תתכוננייייייייייייייייייייייייייייי גלינג גלינג..................
ח חוקרת פרטית New member 17/9/01 #21 תתכוננייייייייייייייייייייייייייייי גלינג גלינג..................
ח חוקרת פרטית New member 17/9/01 #23 ולהזכיר לך עוד משהו ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני כם לא ראיתי אותו ביום השלישי ראיתי אותו קצת, הנפיחות בעין ירדההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח זהווווווווווווו התעלפתיייי אני צריכה הנשמה
ולהזכיר לך עוד משהו ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני כם לא ראיתי אותו ביום השלישי ראיתי אותו קצת, הנפיחות בעין ירדההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח זהווווווווווווו התעלפתיייי אני צריכה הנשמה
G *g99 New member 17/9/01 #24 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני צריכה הנשמה.......... הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני צריכה הנשמה.......... הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ח חוקרת פרטית New member 17/9/01 #25 שמישהו יציל אותנו.!!!!!!!!!!!!1 אין לי אווירררררררררררררררררררררררררררררררר יווווווווווווווווו זהו התעלפתי שוב....... בום!!!
שמישהו יציל אותנו.!!!!!!!!!!!!1 אין לי אווירררררררררררררררררררררררררררררררר יווווווווווווווווו זהו התעלפתי שוב....... בום!!!