חורשת טל...

liore10

New member
חורשת טל...

היי בסופ"ש הבא אנחנו הולכים לחורשת טל .. מאמין שרובכם מכירים את המקום המדהים הזה.. בכל אופן , כבר שנים שאנחנו דגים שם , אני עדיין לא סגור אם זה דג בשם "ביניה" או "חפף ישראלי".. מה שכן , מעולם לא אכלנו את הדגים האלה... אז מה אתם אומרים ? הם אכילים ? נקווה שגם השנה אני לא אאכזב :) ליאור

liore10

New member
אה ?! ?!

יש שם פארק דייג , על מה אתה מדבר................. ?

טרבלסי

New member
../images/Emo207.gif כנרת או נחל ניר דוד?

בתקופה הזאת , מה הייתם ממליצים לי לאן ללכת לדוג? בקיבוץ הזה יש הרבה ערבים?
לנפוש בצפון ולדוג בכינרת? או ליסוע לניר דוד לאחד הצימרים שם, ולדוג בנחל במקום? אני מחפש מושטים,

satlans

New member
אם אתה הולך לזרזר לך על קיבוץ ניר דויד

יום חמישי הייתי בנחל שם זירזרתי יצאו ביניות נחמדות בגודל של 20-30 סנטימטר,אבל אם דייג פיתיונות אתה הולך אז לך לכינרת. לגבי פיתיונות בנחל אני לא יודע כי היה איתי רק ציוד זירזור.

נחל ניר דוד הוא נחל עמל?

האם הכוונה לנחל שעובר בקיבוץ ניר דוד? כי במפות הוא מופיע כ"נחל עמל". שאלה נוספת - האם מותר לדוג שם ? תודה ושבוע טוב לכולם

הבנית(חפף)

סוג דג זה הוא אכיל ללא כל בעיה אך מלה קוצים...רצוי מאד להמנע מלאכול את בצי דג זה מפני שהם רעילים לאכילה ראו הוזהרתם....

liore10

New member
תודה רבה ....

אבל אני מאוד אשמח להבין מדוע בשרטי דאג להכריז כי הדייג אסור שם ...

gaichuk

New member
הדג בתמונה זה חפף.

חורשת טל זו שמורה וככזו אסור לדוג בה. אצלנו הישראלים אסור זה כנראה תת-מין של האמור ועד שנתפסים,מותר לדוג... אני לא יודע על איזו בריכת דיג אתה מדבר כי היחידה שיש בסביבה זו בריכת הפורלים בדפנה ושם תוכל לדוג כמה שתרצה רק שתצטרך לשלם על מה שתתפוס בנוסף לעלות הכניסה.

fishkiller

New member
גיאצוק,

יש את המקום של הקמפינג עצמו, מדובר על בריכה מלאכותית! הייתי שמה בעצמי באחד הטיולים... וזה 100% מלאכותי... לא נראה לי שזה עוד השמורה כי בדיוק ליד הבריכה (שיש נגישות אליה וספסלים לידה...) יש גדר ששמה אתה רואה צבאים....ושמה כנראה מתחילה השמורה.....

בשרטי

New member
כתבת חורשת טל-ולא כתבת"בקימפינג" או האגם

המלאכותי,בכל מקרה-דיג אין שם,הייתי לפני 3 חודשים אין שם כלום. בהצלחה

liore10

New member
על מה אתם מדברים ?!

יש את חורשת טל - הקמפינג , שזה לינה באוהלים יש את חורשת טל הבריכה - שזה ביקור יומי בבריכה הגדולה ללא אישור כניסה לאיזור הקמפינג ויש את האתר דיג , שהוא במרחק של 5 דקות הליכה מהבריכה... עד לפני כמה שנים היו בו קרפייונים והכניסה אליו הייתה בתשלום , משום מה הפסיקו לתחזק את הבריכה הזו ומלפני כמה שנים הכניסה אליה ללא תשלום וללא שומר, אני ראיתי להקה של כ - 10 קרפיונים מפלצתיים שוחים שם בהנאה , יש שם מושטים לא רעים בכלל , וגם המון המון חפפים בגדלים שונים ומגוונים .... בנוגע לאיסור לדוג , גם באיזור הקמפינג מותר , וכהוכחה : ישב איתי הפקח של החורשה על הגשר שמגשר בין החנייה הגדולה לאיזור המדשאות ונתן לי לדוג ואף התלהב מהדג המפלצתי שתפסתי . בקיצור , לא דובים ולא יער .

דייג בחורשת טל

אתה צודק יש שם מספיק דגים בכדי לדוג לא כמו בעבר ומותר לדוג שם ואין שום דמי כניסה למקום בהצלחה לכולם

למעלה