חורים בעלילה

redrider

New member
חורים בעלילה ../images/Emo58.gif

הגיע מזמן מזמן שחוץ מתגובות של "אוי זה היה פרק מדהים" תשמע פה גם קצת ביקורת עניינית. כל מי שיכול לחשוב על חורים בעלילה מוזמן לפרט אותם פה. אני כרגע הולך לאימון שחיה. מקווה שכשאני אחזור יהיה בסיס לדיון. tsou את מוזמנת להצתרף

seagate

New member
העובדה שלגמרי שכחו

שיש סיילונית מוצהרת בצוות של גלקטיקה ואף אחד כבר לא מפחד ממנה והיא אחת מהחברה' איך זה שאף אחד לא מזכיר אותה וכולם עדיין בקטע של "כל הסיילונים רובוטים מרושעים!" ?

redrider

New member
דווקא חשבתי על זה

וזה הגיוני לפחות מבחינת צוות גלקטיקה. אני כמעט בטוח שמבחינת שאר הספינות היחס אליה לא כזה מזהיר. בכל מקרה זה גבולי בעיני. אני חושב שזה הם התחילו לקרוא לעצמם בשמות המקבילים לדמויות שאותם גילמו בחברה האנושית ש להצי מגוחך בייחוד לאור העובדה שקפריקה 6 היה שם שניתן למרגלת המקורית שלהם אצל בלטארץ העניין של נתינת השם גם הודגש כמשהו חריג ביותר. קאוויל התאבד בקפריקה החדשה על מנת לגמור את ייסוריו מהפציעה בבטן. כל שאר הסיילונים הגיבו על כך בלי הרמת גבה אפילו שהיה מדובר בחטא נוראי האסור על פי חוקיהם. אפילו אם נניח שהוא אטאיסט נוצר רושם שזה חוק חשוב מאוד אצלהם.

אני לא יודעת אם זה חורים בעלילה דווקא

או שפשוט הפרקים האלה הם לא משהו באופן כללי.

redrider

New member
פרק לא נהיה לא משהו סתם

כשיש לך חוסר הגיון ודברים הזויים מדיי אז הפרק נהיה לא משהו

אנ'לא יודעת, מהדיון כאן אני מתחילה לחשוב

שאני פיספסתי משהו. אני לא רגילה לראות פרקים במחשב ואולי הנסיון שלי לראות את הפרק במחשב ועבודת החריזה שעשיתי במקביל קצת קילקלו.

למעלה