חוק ברית הזוגיות

• פותח הנושא jak44
  • פורסם בתאריך

תמיר1991

New member
ולמה ציפית...? למשהו אחר,

כשה"מפלגה האזרחית" של היום זו מרצ? תמיר.

תמיר1991

New member
הם לא יודעים לקדם את הנושאים

האזרחיים, ולמעשה - כבר לא יודעים לעשות דבר מלבד תלונות על "הכיבוש המשחית", מאז ששריד עזב. שינוי כבר לא בכנסת. אז מי יגן על ברית הזוגיות? תמיר.

אשרת

New member
מרצ

מרצ כבר מזמן עזבה את הפן האזרחי שלה ועברה להתמקד בפן המדיני, ועל כן היא משלמת ושילמה מחיר כבד, וכנראה שבבחירות הבאות היא גם כן תעלם מהמפה. למה שמישהו יגן על החירויות הבסיסיות שלנו? מה- אנחנו חרדים? אנחנו ימניים? אנחנו ערבים? עלינו - אפשר לדרוך.

אשרת

New member
ומה מרצ עשתה למענך היום, אדם?

כל כך התלהבת מהם בבחירות, עשית להם נפשות. ואיפה הם היום? במה הם עוסקים? אתה לא מעניין אותם, מה שמעניין אותם, זה הפלסטינים. שצה"ל יפקיר את תושבי שדרות על מנת שהפלסטניים יוכלו לישון בשקט. אז OHHHH PLEASE תשמור לדברים אחרים, בבקשה.

תמיר1991

New member
האמת? אפילו הפלשתינאים לא מעניינים

אף אחד מהם, חוץ מאת זהבה גלאון....... הם שם בשביל הכיסא:| תמיר.

goanin

New member
ה- OHHH PLEASE הזה...

הוא בגלל שאמרת שמרצ תעלם מהמפה בבחירות הבאות.
נו באמת אשרת!!! מרצ קטנה, היא תמידה היתה קטנה, ונכון - יש לה דברים אחרים על הראש, אבל להאשים אותה שלא עשתה עבור הקהילה שום דבר?!! מה את מדברת? מספיק לי שיש נציגים שצועקים את הצעקה שלי (אגב - שינוי עשתה זאת גם ואני מעולם לא נכנסתי בה כמו אנשי הקהילה שלי).

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

מי באמת צועק בשמך שם משהו? אולי בעירייה אבל לא בכנסת
אם אני הייתי במקומך, הייתי מתחילה לשים לב לזה - מרץ- 12 מנדטים מרץ-6 מנדנטים צריך עזרה במתמטיקה ? בכנסת הנוכחית - 5 מנדטים. מרצ כבר מזמן זנחה את הפן האזרחי שלה ולכן כוחה כל הזמן מקצץ. ההבדל בין שינוי למרצ, הוא שלמרץ יש גרעין יחסית יציב של תומכים , שגם הוא קטן בהתמדה, מעניין למה. הקיצר, פרט אליך , לתומך הנלהב שלהם, כולם שמים לב בדיוק למי אכפת במרצ, ואם אינך מאמין, לך תשאל את הנציגה שלך בכנסת - גלאון

הפוסל במומו הוא פוסל

שינוי לא העבירה את חוק ברית זוגיות ונמחקה מהמפה הרבה יותר מהר ממרצ.

אשרת

New member
אצל מרצ זה פשוט מוות איטי

זה הכל. ספק אם בבחירות הבאות היא בכלל תעבור את אחוז החסימה. את שינוי סיבנו לחלוטין בנושא הזה, ורק על זה היא היתה צריכה לפרוש כבר ממזמן מהממשלה... אבל כולנו חכמים בדיעבד.

כן, נכון.

מובן שאין חכם כבעל נסיון כדי לראות את התהליך אצל אחרים, ולא במשאלת לב ...

אשרת

New member
מה הקשר למשאלת לב?

משאלת הלב שלי היא שגלאון תעוף ממרצ, אבל לא שמרצ תעוף מהכנסת. ואם תסתכל על התכווצות מרצ בבחירות האחרונות , תראה שאני צודקת. אם הירידה ב-50% של מרצ מ-12 ל-6 - יכולת להאשים את 'שינוי'. אז מה הסיבה לכך שהיא הצליחה לרדת בעוד מנדט אחד?

shirbi

New member
במילה אחת: ביילין.

המעבר שלו למרצ זה הפעם הראשונה שהוא מביא קולות לעבודה. נקווה שיהיה להם שכל להעיף אותו מראשות המפלגה ולשים מישהו אחר במקומו (למשל רן כהן).

אשרת

New member
לא בטוח שהבעיה היא ביילין.

אם כל הכבוד לביילין, מי שמעוררת יותר אנטי בקרב הציבור היא גלאון, ומספיק להזכיר את זה שהיא חושבת שהמדינה מתנהגת ככנופיה, רק חבל שהיא שכחה שהמעצרים של בכירי החמאס הגיעו בתגובה לחטיפה של החייל, והרצחו של מתנחל. לא הייתי רוצה לחשוב שמבחינתה של גלאון דמם של המתנחלים מותר.

vinney

Well-known member
המעצרים האלה עוד יחזרו אלינו

כמו בומרנג. עם כל החוסר כבוד שיש לי לשרי חמאס, לעשות עליהם סיכול ממוקד היה הרבה יותר חכם מלעצור אותם כקלפי מיקוח. זה לא עבד עם עובייד ודיראני, זה לא יעבוד גם עם החבורה הזאת, לכל אדם יש תחליף, וימצאו תחליפים גם להם, רק שהחברים הנכבדים, במוקדם או במאוחר (וכנראה שבמוקדם) יצאו לחופשי, ובכך לא עשינו כלום. טיל בעין זה מה שמגיע להם, לא שלוש ארוחות ביום על חשבוני.

למעלה