חוק גיוס חובה.

Shame in you

New member
חוק גיוס חובה.

לאחרונה אני חושבת הרבה על כל העניין הזה שבמדינה יש חוק גיוס חובה, שיש כלכך הרבה תפקידים לא נחוצים שם, מהי המטרה האמיתית של הצבא בישראל והאם היא מחטיאה אותה. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנושא. האם אתם בעד ביטול חוק גיוס חובה? חשוב לי לציין שזה בכלל לא עניין של דעות שמאלניות או ימניות, זה פשוט קשור להאם כוח האדם בצבא מבוזבז והאם מתפקידו המסורתי של צבא- להגן על האזרחים, הוא הפך למשהו שבעיקר מזוהה עם להיות ישראלי וכאמור לטפל בדברים שאין לו קשר אליהם. אשמח לשמוע תגובות

מתכNET

New member
החוק הזה חייב להעלם מספר החוקים שלנו ומהר!

לא בגלל שהוא אינו חשוב אלא בגלל שבאופן אוטומטי הוא מוציא ציבורים גדולים אל מחוץ לקונצנזוס החל ממרינה(כוכב נולד) וכלה בערביי ישראל ,מעניין מאוד שחוק כל כך אנטי שוויוני לא מטופל ע"י מרצ ובג"צ! מה היה קורה אם אותו חוק היה מושת רק על אזרחים ערביים? אתם הייתם עולים על בריקדות!!! את החוק הזה חייבים לשנות ומהר,לתת בידי צה"ל את הזכות לגייס את מי שהוא צריך וכמה שהוא רוצה,לתגמל את המשרתים ולקיים מסלולים אחרים בהם אנשים יכולים לתרום למדינה,וכן,גם לדאוג לאינטרסים שלהם,אין בזה פסול!

צול1

New member
חייב להיות מבוטל.

הצבא שלנו צריך להיות צבא מקצועי כמו בהרבה מדינות אחרות המפותחות מאיתנו בהרבה. צריך לאפשר לאנשים שרוצים להתגייס להתגייס ולשלם להם משכורת לכל דבר. המון תפקידים בצבא צריכים להתבטל (כגון מורות חיילות, תיאטרון צה"ל.. וכו'). צבא לא אמור להיות צבא העם, כמו שאמרת-לא יתכן כי הצבא ישתלט על חיינו ויקבע האם אנחנו ישראלים או לא.

Element 119

New member
ברור שחייבים לבטל

השירות הצבאי נעשה יותר מדי קדוש אצלנו, ו"הרעל" של הרבה מתגייסים להיות הכי קרביים שאפשר ולהרוג כמה שיותר ערבים מדאיג אותי הרבה יותר מהשתמטות

למעלה