חורף בפתח

rhiotire

New member
חורף בפתח

לקראת החורף אנו מזמינים את כולם לבדיקת צמיגים חינם+מילוי חנקן לכול מי שמעוניין נ.ב שווה להציץ בדף הפייסבוק שלנו חורף חם ובטוח ארתור

dts

New member
גז אינרטי , לא מגיב עם הגומי,אין ג'וקים

כי הם נחנקים והסטייל שווה הכל אוויר חינם מכיל 75% חנקן , כ 20% חמצן , CO2 ועוד כמה גזים אצילים יותר ופחות מעשה ידי אדם . לכן השאלה מה מועיל עוד 25% חנקן בצמיג?

cafesito

New member
הרבה יתרונות

אוויר רגיל (שמכיל חנקן) מגיב לחום- לאחר רכיבה לחץ האוויר הנמדד יהיה גבוה יותר בצמיג חם. במילוי עם חנקן, החלץ כמעט קבוע. במילוי באוויר אנחנו חווים ירידה בלחץ האוויר עם הזמן. במילוי בחנקן לחץ אוויר ישמר לאורך זמן. באירופה טוענים לשמירה על החישוקים. לא יודע עד כמה רלוונטי, אבל נזרום אם זה בשביל הדיון. נשאר רגע באירופה. סטייל סטייל וסטייל. הגרמניה, כלי רכב שמלאו חנקן יזוהו ע"י מכסה ונטיל כחול או ירוק. היתרון הכי גדול- לספר לחבר'ה ולהסביר עם פרצוף של בין ומומחוי כמה זה טוב וכמה אחרים לא מבינים... לדעתי, בחמישה עד עשרה ש"ח לצמיג, שווה- אם לא תרגישו בהבדל, לפחות תוכלו לטוס ולספר לחברה... מה שמזכיר לי, לא רשמו מה המחיר.

ההוא11

New member
אם לחץ האויר לא משתנה - באיזה לחץ צריך לנפח ?

כשמנפחים באויר, לחץ האויר המומלץ הוא לצמיג קר, וכשהוא מתחמם, הוא עולה ומגיע ללחץ המתוכנן ע"י יצרן האופנוע/צמיג. אם חנקן לא מתפשט כמו אויר, אז אם ערך המילוי הוא כמו של אויר, למעשה נוסעים עם לחץ נמוך מהמומלץ ? או שאני טועה?

Abraham A

New member
תגדיר לחץ נמוך ?

במס' הרצאות של סטפן שהסביר על הנושא, הלחץ הנקבע ע"י היצרן אינו תורה מסיני. ואפילו בן רוכבים שונים על אותו האופנוע יכולות להיות העדפות שונות ללחצים שונים.

cafesito

New member
בגרמניה המליצו על PSI אחד יותר

לא יודע , אין לי ניסיון אמיתי של יותר מ- 8 ימים. אני קיבלתי אופנוע מסודר ומדוגם שלא היה צריך לשחק איתו יותר מידי.

פרארי1

New member

M O R M

New member
האטומים של החמצן קטנים יותר....

והם בורחים מנקבוביות הפנימית .....

האטומים לא אבל הקוואנטים כן

ולכן הם מייצרים יותר אנרגיה והגלגל מסתובב יותר מהר בכל מהירות. כדאי!

M O R M

New member
גם בגלגלי טיובלס החמצן בורח ממולקולות הגומי

1. מולקולות של חנקן גדולות משל חמצן ולכן יש פחות "בריחה" של אוויר. 2. חנקן שוקל פחות מחמצן ואין בו את הלחות שיש באויר לכן אתה מרוויח הפחתה במשקל (משהו בסגנון הכמה גרמים אז אני לא יודע כמה זה רלוונטי בשביל פשוטי העם). 3. בזמן נסיעה השינוי בטמפרוטרה משפיעה על הלחות באוויר שבתורה משפיעה על הלחץ בצמיג, לכן שימוש בחנקן מבטל את ההשפעה הזאת. 4. חנקן הוא גז יותר יציב בטמפרטורות שבהם הצמיג עובד ולכן גורם פחות נזק מהחמצן והלחות שבאוויר (למרות שעם הסגסוגות שמשתמשים בהם היום לג'אנטים אני לא בטוח כמה זה באמת רלוונטי). 5. חנקן אינו דליק לעומת חמצן ולכן יותר בטיחותי (אם לא מדובר במטוסים או משהוא בסכנת התלקחות גבוהה, אין באמת יתרון ממשי).

jekyll1

New member
מניעת קורוזיה

אין חמצן אין קורוזיה.בעיקר טוב לגנטים מפלדה .

למעלה