:) חורף...

:) חורף...

תגידו מישהו ראה במקרה את הסדרה תמיד אותו חלום ... בכל מקרה מה שאני חושב כל התכנית סדרה ענקית ברמה סחטיין ל פוקס שהביא אותה בגדול.. בלי יותר מידי גסויות ואחלה סדרה ממולץ למי שלא ראה

avitano

New member
טוב הממ

לא המקום שלי לשפוט אבל המשחק היה קצת צולע והתסריט קצת צפוי אבל צפיתי בהכל ברצף ולא רציתי להפסיק לראות, ככה שזה כן עשה את שלו מומלץ!

gron83

New member
לגמרי מסכים עם אופיר..

משחק נורא לא משכנע, ותסריט טיפה רדוד.. ואני יודע שהרעיון היה השירים של צביקה פיק, אבל למה לא שיר אחד בפרק? למה 20? אבל למרות הכל, די נהניתי.. ואני ממליץ.

טוהרtoar

New member
אני (עדיין) לא ראיתי

כנראה עוד הוכחה לנטייתי לאאוטסיידריות... האמת שגם אני שמעתי הרבה ביקורות חיוביות על הסדרה אז כנראה היא נעשתה כראוי (או לחלופין, עונה על צורך רחב שלא היה לו מענה) אבל, מצד שני, יצא לי כבר לשמוע גם ביקורת שלילית מאחד הידידים שלי (הומו) על הסדרה לטענתו, הסדרה מחזקת את התפיסה הסטראוטיפית על הומואים שהם גברים בעלי אופי נשי וחושבים כמו אישה. מה שכן, מדהים איך דברים משתנים לחשוב לפני כמה שנים, כשכל העולם ובעיקר ה"קהילה" געשו סביב הסצנה ה"נועזת" בסדרה האמריקאית "מרלוז פלייס" בה אחד השחקנים עמד לנשק גבר אחר מול המצלמה (גוועלד!) שבסוף הפכה ללא כל כך נועזת לאחר שעורכי הסדרה החליטו להשמיט את הנשיקה עצמה ולהראות רק את ה"שניה שלפני" ולהשוות למה שקורה היום.

erez 28

New member
אני דווקא חושב ש...

שחבר שלך לא ראה את הסדרה או שלא כל כך שם דגש על הסביבה וחיפש על מה לדבר... יש כמה הומואים שהם לא נשיים בסדרה...

למעלה