חורף אצלנו!!!

kedeman

New member
אני רוצה שלג!!!

ואני רוצה הרבה גשם ואני גם רוצה נחלים שעולים על גדותיהם בזרימה חזקה (ושלעומת אלכסנדר שבהם לא יצוף גם הביוב של טול כרם) היה לי כל כך כייף שהיה היום הרבה גשם הבאסה היחידה זה שהרוח לא כייפית אני כל כך אוהב חורף!!!! הייתי נוסע לאנשהו לשחק בשלג או כאלה אבל יש לי מבחן מסכם בהיסטוריה ביום ראשון... אין לי שישבת... תבנו בשבילי בשלג! תשמרו לי קצת אם אתם מוצאים ותצלמו!!! את השלג, הנחלים, הירוק זה פשוט מראות מדהימים אני גם רוצה...

kedeman

New member
לזה התכוונתי

שלא ממש כדאי לצאת לרפטינג בקישון אתה יודע איך אתה נכנס אתה לא יודע איך אתה תצא (ועם איזה אברים יותר/פחות)

THE sky angel

New member
ירד אצלנו שלגגג ! ../images/Emo113.gif !

היה כל כך מגניב ב
- צ=ת... (קצת תנועתיות...) חחח היה קצת, וגם על ההר ה
(שרוף..) שלנו, היה קצת! אם היה עצים היה יותר יפה אבל לא נורא... תשאלו את מורן מה הוא עשה עם קצת השלג שנותר לו!!!!!!!!! אני בטוחה שהוא ירצה לספר את זה.....

kedeman

New member
אוי זה לא היום בשבילי לקרוא כזה דבר

אחרי שאני ועוד מישהי עשינו היום תחרות של לספר אחד לשניה סטיות מוזרות (שהמצאנו על המקום!! לא שלנו) רק כדי להגעיל אז עכשיו מה שכתבת נשמע לי כאילו מורן עשה מעשים מגונים בשלג (בבקשה תגיד לי שזה לא זה!!!) זה לא הוגן!!! אני גם רוצה שלג!!! היום בקושי היה לי גשם אבל המורה שלי לספרות נכנסת לכיתה, מסתכלת עלי, "יופי, היום אתה יבש" ואחרי שניסיתי להוציא ממנה מה היא מתכוונת הסתבר לי שהיא מתכוונת לזה שיום לפני זה היא ראתה אותו משוטט בבית ספר בגשם (כמובן בלי מטריה ומעיל). והייתי הממ... קצת לא יבש ד"א מטריה זה כלי מיותר!! הוא חד פעמי לחלוטין (לוקח לה מעט זמן להשבר), היא לא באמת מגנה וחוצמזה למה צריך מטריה אם אפשר לצאת החוצה בגשם ולהרטב בכייף (מה גם שככה לא צריך להתקלח!!
)

למען הסדר הטוב...

מה שמור התכוונה שאני ארצה לספר זה לא סטיה ולא דבר מגעיל... סתם קטע אידיוטי ומצחיק... ומעשה שהיה כך היה:זרקו עליי שלג!!! קמתי בבוקר והלכתי לכיוון תחנת ההסעה שלי,שלפתע נתקלתי בגוש שלג שעדיין לא אפשיר על המכונית(היפה) שלי. לקחתי אותו והפכתי אותו לכדור שלג וביקשתי מאמא שלי שתזרוק עליי, אך אמא טענה שאני אתקרר ולא הייתה מוכנה לזרוק עליי(אני בטוח שרוהכם הייתם עושים זאת בשמחה...), אז פשוט לקחתי אותו וזרקתי על עצמי- וכך אני יכול לספר שזרקו עליי שלג היום!!!

שקסי

New member
חחחחח זה היה יכול להיות באיזה סרט..

וואי מורני- נדפקת קשות!!!!

אני ממש לא אוהב חורף!

אצלנו רק ירד גשם, אבל גם את זה לא ראיתי כי אני קצת חולה. אבל בכל מקרה חורף זה דבר מרגיז, כמעט ואי אפשר לצאת לטייל, מלא דברים נדחים ומתבטלים. ואפילו אי אפשר לטייל בשדות בשבת

אחרי שנים של הדחקה...

אני ממש אוהבת חורף! לא משנה אם זה בבית או בחוץ, בכל מקרה אני פשוט אוהבת.... להתעטף בהמון בגדים..כיף! אבל, איזה מעצבן זה להתלבש בבוקר כשכל הצורה קופאת לך
בכל מקרה, אצלנו ירד המון המון ברד והכל נהיה לבן... אנחנו מקווים שיירד שלג בלילה, מה שאומר שלא יהיה מחר לימודים!! אבל, אני לא אופטימית במיוחד... שיהיה לילה מושלג לכולם

למעלה