חוק הבומרנג

שרון121972

New member
חוק הבומרנג

בהמשך להודעה שלי אלייך מ-14.8.2002 האם תוכל להסביר לי ולכולם מה זה התיקון הזה זה בגלל שאני במחזור 4 וגם היא האם תיקון זה לא 7 והאם זה טוב או רע או מה אני מצטט אותך: קודם כל אני לא חולק על עינת. זה דבר מורכב,יש מצבים מסוימים שצריך לעבור יחד בזוגיות ,לקחים שצריך ללמוד זה ניקרא תיקון- חוק הבומרנג. תן לי כיוון הרי בשביל זה הפורום קיים ואם אפשר במילים יותר פשוטות על מנת שגם אני אבין

שרון121972

New member
בומרנג בומרנג

אתם בוחרים להתעלם בכוונה או מה אולי תגיבו כבר בשביל זה קיים פורום לא אם אתם עונים תשובה ובמקרה הזה אתה אילן שלא ברורה זה לגטימי לבקש הסבר או שאתה עובד לפי הספר נותן פירוש כללי שמתאים לכל אחד לפי המס´ המאפיין וזהו. עינת גם את מוזמנת להגיב

עינת

New member
שרון

ראשית,פנית לאילן,את מבקשת הבהרה לתשובה של אילן ולכן איני יכולה לענות לך במקומו.גם איני יודעת במה דברים אמורים כלל וכלל. צר לי אך אני יכולה להסביר ולפרש,רק תשובות שאני נתתי,איני יכולה לקחת אחריות על תשובות של אחרים. שנית,לא אהבתי את רוח הפניה שלך... האם אילן או מישהו חייב לך משהו? אני חושבת שאפשר לבקש יפה ולא - "אולי תגיבו כבר"... יום טוב לך

שרון121972

New member
בומרנג

טוב אז הנה הפרטים שוב ואני רוצה לדעת מה זה חוק הבומרנג האם זה בגלל מחזור 4 בבקשה תסבירו האם סכום תאריך לידה 7 מעיד על בעייה בנישואין? תאריך לידה שלי 30.12.1972 שלה 20.5.1973 שם פרטי שלי ביום יום 5 בת.לידה 3 שם משפחה 7 שם שלה 3 שם משפחה 9 ואולי הגבתי מעט בכעס ועל כך אני מתנצל אבל לחכות כל יום לתשובה ולא לקבל אותה כשאתם עונים לאחרים זה מציק

חוק הבומרנג-קארמה

לשרון ולכולם קצת סבלנות אני מקדיש כאן מזמני וללא תמורה,אני משתדל במסגרת הפורום שתצאו עם משהו. חוק הקארמה מתייחס אל הפעולה והתוצאה,ישנם סוגים שונים של קארמה בעניין האישי כל דבר שאנחנו גורמים לאחרים חוזר אלינו כבומרנג ותורת הגילגולים לפי הקבלה אומרת דברים שלא עשינו טוב או שלא התנהגנו נכון זה מטען שאנחנו סוחבים איתנו חווים אותם שוב זה שיעור לקחים שעלינו ללמוד ולתקן,כמו לדוגמא: אם בעבר אדם שלט באחרים בחיים אלה הוא יהיה נשלט זה שיעור לקח שעליו לעבור. יש עוד הרבה חוקים-חוק השחיקה חוק ההצטברות,,,,, אני מקווה שבמסגרת מצומצמת זאת מי שרצה לדעת יצא עם משהו. אילן.

שרון121972

New member
קארמה

האם אני זה שעובר את התיקון חוק הקראמה בגלל שלי יש 7 בגורל או שהיא שלה יש 7 בפסגות האם זה מומלץ שנמשיך להשאר יחד או שאולי כדאי שנפסיק אם ההתלבטויות וכל אחד יפנה לדרכו מה אומר מחזור חיים 4?

../images/Emo91.gifשרון

אני מבין שמסקרן אותך הרבה דברים,אני מציע לך ללכת לקורס מתאים ואני מאמין שתצא עם הרבה ידע. אילן.

שרון121972

New member
בומרנג

אילן תודה על התשובה רק עוד דבר קטן אני עובר תיקון עליי חל חוק הבומרנג כי אני חוויתי מ´ יחסים שנכשלה ופגעתי בצד השני או שעליה אז כן חתונה או לא

למעלה