חורץ קיץ 2021

frankthe2

Active member
ושוב שלום לכולם ושוב זה אני עם החתולה החרדתית שלי פיצי.
בפעם הקודמת הוצאתי את הקרציה ושמנו אמפולה נגד פרעושים. לטענת המוכרים בחנות אם הוצאתי את הקרציה בשלמותה פתרנו את הבעיה ואני לא בטוח...
בכל מקרה השנה יש לנו לכולנו בעיה. לא רק הקורונה שמשגעת את כל העולם אלא גם מזג האויר.
החורף עד עכשיו היה חזק במשך שבועיים שלוש ומאז אנחנו במיני קיץ. פיצי חטפה בדרך קרציה ולפי ההתנהגות שלה יש לה עוד מזיקים וטפילים על הגוף. לרוב אומרים שבחורף רמת הטפילים והמזיקים השונים יורדת בגלל הטמפ אבל חם השנה. פיצי מתחילה להשיר את השערות שלה. עוד יומיים שלושה יתחיל גשם והטמפ ירדו. אבל הפרווה שלה וכנראה של לא מעט חתולים תהיה דלילה יותר.
יש לי תרסיס פרונטליין אבל פיצי החרדתית לא מוכנה לקבל ליטוף מכפפה ולא מוכנה להריח בכלל את הריח של התרסיס היא נרתעת ממנו.
עיצות בנושא הפרווה הדלילה ובנושא הפרונטליין יתקבלו בברכה.

גורדיאן-II

Active member
ושוב שלום לכולם ושוב זה אני עם החתולה החרדתית שלי פיצי.
בפעם הקודמת הוצאתי את הקרציה ושמנו אמפולה נגד פרעושים. לטענת המוכרים בחנות אם הוצאתי את הקרציה בשלמותה פתרנו את הבעיה ואני לא בטוח...
בכל מקרה השנה יש לנו לכולנו בעיה. לא רק הקורונה שמשגעת את כל העולם אלא גם מזג האויר.
החורף עד עכשיו היה חזק במשך שבועיים שלוש ומאז אנחנו במיני קיץ. פיצי חטפה בדרך קרציה ולפי ההתנהגות שלה יש לה עוד מזיקים וטפילים על הגוף. לרוב אומרים שבחורף רמת הטפילים והמזיקים השונים יורדת בגלל הטמפ אבל חם השנה. פיצי מתחילה להשיר את השערות שלה. עוד יומיים שלושה יתחיל גשם והטמפ ירדו. אבל הפרווה שלה וכנראה של לא מעט חתולים תהיה דלילה יותר.
יש לי תרסיס פרונטליין אבל פיצי החרדתית לא מוכנה לקבל ליטוף מכפפה ולא מוכנה להריח בכלל את הריח של התרסיס היא נרתעת ממנו.
עיצות בנושא הפרווה הדלילה ובנושא הפרונטליין יתקבלו בברכה.
1. איזו אמפולה זאת הייתה? - זה חשוב, ובבקשה אל תענה 'אחת שהייתה לי בבית', כמו כן, ממתי היא קיימת? (תוקף).
2. לא מזהים טפילים על פי התנהגות החתולה, פרעושים וקרציות רואים בעיניים, אם אתה לא רואה אותם אז אין.
3. שמור את תרסיס הפרונטליין למקרה שיהיו פרעושים בבית, השתמש בזה לרסס בפינות כדי להדביר אותם, בחתולה עליך לטפל באמצעות אמפולה, יותר קל, בטוח ויעיל.

frankthe2

Active member
1. איזו אמפולה זאת הייתה? - זה חשוב, ובבקשה אל תענה 'אחת שהייתה לי בבית', כמו כן, ממתי היא קיימת? (תוקף).
2. לא מזהים טפילים על פי התנהגות החתולה, פרעושים וקרציות רואים בעיניים, אם אתה לא רואה אותם אז אין.
3. שמור את תרסיס הפרונטליין למקרה שיהיו פרעושים בבית, השתמש בזה לרסס בפינות כדי להדביר אותם, בחתולה עליך לטפל באמצעות אמפולה, יותר קל, בטוח ויעיל.
האמפולה הייתה וקטרה בתוקף עד מרץ 22. אני יודע שלא טובה לקרציות אבל טובה לפרעושים. את הקרציה כאמור הוצאתי
גם הפרונטליין קיים בתוקף עד 22 גם כן ונשמר בצד כרגע

גורדיאן-II

Active member
האמפולה הייתה וקטרה בתוקף עד מרץ 22. אני יודע שלא טובה לקרציות אבל טובה לפרעושים. את הקרציה כאמור הוצאתי
גם הפרונטליין קיים בתוקף עד 22 גם כן ונשמר בצד כרגע
טוב מאוד.
אבל, בפעם הבאה שתקנה משהו עדיף שתקנה ברודליין, או אדווקט.
זה הדור החדש של הנשק נגד טפילים, שניהם מטפלים בפרעושים, קרציות, סקביאס, והכי חשוב: תולעים. אם יש פרעושים יש תולעים, זה כמו אפונה וגזר, באר ודלי, פוליטיקה ושחיתות, אם יש את האחד יש גם את השני.
ד"ש לפיצי, ושתהיה בריאה.
ובקשר לנשירת הפרווה - נשמע קצת מוזר, יש לי 3 חתולים ואף אחד מהם לא השתכנע להשיר פרווה בגלל החום, לדעתם בכלל לא חם, אני יודע את זה כי (רק) בחורף הם מתגנבים לי מתחת לשמיכה ומתכרבלים עלי בשביל החימום, אז אני מקווה שזה לא משהו רפואי.
דרך אגב, אם תצלם את פיצי נוכל להבין יותר טוב את הנושא, מה אורך הפרווה שלה וכו'. וגם אם לא נבין כלום עדיין נהנה מצילום של חתול, אחרי הכל זה פורום של אנשים שחולים על דברים כאלה.

למעלה