חורף 2010 שאלה...

עדנונית

New member
חורף 2010 שאלה...

ראיתי שעלה פרסומת חדשה לכל התוכניות שעולות החורף אבל לא הצלחתי לעקוב אפשר בבקשה את הרשימת סדרות רכש וסדרות מקור שאמורת לעלות... תודה רבה

liranru

New member
פרומו סדרות חורף 2010

היי, את יכולה למצוא את הפרומו כאן, ותוכלי לעצור אותו כך שתוכלי להתמקד ברשימת הסדרות.

TaMiRMo

New member
תודה!

מאז שיש לי MAX אני פשוט מדלק על פרסומות
מצד אחד זה כיף אבל מצד שני מפספסים פרסומות גדושות כאלה. אני ראיתי שיש פה 2 סדרות לפחות שלא פורסמו שהם יעלו בפורום (לפחות כמה שאני זוכר) והן: "עדיף בלי טד" של ABC שלמרות ביקורות טובות הולכת הביתה ככל הנראה השנה יחד עם חברתה "סקראבס" ו"בטעות בכוונה" של CBS שהיא הסנדוויץ' החדש בבלוק הקומדיות המצליח בטלוויזיה של CBS אבל לא מצליחה כל כך להתבלט והיא דווקא החלשה מבין הקומדיות למרות שהרייטינג יחסית לא רע אבל עם כאלו קומדיות לפניה ואחריה הציפיות היו גבוהות יותר. בקרוב הסדרה הזו ששכחתי את שמה הלא כל כך מצחיקה שהייתה אצל הוט ועברה למשותף תחזור כרגיל למקום שלה בבלוק הקומי של CBS וזו תעבור לפני כריסטין בימי רביעי כנסיון נוסף. לא ידוע כרגע מה בדיוק יהיה איתה, הבנתי מחברים שהיא טובה. יכול להיות שאני טועה וכן כתבו עליהן פה, הזיכרון שלי קצת מזייף

TaMiRMo

New member
LOL בדיוק ראיתי את ההודעה למטה ../images/Emo6.gif

קבלו ביטול.

shirli009

New member
בהחלט

יס ידועים בפרומואים המצויינים שלהם! יש סיכוי שמישהו יודע את שם הטראק שמתנגן בפרומו?

liranru

New member
שם הטראק

לפי התגובה בעמוד שבו מופיע הפרומו ששמתי ב- youtube: Offer Nissim Feat. Symphony X - I Close My Eyes

snier1991

New member
בעייני הקודמים היו טובים יותר

הם היו גדושים יותר מזה

assafTV

New member
אני ממליץ שתרכשו מחר גליון של פנאי פלוס

בגליון של מחר יש פירוט נרחב ביותר על כל הסדרות (32 עמודים), כולל כמה שטרם הודענו עליהן עד כה.

Don Nirtin

New member
תודה../images/Emo87.gif

אני מקווה שבקרוב אקסטריים תחזור. ולא בעונות שראיתי כבר.........

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהשקעה מטורפת של יס!

אין אני אוהבת את הפרסומים שלהם כל כך!! חברות שלי סיפרו לי שהן היו בקולנוע (זה היה לפני כמה שנים) ואז בזמן הפרסומות או טיפה לפני קמו אנשים וממש עשו סצינה של ריב או משהו כזה ואז קם מישהו אחר ואמר "מרגישים שאתם חיים בסרט?" וזו הייתה פרסומת של יס וזה פשוט אדיר!!!

למעלה