חוק מרפי.

נחמדמדה

New member
חוק מרפי.

ברגע שאת חזקה.מחליטה לעזוב.מתחילה לחיות..לשמוח..בלעדיו.. פתאום הוא רוצה אותך בחזרה..מבטיח הבטחות.. האם יש כזה דבר מאוחר מדי?כי אני מרגישה כבר שם. ואני לא מסוגלת לחזור אליו. והמשפחה לוחצת. אבל אף אחד לעולם לא יבין מה עבר עליי. שבוע הבא עורכת דין...התהליך מתחיל. אני מתחילה חיים חדשים.:) מרגישה טוב,מין תהליך התחדשות. רק חבל שהכל הפוך בחיים האלה...ברגע שאני כבר לא שלו..אני נחשקת יותר. כנראה זה באמת חוק מרפי.
 
ועדיין לא ענית על השאלה

האם אתם ממשיכים בטיפול הזוגי? זה חייב להיות התנאי שלך "לשבת לשולחן המו"מ" ואם המשפחה לוחצת, אז שהם יממנו את הטיפול. בלי קשר לעורך דין, אם כן תפרדו בסוף או לא תיפרדו בסוף - בכל מקרה חשוב שתדעו לתקשר כי תמיד תשארו שותפים להורות.
 

נחמדמדה

New member
אני כבר החלטתי..

ו..לא..הוא לא מעונין בטיפול זוגי...כי החלטתי שנפרדים. הוא פשוט מאוד מקשה עליי... אני צריכה להתמודד עם הכל כי הוא כביכול לא רוצה להתגרש..
 

seeyou

New member
אם את לא מסוגלת לעמוד מול הלחצים של המשפחה

או שלו אז לדעתי טעית במקצוע
"בן אדם רגיל הוא לא מה שהוא חושב שהוא, הוא לא מה שאחרים חושבים שהוא, אלא מה שהוא חושב שאחרים חושבים עליו..." את לא סתם בן אדם את עורכת דין-תלמדי לעמוד איתנה מולם כפי שהמקצוע מחייב
יוסי בהצלחה •Any time you are unable to solve a problem, ask your mother. She probably won't know either, but she will fake it.
 

c2011

New member
תרגיל

הוא כבר ניסה את התרגיל הזה עלייך. נחמד ונפלא אלייך רק כדי לקבל אותך חזרה ברגע שתכנעי הוא יחזור לסורו. תמשיכי להיות חזקה!
 
למעלה