אתי אין הבדל זה אותו מרק יש כאלה שמכינים את המרק עם לוביה או מש אבל האורגינל זה עם שעועית אדומה תודה
ת תלתל5 היחידה New member 17/10/06 #23 אתי אין הבדל זה אותו מרק יש כאלה שמכינים את המרק עם לוביה או מש אבל האורגינל זה עם שעועית אדומה תודה
ר רקדנית הרוח... New member 17/10/06 #21 נראה 10!! ואיזה פירוט של ההכנה.. ישר כוח! איך הטעם של המרק הזה? חמצמץ?
L lula New member 17/10/06 #22 אני מתה על המרק הזה!!!1 אמא שלי מכינה את המרק הזה סוף הדרך אסור לוותר על הלימון המיובש- נותן את כל הטעם הטוב!!! הכי טעים להוסיף למרק אורז לבן פשוט- יאמייייי!!
אני מתה על המרק הזה!!!1 אמא שלי מכינה את המרק הזה סוף הדרך אסור לוותר על הלימון המיובש- נותן את כל הטעם הטוב!!! הכי טעים להוסיף למרק אורז לבן פשוט- יאמייייי!!
ת תלתל5 היחידה New member 17/10/06 #24 רקדה../images/Emo51.gif והמרק מעט חמצמץ הלימון נותן יותר ארומה מחמיצות
ד דנייאלה New member 18/10/06 #25 ../images/Emo124.gif תלתל, כנסי... שאלתי קודם ואולי לא שמת לב- היכן לקנות את הלימון היבש? ראיתי את התמונה שצירפת, אך לא חושבת שראיתי אותו לפני כן באף מקום...
../images/Emo124.gif תלתל, כנסי... שאלתי קודם ואולי לא שמת לב- היכן לקנות את הלימון היבש? ראיתי את התמונה שצירפת, אך לא חושבת שראיתי אותו לפני כן באף מקום...
ת תלתל5 היחידה New member 18/10/06 #27 דנייאלה ../images/Emo52.gifלא שמתי לב ../images/Emo140.gif את יכולה ליקנות את הלימון בכל חנות תבלינים
דנייאלה ../images/Emo52.gifלא שמתי לב ../images/Emo140.gif את יכולה ליקנות את הלימון בכל חנות תבלינים