש את זה , אם הבוהן לא כואבת בגלל לחץ

תפור את החור ע"י סנדלר נ.ב תהיה לך בעיה לקנות נעל גורטקס ( נגד מים ) כי הבוהן תשחוק את הציפוי העדין תצטרך לבדוק נעל הליכה נגד מים מתאימה

ben margi

New member
החור בחלק העליון של הנעל?

גם לי זה קורה מהר מאוד בכל נעל. כשסיפרתי את זה למשה ברטר, הפיזיותרפיסט בעל ידי הזהב (קצת חנופה כדי שלא יכאיב לי בפעם הבאה שאגיע) הוא אמר לי שזה נובע מאי הרמה מספקת של הרגל בריצה. כדי להמנע מחיכוך עם הקרקע, אצבעות הרגל עולות למעלה, כדי 'להרוויח' עוד מילימטר או שניים, וכך נוצרים הקרעים.

למעלה