חוק!

גלית99

New member
חוק!

אני חייבת לקבל מה דעת החוק בנושא. תקשיבו, מזה שלושה חודשים אני עובדת במשרה מלאה, 5 פעמים בשבוע. שישישבת אני שומרת כך שמבחינתי אין לי חופש כלל!!! אני לא רגילה לכזה קצב של עבודה ביחוד שזו עבודה קשה מאד מאד! ביקשתי לקבל חופש ככה עוד שבועיים באוגוסט לפחות שבוע, והתגובה של הבוסית שלי היתה הלם ושוק איך עובד חדש מעז לבקש כאלו דברים! ! ! תבינו! לא ביקשתי שישלמו לי שקל, רק שיתנו לי להתאוורר קצת! השאלה היא, האם מבחינה חוקית מותר להם לעשות לי את זה? אשמח למענה מהיר, תודה.

yaniv79

New member
אין צורך לפתוח 2 הודעות בנושא...

אם את עובדת 5 ימים בשבוע אז יוצא לך קצת יותר מיום חופש אחד לחודש. אם את עובדת 3 חודשים אז אין לך יתרת ימי חופש של שבוע ולכן אם אין אפשרות להתגמש איתך הם בהחלט לא חייבים לאשר לך חופשה של שבוע. ואת עובדת ראשון עד חמישי? מה עם ימי שישי עד כניסת השבת? זה לא נחשב זמן פנוי לעצמך?

גלית99

New member
סורי.. הכפילות בהודעה היתה כי לא רא

ראיתי שההודעה נשלחה.. אני פשוט מסלולרי.. אז אתה אומר ככה? מייאש. יום שישי זה לא זמן לצאת. כמה ימי חופשה עם בריכה וים זה מה שאני צריכה כרגע.

../images/Emo52.gifאבל יום ששי, עד ערב שבת

מותר לעבודה או לטיול וכד'. ושבת - שבת מנוחה, את נחה לא?

ימי חופש

מבחינת ימי חופש מגיע לך יום או יום וחצי לכול חודש שאת עובדת ככה ששבוע אין לך דבר שני אם כול הכבוד לשזה שאת שומרת מבחינת העבודה יש לך שני ימי מנוחה בשבוע מה שאת עושה בימים אלו זה רק באחריותך העבודה לא חייבת לתת לך חופשה נוספת בגלל שמבחינתך שישי שבת זה לא חופש מגיעים לך ימים על פי חוק אבל לא מעבר לזה מבחינת חופשה ללא תשלום זה כבר תלוי במעביד שלך בדרך כלל באמת מעביד יסתכל בעין לא יפה שמשהו שנמצא 3 חודשים בעבודה כבר יבקש חופש

למעלה