חורף אצלנו!!!

מאיושית

New member
מה זה אצלנו../images/Emo35.gif

מאיפה את

זורקה

New member
יורד שלג בגולן :)

אבל אצלנו לא :((( באסה! מתי? מתי יגיע היום שגם בגמלא ירד שלג?! (ב-92' זה לא נקרא...) למה תמיד יורד בכל הגולן ורק אצלנו לא?!?! (אבל בסדר, בינתיים זה רק בצפון הגולן לא בכולו...) תחזיקו אצבעות חזק חזק חזק שירד מחר בקצרין! ואז ירד לנו שלג באמצע בצפר כמו שנה שעברה!!! :)

kedeman

New member
חחח אצלנו התרגשו מברד...

למרות שאני לא ראיתי אותו (הייתי עייף אז ישנתי!!) אמא טוענת שהיה קודם ברד (אפילו שאריות לא ראיתי ממנו) אבל מה שהיה אצלנו בעיקר זה הרבה מאוד רוח קפואה וטיפה גשם, זה במשך רוב היום. אני אוהב חורף!!! גשם זה פשוט הכי כייף בעולם!! (ואין לכם מושג כמה שנים לא ראיתי ברד. שלג היה בטיול חרמון שנה שעברה קצת)

hadasbaril

New member
כרגע יורד ברד בדרום ספרד?

לא,אבל אצלי כן. הלך היבול השנה של האפרסקים,נראה לי. מצד שני היה קטיף אבוקדו בתחילת השבוע אצל חברה שלי אז יהיה אבוקדו והנה כמעט נגמר הברד......כול הכניסה שלנו לבנה

קשתונה

New member
פה ירד ברד

ומלא גשם ורוח היסטרית אפילו בטבריה! (זהר הפעם הקדמתי את יענקל'ה והוא לא נגע לי בוישרים!)

קשתונה

New member
אה והיום לראשונה ראיתי...

שתי קשתות בו זמנית...לא חצי...לא רבע... שתיים! שלמות! אחת מעל השניה!!!
-זה הכי קרוב לקשת שמצאתי:)

שקסי

New member
הודעה לשי

מה קרה לאי סי קיו שלך?? למה אני רואה ואתה לא???

michalמיכל

New member
אין לנו כ"כ הרבה בלגאן כמו שזה נראה

אבל מה, יש לנו זה שלג,והמון.. הרגע חזרתי ממלחמת שלג ענקית בה הפסדתי לשני ילדים בני 10... היה
(תנסו לדמיין טוב טוב זה נראה כמו פיצוץ...) סורי היום הגעתי לדבר הזה שנקרא אינטרנט והייתי חייבת להשתמש בסימניים שהם נותנים...

just stav

New member
אצלינו קר ורוח! וזה כיף אבל...

את הסוף שבוע ביליתי בגולן וחזרתי כל כך חולה! מיום שישי סיימתי לבד יותר מ-6 גלילים חדשים של טישו! אבל היה כיף

נ ו ם

New member
גם לי היה שלג!

לא בבית אמנם אבל כשהייתי אצל חבר שלי. היה כיף. עזבו אתכם משלג, אתם יודעים כמה מים זרמו בירדן ביום ו' בערב? ווהווו, כבר 6 שנים רצוף אני עוברת מעליו פעמיים ביום ולא ראיתי אותו כך קודם!

מ ו ר ע ל

New member
עזבו אותכם שלג

יום יום אני עובר מעל הקישון ובחיים לא ראיתי זורם ככה אתם יודעים שב-92 שהקישון היה ממש בזרימה חזקה אז הקיבוץ שלי הלך לעשות שם ראפטינג בקישון איזה שוס

kedeman

New member
לך תעשה עכשיו רפטינג בקישון.. או לא

אני מזמין אתכם לרפטינג בנחל אלכסנדר (מסתיים בים) חורף זה כייף הוא נותן סיבה טובה לעשות הרבה דברים

מ ו ר ע ל

New member
גם הקישון מסתיים בים

ואני בכיף יבוא לנחל אלכסנדר לבקוש שוב את הצב רך! אוי זכרונות גיחה קיצר הקישון גם מסתיים בים בנמל הקישון שהוא חלק מנמל חיפה אבל לא כדאי לך לבוא אלינו כי זה מסוכן מאוד ליפול מהקיאק המים מזוהמים במיקצת...

זורקה

New member
אנשים אין לכם בכלל מה לדבר על נחלים

!!! מי שלא היה בגולן לא ראה מה זה זרימות!!!!!!! כל הנחלים בגולן (ויש הרבה) זורמים ושוצפים (איזו מילה נחמדה...) וכל המאגרים עולים על גדותיהם! והמפלים זורמים בעוצמה!! ולנסוע לבצפר ולראות את נחל דליות ומשושים ויהודיה זורמים וזורמים וזה כ"כ יפה (במיוחד כשהכל מסביב כ"כ ירוק...) במיוחד כשיודעים שבסוף כל המים האלה מגיעים לכנרת והיא מתמלאת והכל טוב ויפה!! זהו. קיצר, זרימות= גולן!! בואו בהמוניכם לראות את זה!

למעלה