חוק טל, זוכרים?

izzyr

New member
איזה דרך נהדרת להתמודד עם ביקורת.

מה כל דבר שאני אכתוב על מנת מלהגיב עינינית תאשים אותי במה שקרה בגרמניה לפני 70 שנה, מה זה השטויות האלו, אולי זה בכלל כמו גרגמל? מה זה השטויות האלו? כן מי שמחליט שהוא לא רוצה להתגייס ולשרת את המדינה בדיוק כפי שכולם חייבים והרוב אכן עושים, הוא לא מוכן לחלוק בחובות, יצטרך לדעת שהוא לא יקבל גם את הזכויות. מה הבעיה?

כולם גם חייבים לשלם אגרה לערוץ 1

הצבא זה כבר דבר מיושן מאוד ופסה כמו הערוץ 1 , הרבה חלקים מהציבור הישראלי מרגישים ניכור וסלידה מהצבא

izzyr

New member
אנולוגיה מושלמת ../images/Emo3.gif

אתה צודק, תשלום אגרת הטלוויזיה והשרות הצבאי בדיוק אותו דבר, תיהיה בריא. אגב למי שאין טלוויזיה לא צריך לשלם אגרת טלוויזיה.

sheketz

New member
כל זה טוב ויפה

אבל אני לא ראיתי ששינוי מתקדמת ולו מילימטר אחד בנושא זה. אפילו לא מנסה. ואם שינוי לא , אז מי כן? מבחינה אידאולוגיות אני מאוד מזדהה עם מה שאתה כותב אבל מבחינה פרקטית....

goanin

New member
חק טל הוא בעדיפות עליונה של השינוי!

אני קורא לנציגי הסיעה בכנסת, לטפל האפליה הזו, דבר ראשון! אין לה שום קשר לדת ומדינה! אגב, כ-ל מי שלא משרת את המדינה, יש לשלול את אזרחותו !! זהו לא חק פשיסטי! אדם שרוצה זכויות אזרח, קודם כל ישרת את הישות שאמורה לתת לו זכויות אלו! זא פשוט וקל! מדוע, אם כך, לא זזים בנושא הזא? החרדים והערבים מנצלים אותי ואתכם! יש להשוות בין כולם! יש להם זכויות? יש להם גם חובות!!!!!

תגובה

אינני מאמין שאפשר לגייס את החרדים לצבא. אבל שירות חלופי-לאומי-אזרחי בא בחשבון. הבחירות קרובות על השותף של ראש הממשלה לשם כך צריך שינוי חזקה בכנסת הבאה.

למעלה