חורףףףףףףףףףףףףףףףףף כי חורף השמש נעלמת בחורף וגשם מטפטף על העורף חורף תודו שזה פשוט יום נפלא
מ מורי לנצח New member 29/10/04 #1 חורףףףףףףףףףףףףףףףףף כי חורף השמש נעלמת בחורף וגשם מטפטף על העורף חורף תודו שזה פשוט יום נפלא
ב בלבלונת New member 29/10/04 #2 איזה כיףףףףףףףףףף להתעורר ושיורד גשם בחוץ ואז להתחפר יותר עמוק בשמיכה עם חיבוקיייי חורף זה זמן טוב לאהבה סופ"ש אוהב ומקסים נשיקות
איזה כיףףףףףףףףףף להתעורר ושיורד גשם בחוץ ואז להתחפר יותר עמוק בשמיכה עם חיבוקיייי חורף זה זמן טוב לאהבה סופ"ש אוהב ומקסים נשיקות
נ נשימה תאית New member 29/10/04 #5 חורף.. ../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif התקופה הכי רומנטית שיש
F Fantasy WRC New member 29/10/04 #6 זאת לא את, אבל היית רוצה שתהי את? אם אין לך חבר אז אפשר לסדר את זה אולי... אולי לא....... אוף.. לדעתי אני מבוגר מדי בשבלך אלא אם יש לך חבר, אז את פשוט צריכה לחכות עד שירד שלג בירושלים ואז באמת יהיה כיף.. מצטער על ההודעה הארוכה כזאתי
זאת לא את, אבל היית רוצה שתהי את? אם אין לך חבר אז אפשר לסדר את זה אולי... אולי לא....... אוף.. לדעתי אני מבוגר מדי בשבלך אלא אם יש לך חבר, אז את פשוט צריכה לחכות עד שירד שלג בירושלים ואז באמת יהיה כיף.. מצטער על ההודעה הארוכה כזאתי
נ נשימה תאית New member 29/10/04 #7 ........... אני בת 17 חמודה ועל הכייפק אבל....... אני תפוסה :\ ו... שלג בירושלים.... זו תופעה נדירה יחסית
........... אני בת 17 חמודה ועל הכייפק אבל....... אני תפוסה :\ ו... שלג בירושלים.... זו תופעה נדירה יחסית
F Fantasy WRC New member 30/10/04 #8 ........... אני יודע ש את בת 17 ו- טוב ש את תפוסה כי אז תצטרכי לעשות כמו בתמונה שעלית לכאן ו- נקווה שיהיה שלג בירושלים איזה כיף לי ................
........... אני יודע ש את בת 17 ו- טוב ש את תפוסה כי אז תצטרכי לעשות כמו בתמונה שעלית לכאן ו- נקווה שיהיה שלג בירושלים איזה כיף לי ................
ל ליגי t New member 30/10/04 #9 בלע... ../images/Emo29.gif לא אוהבת חוךף!!!! אני שונאת שקר.... ואין חיים!!! וזהו
ב בלבלונת New member 30/10/04 #10 הלוואי שלא ירד שלג השנה <לא מאמינה שאני אומרת את זה> אבל רק השנה שלא ירד!!