חוק טבע

חן (*_*)

New member
חוק טבע ../images/Emo63.gif

איש וילדו הקטן טיילו יחדיו ביער. לפתע מעד הבן ועיקם את רגלו. "איייי" צעק הבן בכאב. "איייי" ענה לו קול מן ההרים. הילד, שהקול הפתיעו, הסתקרן וקרא "מי זה?". הקול ענה לו "מי זה?" מאוכזב ומעוצבן מכך שלא קיבל תשובה צעק הבן "פחדן! מי אתה?!" והקול ענה לו "פחדן! מי אתה?!" הביט הבן באביו בתמיהה ושאל: "אבא, מה קורה כאן?" "שים לב" השיב לו האב. "אני מעריץ אותך!" "אני מעריץ אותך!" השיב לו הקול מבלי להתמהמה. "אתה נהדר!" "אתה נהדר!" השיב הקול. הבן, שהיה מופתע מכל העניין, עדיין לא ממש הבין מה קורה. הסביר לו האב: "אנשים נוהגים לכנות תופעה זו כ"הד". אבל למען האמת יש לכנותה "החיים". החיים תמיד מעניקים לך חזרה מה שאתה מעניק להם. החיים הם המראה של פעולותיך. רוצה עוד אהבה? תן עוד אהבה! רוצה עוד אכפתיות? תן עוד אכפתיות! רוצה הבנה וכבוד? תן הבנה וכבוד! רוצה שאנשים יהיו יותר סבלניים ואכפתיים כלפיך? היה סבלני ואכפתי בעצמך. חוק טבע זה חל בכל מישורי חיינו". החיים מעניקים לך חזרה את שאתה מעניק להם. התנהלות חייך אינה מקרית. התנהלות חייך הנה מראה של מעשיך.

חן פשוט נפלא

לך ולכולנו שבת שלום חן : פשוט נפלא , מאמצת לעצמי זאת עם המון אהבה

חן.....איזה יופי....כפרה עליך.../images/Emo140.gif

איזה יופי,אני מציע לעשות מזה מדליון ולתלות על הצאוור של כל בני האדם. סתם חלומות באספמיה.....!

חן (*_*)

New member
קונן שוב נרדמת../images/Emo1.gifואתה חולם על-

מסאז'יסטיות? למה אתה רוצה לתלות אותן בצוואר, למה????????. ככה יפה לעשות?
קונן..... תתקרב אלי.... רוצה לשאול אותך באוזן............ מה, כל כך נהנית מהמסז' שאתה נותן ללודמילה מדליה?

חן,ללודמילה לא מגיע מדליון........

חבל על הצוואר,זה מה שמגיע לה..... יש לי הרגשה שגם את מכירה אותה. היא עובדת לפעמים גם במלון גנים. לצערי,לא תמיד היא טורחת להסיר את השערות מהרגליים. וגם מהשפם....!

נעים לקרוא../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

תודה שהזכרת לי. בחיי היום , ברגעים השגרתיים שלי, אני שוכח, אני נסחף עם השיגרה, תודה שהזכרת לי, באמת שמחת אותי. מאצ'י.

אופה3

New member
חן בחיים העמוסים שלנו טוב שהזכרת

לנו באמת מה צריך לעשות ליל מנוחה אופניקה

למעלה