חוק מוזר...

ShinShin101

New member
חוק מוזר...

בישיבת המתנדבים האחרונה שלנו הוצג החוק הבא: אסור להתנדב בתחנות אחרות, לא באיזור ולא באיזורים אחרים. בעבר היה צורך לבקש אישור מיוחד אבל נכון לעכשיו אסור לגמרי ושום אישור לא ינתן. בתשובה לשאלה שלי אמר אחראי המתנדבים שאסור אפילו ללכת לבקר בתחנה אחרת, גם בלי חלוק ובלי לעלות לנסיעות, בנימוק של "אם יהיה פתאום אר"ן את כן תצטרכי לצאת". רציתי לדעת האם בכל האיזורים יש חוק כזה? אני לא יכולה לנסוע לבקר חברים מהקורסים וזה ממש לא נראה לי הגיוני!

זה לא משהו ארצי

יכול להיות שזו הייתה החלטה של אחראי המתנדבים שלך ולצערך זו זכותו המלאה.... אגב אם יהיה פתאום ארן רוב הסיכויים שזה יהיה פיגוע ולכן לא תצאי

UV 101

New member
די תמוה..

באיזור ירקון החוק הזה לא קיים מאיזה אזור אתה?

New member
שטות מוחלטת

קיבלת הכשרה ממד"א, באמצעות ההכשרה הזו מותר לך להתנדב בכל תחנת מד"א ע"פ נהלי מד"א הקבועים בתקנון. זכותו של אחראי מתנדבים (וגם לגבי זכות זו אני לא בטוח) לא לתת לך מכתב המלצה לתחנה שבה את רוצה להתנדב בה, אך אם יקבלו אותך שם ללא המכתב אין שום סנקציה שאחראי המתנדבים המקורי שלך יכול להטיל (להזכירכם, השעיית מתדב תלוייה בהחלטת ועדת משמעת וזכותה של זו לפעול רק ע"פ תקנוני מד"א). לגבי ביקור בתחנות מד"א שאת לא במשמרת, כל עוד את נמצאת בתחנה בלי חלוק, בלי להעביר כרטיס ובלי להירשם כמתנדבת במשמרת (וכמובן בלי לעלות על נסיעות או כוונה של לעלות על נסיעות) את לא נמצאת כחלק ממד"א ולא מבטוחת ע"י הביטוח ולכן אין לאחראי התנדבים שלך שום סמכות לגבייך בתקופה הזו. ברצוני לציין כי אחראי המתנדבים אינו המפקד האישי שלכם בצבא ולכן איננו רשאי להחליט לגבי מעשייכם כשאתם לא נמצאים במד"א או לא עוסקים בפעילות הקשורה במד"א. אבירם

Action force

New member
אתה יודע מה...

אפילו המפקדת שלי האישית לא יכולה להגיד לי מה לעשות בזמני הפנוי... אז שהאחראי מתנדבים?! לא נראה לי...

אצלינו בנגב מותר ללכת להתנדב בתחנות

אחרות באישור אחראי מתנדבים אזורי ושל התחנה אליה הולכים... כשמתנדבים זה עם חלוק כסתם מבקרים זה בלי חלוק...

זה ממש מפגר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מבינה מה רע ל"אנשי מד"א הגבוהים" שמתנדבים קופצים למשמרת עם חברים בתחנות אחרות, כל עוד זה לא עולה על משמרות של אנשים מהתחנה. זה כל כך מטומטם שבא לי להכניס להם בעיטה. אני לא מבינה אפילו בשביל מה צריך אישור! עם זה לא פוגע במתנדבים או עובדים או ש"ש, או בחולים/פצועים (מה שסביר להניח שלא) כמובן, מה אכפת להם?!

יש לא מעט חוקים טפשיים במד"א..

שכל מטרתם היא למנוע מהתחנות בפרט וממד"א בכלל לאבד מתנדבים... מה עם החוק שאוסר על מע"רים לעשות גם עבודות בתשלום? אם אני מתנדב סדיר (ואפילו יותר) ועושה את כל החובות שלי ומשתדל ומשקיע, למה שאני לא אוכל בנוסף להרוויח גם קצת כסף מהידע שיש לי? ומה בנוגע למדריכים שלא יכולים גם לעבוד בחוץ? זה מקרה אפילו יותר פשוט... אפשר להגיד על "סתם" מתנדבים שיכולים לבוא אנשים רק בשביל לקבל את ההסמכה ואז לא להתנדב ורק לעבוד בחוץ... אבל מדריכים הם אנשים שכבר הוכיחו את נאמנותם למד"א ואני לא רואה שום סיבה שמדריך שמבצע את כל המוטל עליו במד"א, לא יוכל להרוויח גם קצת כסף מהצד עם הידע שהוא רכש... כמובן שיש פה עוד הרבה משתנים של תחרות בין מד"א לחברות הפרטיות וכד'... אבל מה שקורה בשורה התחתונה הוא שהמתנדבים נפגעים מזה.

בדיוק!!

אנשים מעצבנים שחושבים שאפשר לדרוך על מתנדבים כי הם מתנדביםוכי הם צעירים ~גרררררר~

למעלה