חוקרתתתתתתתתתת......

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
חוקרתתתתתתתתתת......

אהובתי......... מה שלומך???????????? אוהבת מלאאאאאאאאאאאאאא..... g99...

לך g99 חברתי היקרה

והנה שוב אחרי מליון פעמים מאחלת לך שוב שנה טבוה ומתוקה מדבש שנה של אושר ואהבה וסקס מטריף..... חברתך... לעדדדדדדדדדדדדדד חוקרת

*g99

New member
יוווווווווווו.....

מה איחלנו שנה טובה????????????? חחחחחחחחחחחחחחחח שנה טובה!!!!!!!!!!!!!!! מאמית שלי: אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת........... וסוף-סוף חזרת לעצמך....... מתוקה שלי.... g99...

תיראיייי תישמעייייייייייי

אני האחת והיחידה אני הדובדבן שבקצפת החוקרת המתוקה מכולם וגם חברה שלך........ וההשפעה של הכדורים גורמים לי ל.... חחחחחחחחחחח מממממממוווווווואאאאאאאאההההההההההה עלייך ומתי חוגגים???...??(את יודעת את מה)? חוקרת

*g99

New member
יוווווווווווווו...

את גורמת לי להסמיק! מה קורה לך????????? ושוב עם העיבעוניים?????????????? אמרתי לך,די עם זה........... מממממממממממממממממממממממ את עוד תדעי... אני יודיע לך... g99... שמשוגעת עלייך!!!!!!!!!!!!!

מממממממממממממממממממממממממממ

את?????.. מסמיקה????????. חחחחחחחחחחחחחח אחלה........... וכן לא יכולה להיפרד מהצבעונים.......
העולם מחכה לחגיגה שלנו.......... וכמה בדיוק את משוגעת .?
עליי????????????

*g99

New member
מממממממממממממממממ

חגיגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא כולם.............. רק ארבעתנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משוגעת עלייך, מפה,עד הירח,משם לכוכבים.... עושה שם 10000000000 סיבובים, מקבלת סחרחורת,ונופלת שיכורה!

יש לי שאלה אלייך.........

כבר אמרתי לך שאני מתה עלייך????????????? חחחחחחחחחח ורגעעעעע מי זה ארבעתנו???????? חוץ ממני ומימך מי עודדד????????????
(מה את מתכננת?????????? יא התעלפת? חכי חכי אני באההההה להנשיםםםםםםםםם

*g99

New member
אךךךךךךךךךךךךךךךך....

איזו הנשמה........ ואווווווייייייייייייי..... התאוששתי.... אממממממממממממ הספסל......... חחחחחחחחחחחח מחכה לך..........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני רואה שהתאוששת מהר האאא???
רקקק רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מה זאת אומרת ספסל? מה זאת אומרת מחכה לי? מה זאת אומרת ? האאאאאאאאאאאאאא??????. הא?????????????????????????. <הכדורים עכשיו משפיעים בשיא>

*g99

New member
יש רק דבר אחד ש...

ממנו אני מתאוששת לאט........... הספסל קורץץץץץץץץץץץץץ............

אני לא מבינה

אני פשוט לא מבינההההההההההההההההההההההההההההההההה לא מבינהההההההההההההההההה הספסל קורץ לי.......... ורק לי אבל איך זה קשור לא מבינהההההההההההההההההההה <הכדורים עכשיו בשיא השיאים>

לא רוצהההההההההההההה

ולא רוצה להפסיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מה תעשי לי?????????? }{

*g99

New member
מממממממממממממ

אני אתקשר לערייה.... שיעקרו את הספסל......... הההההההההההא..... עכשיו את מפסיקה???????????

מהההההההההההההההההה????????

שלא תעיזייייייייייייייייייייייייייייי שמעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני עוד לא חנכתי את הספסל הזה................. אמממממממממ אמממממממממ נו טוב אני מפסיקה

למעלה