חורף!

ZVI Z

New member
ואני ארשום במקום 1

אם אין לך לאן ללכת אתה מוזמן להישאר מוזמן להישאר,מוזמן להישאר במקום שטויות,תתחיל לבעוט

מזכיר לי משהו

יש אצלנו בביצפר איזה אלמוני אחד שרושם על כל שולחנות בית הספר שירים של עברי .... וגמני רושמת והוא מת למיצוא אותי ואני מתה למצוא אותו...... צחוקים!!

סיפור אישי (מזעזע? )

פעם עברתי באיזה כיתה ותפאום ראיתי על אחד השולחנות- כתוב בגדול ונואר מקושט- עברי לידר. ריגש....מאוד אפילו..אבל אין לי מושג מי זה. לפני כמה שבועותכתבתי באיזו כיתת אנגלית- עברי לידר ההומו, כדי לראות מה יהיו התגובות. להפתעתי היתה רק תגובה אחת שבה כתוב- הומו הומו אבל שווה בטירוף....אהבתי! ובכלל בכיתת אנגלית שלי יש כמה בנות במתכתבות, ואשכרה משאירות פתקים מתחת לשולחן מודבק במסטיק. בשולחן של הכיתה שלי יש מתחתיו ערימות של מסטיקים....זה נורא מצחיק אותי כל סוף שנה מחדש.... השולחנות בבית ספר שלי זה משהו מיוחד!!!! נשבעת לכם!

חח לא רק אצלכם:]

התכתבתי עם מישהו במשך כמה חודשים במעבדת מדעים עד שהעבירו אותי מקום:Q

ZVI Z

New member
בכל בי"ס יסודי בשולחנות יש מסטיקים!

ככל שזה עולה,חטיבה,תיכון,זה כבר הרבה הרבה פחות.

QsomeoneQ

New member
ורק אני...

לא הדבקתי אף פעם מסטיק מתחת לשולחן
חחחח לא נעים... אוייי הרעש של הגשם על החלוווןןן... אין דבר יותר טוב מזה...

xdye1

New member
איזה כיף....

ירד היום בבוקר כל כך הרבה גשם איזה יום כיפי!!! סיימתי מוקדם וקר בחוץ לבשתי סוף סוף צעיף מחמם ומעיל גדול.. יו אני לא מפסיק להתרגש החורף באמת פה!!

Arielcohen

New member
להילה! היש מצב שאנחנו מכירים???

אני מירושלים, אולי אני הכותב האלמוני שלך??? חבל לך על הזמן הפכתי את הבית ספר למקדש עברי לידרי: בכל פינה כתובות "אני מרי לנצח", מילים מ"חורף", "הכוס הכחולה", אתמול רשמתי "כבשים", "יותר טוב כלום מכמעט" ועוד ואת לא רוצה לראות את המחברות שלי! בואי נגיד שחומר לימוד לא תמצאי בהם...... אני מרי לנצח

QsomeoneQ

New member
אז קיבלתי את עצתך..

והיום כשהיה ממש ממש משעמם, והגשם ירד וירד, החלטתי שגם אני ארשום את המילים של חורף על השולחן, ואפילו קישטתי את זה נורא יפה

למעלה