חורף לוהט ב-yes Oh

LeRanch

New member
חורף לוהט ב-yes Oh

yes פרסמה את רשימת התוכניות והעונות החדשות שיעלו בחודשים הקרובים בערוץ yes Oh ויחממו לנו את החורף!

The Following - סדרת מתח חדשה של רשת FOX בכיכובם של קווין בייקון וג'יימס פורפוי תעלה ב-26.1.

יומני הרופא הצעיר - מיני סדרה בריטית חדשה בכיכובם של דניאל רדקליף וג'ון האם תעלה ב-13.1.

מר סלפרידג' - מיני סדרה בריטית חדשה בכיכובו של ג'רמי פיבן תעלה ב-23.4.

לונגמייר - סדרה חדשה שתעלה ב-27.12.

השוטר הטוב - סדרה חדשה שתעלה ב-1.1.

הליגה - קומדיה חדשה של רשת FX על קבוצת פוטבול דמיונית שתעלה ב-16.1.

באנשי - סדרה חדשה של רשת Cinemax (טרם פורסם תאריך שידור).

בנות ומוארת - עונות חדשות של הקומדיות של HBO יעלו ב-16.1.

ספרטקוס: מרד הארורים - עונה אחרונה לסדרת האקשן שתעלה ב-2.2.

אימה אמריקאית: המוסד הסגור - עונה חדשה לדרמת האימה שתעלה ב-25.12.

גיהינום על גלגלים - עונה שנייה של הסדרה התקופתית שתעלה ב-13.12.

טרמיי - עונה שלישית לסדרה של HBO שתעלה ב-10.2.

מרגל - עונה שנייה של הקומדיה הבריטית שתעלה ב-27.3.

שושלת בורג'יה - עונה שנייה של ההפקה הצרפתית שתעלה ב-10.2.

ובהמשך השנה ישודרו גם עונות חדשות של Veep, דם אמיתי, חדר החדשות, משחקי הכס ו-8 פרקי הסיום של שובר שורות.

מה יהיה עם חדר חדשות? אין אפילו תאריך

את סיפור אימה אמריקאי הפסקתי אחרי פרק 1 בעונה השנייה,
הפחיד לי את הצורה!!!!

גםצופה

Member
מנהל
HOB היא רשת כבלים בארה"ב...

כך שאני מניחה שבנוסף להפקות שלהם משודרים גם סדרות של רשתות אחרות.

מה שמיוחד ברשת הכבלים שהיא לא כפופה לכללים ולחוקי הטלויזיה האמריקאית - כפי שכפופים ערוצים ציבוריים - לכן יש בה לא מעט סדרות יחסית פרובקטיביות (כמו 'מצויד' ועוד... אם אני זוכרת - אפילו סקס והעיר הגדולה - לא היתה יכולה לעלות לשידור בערוץ ציבורי...)

is00

New member
כן, אבל הסדרה משודרת ברשת ציבורית - FOX.

אלא אם אני טועה. אני יודע ש - FX הוא ערוץ כבלים בבעלות של פוקס, ואם הסדרה משודרת בו, אז מילא. אבל ממה שכתוב הסדרה משודרת בפוקס עצמה, מה שהופך אותה לסדרה שלא שייכת לחברת כבלים, אז... מה היא עושה בערוץ שיס קידמו כערוץ בו משודרים רק תכנים מרשתות הכבלים ותכנים... נועזים אחרים? למה לא העלו אותה ליס דרמה.

ולגבי ITV ו- BBC... בוא לא נשווה ערוצי ברודקאסט בבריטניה לערוצי ברודקאסט בארה"ב, אסף. התכנים בבריטניה, גם ברשתות הברודקאסט הם הרבה יותר... נועזים מאלה של ארה"ב. בבריטניה הם לא שמרנים אדוקים, כמו בארה"ב.

גםצופה

Member
מנהל
אבל גם בארץ...

הרבה סדרות של הלווין והכבלים משודרות גם בערוצים אחרים...

נדמה לי שבערוץ HO משדרים עוד תכנים שהם לא בהכרח של HBO ובכל זאת הם משודרים בערוץ הזה. אולי בגלל שהם יותר נועזים מעדיפים לשדר אותם בערוץ הזה... (כי בארה"ב הוא באמת נחשב לערוץ נועז...)

is00

New member
קידמו אותו כערוץ של סדרות HBO, אבל...

כבר מתחילת דרכו שידרו בו גם סדרות אחרות מערוצי כבלים אחרים(למשל שואוטיים ו-FX) או תכנים בריטיים(ליתר דיוק כל התכנים הבריטיים שיס שידרו מאז שהוא עלה שודרו בו, לא?).
פה מדובר בסדרה של רשת ארצית בארה"ב.
בכל מקרה, זה לא משנה וגם לא באמת מפתיע, כי כבר מהתחלה ציינתי שהבעיה הכי גדולה בערוץ, לדעתי, הולכת להיות ש...אין מספיק תכנים חדשים כדי למלא אותו לאורך זמן, וזה אכן קורה.

גםצופה

Member
מנהל
נדמה לי שביס

כבר מההתחלה הבינו את הבעיה לכן קראו לערוץ ערוץ HO ולא ערוץ HBO...
ואם כבר מעלים סדרות בריטיות יהיה נחמד שיעלו את הסדרה הבריטית מלון בבילון

(סדרה שעקבתי אחריה בהוט דקה לפני שעזבנו... וסה"כ היא נראתה סדרה נחמדה למדי...)

assafTV

New member
א - כמו שכבר תיקנו אותך - זה yes Oh

ב - לא קוראים לערוץ HBO כי הוא לא של HBO. רק ערוץ בבעלות HBO יכול להתהדר בשם HBO
ג - הסלוגן של הערוץ הוא "הבית של HBO" כדי לסמן שזה הבית לתכנים של הערוץ בארץ (אבל כאמור, זה ערוץ של yes, לא של HBO ואין לו כל קשר עסקי ל-HBO)
ד - הערוץ משדר סדרות איכות ואלו משודרות בעיקר בערוצי הפרימיום כדוגמת HBO, שואוטיים וכד'. The Following הרשימה את אנשי הרכש והערוצים עד כדי כך שהוחלט לשבצה בערוץ yes Oh. כל מי שצפה בה לא כל כך מבין איך FOX ישדרו אותה כי היא שונה לחלוטין מכל מה שמשודר בערוצי ברודקאסט.

assafTV

New member
זה מה שאמרו בזמנו על 24

ולקח לה 8 עונות מצליחות ופרס אמי לסדרה הטובה ביותר לפני ש"התבטלה מהר מאד"

TDM4

New member
חבל שרק בחלק השני של עונת החורף יעלו אותה

אני לא חושב שהיא תראה אורך רוח חיים..

למעלה