חוקן, ושאר עניינים

ran218

New member
חוקן, ושאר עניינים

שלום לכל חברי הפורום, וחג שמח!
מקווה שהשאלה שלי תעזור לעוד רבים שנתקלו בסיטואציה (אם יש כאלו).
מהיותי פסיבי, אני מבצע חוקן (ביתי כמובן) לפני כל סקס. בערך שעתיים-שלוש לפני, מכניס כמות לא מאוד גדולה של מים, ממתין כמה שניות ומוציא - וחוזר על הפעולה עד שהמים שיוצאים נקיים לחלוטין, בערך פעמיים שלוש. אני אציין שאני באמת מוודא שהוצאתי את כל המים ואין לי יותר מה להוציא.
לצערי, לא מעט פעמים, למרות שבסוף התהליך אני מרגיש נקי לחלוטין, בערך שעה-שעה וחצי אחרי כל העניין אני מרגיש צורך ללכת לשירותים ו...העסק נהיה די מלוכלך, ואז לוקח אפילו עוד יותר זמן להתנקות וזה מתחיל להיות ממש מתיש.
אני די בטוח שאין קשר לתזונה, כי לרוב אין לי שום בעיה ביום-יום.
מישהו נתקל בתופעה? אשמח לשמוע כל עצה רלוונטית כדי שאני אוכל להבטיח לעצמי סקס נקי עד כמה שאפשר, ומהנה.

שבת שלום לכולם, ותודה מראש :)

aשרון

New member
התשובה היא:...

אל תעשה חוקן!!! זה מיותר.
שב על האסלה מתי שהטבע קורא לך, ככה תתרוקן ותתנקה בצורה הכי טבעית, בטוחה ולא מסובכת.

כשאתה משפריץ מים פנימה זה גם דוחף את החרא עמוק לתוך המעי או הקיבה,לא פלא שלאחר מכן הגוף שלך קורא לך לשחרר.

jwin

New member
יש קשר ישיר למזון.

עקרונית אני מחזק את המשוב של שרון. תן לטבע לעשות את שלו. בפרוש ככה : לטבע לעשות את שלו.
ומה יש לי להוסיף? המזון מאוד משנה את תמונת המצב ואני מסביר. הבעיות העיקריות הן רכות או ״קשיות״. ככל שהענין ״רך״ יותר יש בעיה עם שאריות רבות יותר ועם דבקות-התמרחות יתרה. אם הצואה יותר קומפקטית, יותר קשה, היא פחות מתפזרת בחלחולת ויותר קל ונוח לנקות את האיזור. יש מזונות שהם ידועים ככאלה שמאחדים ומחזקים את גוש הצואה - סברס אחד ליום, קצת אורז כל יום, ביצה קשה כל יומיים, גזר...יש מזונות שעושים את ההפך: כל העלים הירוקים (תרד, חסה על כל סוגיה), קיטניות.. הם מרשם לצואה רבה ורכה מאוד. לסיכום החלק הזה - מזון מאוזן, ולמה לא - אם אדם מכיר את הרגליו, למשל, שיחסי מין יש לו בדרך כלל מחמישי עד סוף השבת - אז מרביעי עד שבת בצהרים, רק מזון בריא שמווסט טוב יותר את כמות המים בצואה ומאפשר להתפנות טוב יותר. זה דבר שאפשר ללמוד. אדם יכול להכיר את המזונות שעושים לו צואה קצת יותר קשה. צריך תהליך של לשים לב לזה ואז זה יותר פשוט.
דבר נוסף - פי הטבעת, באופן כללי שומר טוב ( בזמן יציאת הפין) שלא יצא דבר נוסף. זה שריר שאפשר לפקח עליו : סגור אותו קצת בזמן שהברנש יוצא ממך...
החלק החשוב בסיפור הוא כמובן הקונדום! לא לשכוח!
חשוב מאוד מאוד שפי הטבעת ומספר סנטימטרים פנימה יהיו נקיים - זה האיזור שיכול הכי ללכלך : האמפולה רקטלית עצמה היא מקום יותר רחב מכל פין שהוא ואם יש שם שאריות מועטות, בדרך כלל לא קורה כלום - בוודאי שצריך התפנות לפני, כעיקרון יסוד.
וגם ״לשעות״ יש את החלק שלהן : טוב שתהיה יציאה כשעתיים - שלוש לפני מגע מיני חודרני - שאריות צואה מאבדות מים לטובת המעיים ( מים נספגים) והן נשארות צמודות לקירות המעיים ופחות דביקות ופחות ניתנות להסרה. אפשר לווסט גם את זה : אם אדם הוא חיה של לילה מאוחר (= זיונים רק מאחת בלילה...) אז להתארגן ביולוגית שהיציאה תהה בסביבות 22, למשל) - האמינו, זה ניתן לעשות ב70 אחוז מהמקרים.
אני מזכיר שיש תנוחות שלאנשים מסויימים מרפים יתר על המידה את פי הטבעת - אז אם אתם יודעים מה זה עושה לכם חוץ מהתענוג... ואם היום היציאה, האירגון, היה יותר בעייתי - המנעו מפוזות שיכולות לשחרר ........
ואחרונים חביבים : מי שאוהב אותכם (!) יקבל לפעמים גם משהו פחות אסטטי. לא נורא. מי שאינו אוהב אותכם - ילך נא אל מקום אחר! מי שאינו אוהב אותכם כי אינו בן זוגכם - איתו אין בעייה כמעט כי הוא ״עונד״ ת מ י ד קונדום. על הפאסיבים לזכור שהם הכי ״שבירים״ בכל מה שקשור להדבקות במחלות מסוגים שונים.
.........................................................
לאקטיבים : לשתות תמיד תמיד כוס מלאה בנוזלים לפני יחסי מין.
בסוף הזיון, לרחוץ תמיד ומהר מאוד את הז.ן ואת הסביבה שלו ומיד אחר כך, מיד, השתנה בגדול: זה מוריד באחוזים גבוהים את אחוזי הבקטריות שחדרו אל התחלת השופכה. זיכרו, אתם האקטיבים, לנעול קונדום כל פעם שאתם מנהלים יחסים שמחוץ למערכת שלכם. זה יביא סוף למחלות שאתם יכולים להביא הביתה.
לסיכום - שתהה הנאה מושלמת ללא ״לחץ״!!! האקטיבי שאיתך צריך לדעת שתחת זה לא בית מרקחת!

יהודה.

ran218

New member
מפורט מאוד, תבורך

קודם כל באמת תודה על התשובה העניינת והמפורטת.
אז כמו שרשמת, אני באמת משתדל לאכול (באופן כללי, ולא רק בשעות/ימים לפני סקס) מזון שגורם ל''קשיות'' - בעיקר הרבה אורז, צנימים וכו'. גם טעים וגם מועיל, ובכלל מקל על הישיבה בשירותים. כנ''ל לגבי התרוקנות כמה שעות לפני הסקס - גם מבצע באופן קבוע.
בגדול, אני מבין את העניין של ''לתת לטבע לעשות את שלו'', וזו כנראה הגישה הבריאה ביותר. מצד שני - המעי הגס לא בנוי לכניסתם של חפצים למיניהם אלא להתרוקנות הגוף משאריות. אז אני מניח שאי אפשר להישען אך ורק על הטבע, לא?
אני מודה ומתוודה שיש לי הפרעה קטנה שקשורה באסתטיקה ונקיון. למען האמת, אני לא חושב שזה היה מפריע לי אם אני הייתי האקטיבי והייתה קורית איזו תאונה קלה. לא מתרגש מזה בכלל. אבל כן מפריע לי אם מדובר בתקלה שלי, וזה יוצר מצב מביך (כבר קרה לי בעבר, ואף אחד מהפרטנרים לא התרגש, כנראה כמו שצריך להיות).
&nbsp
אז שתי שאלות קטנות לסיום:
איך אתה ממליץ לנקות את האמפולה הרקטלית בצורה הכי פחות פולשנית (אם לא חוקן, למשל...), ואשמח לשמוע על עוד מאכלים שידועים כ''מקשים'' את הצואה.
&nbsp
תודה שוב!

jwin

New member
לגדולים באמת - דיר באלאק. אתם לא מתפרצים לבית מרקחת!

הפרטנרים לא צריכים להתרגש. מים וסבון יסוד הניקיון!
קקאו. שוקולד. שקדיניות. אננס. פרי הדר (לימון) ובכלל. תה. בננות.
אני לא בטוח שלאמפולה הרקטלית צריך לעשות הברקות לפסח. ממילא - כל התנועה באיזור, מרגע החדירה ועד ההמשך - כל מה שמונע שם יכול לקדם גל של פריסטאלזיס... והנה, האמפולה שוב אינה במיטיבה. באופן כללי אני חושב שאנחנו יכולים ליצור כמה שפחות בעיות לעצמנו: ממליץ לנסות להגיע לאיזור עם האצבע שהכי נוח לנו איתה.
לא לשכוח לשטוף (3 פעמים עם סבון) את האצבע. גם אם היא שלנו - היא יכולה להריח לא טוב ברגע הלא מתאים...
טיפ לחודרים : עשו את זה לאט. הרחיבו בהלוך ושוב...ברגע שאין הרחבה כואבת בשיטת הזבנג וחדרנו, יש פחות הנעה גלית של האיזור לכיוון מעלה ואחר כך לכיוון מטה על כל מה שמשתמע מכך.
יהודה

ItsikH

Member
זה טבעי לגמרי. אוסיף מעט
  • יש הרבה סיבות להמנע מחוקן במידת האפשר, ולהסתפק במחזור הטבעי, להתאים אותו לצרכים ולהצמד אליו [כלומר - לא עושים סקס אנאלי בשעות שיודעים שלא מתאים]: הבעיה החמורה ביותר שחוקן עלול לגרום הוא פציעות ודימום, אפילו אם מזעריים ולא מורגשים - בזמן הסקס זה מאוד לא רצוי. ולכן אם כבר עושים חוקן, חשוב שיהיה זמן רב ככל האפשר לפני הסקס.
  • חוקן דווקא מעודד יציאה, כלומר התופעה שאתה מתאר נפוצה, של יציאה נוספת זמן לא רב אחרי החוקן. זו רק עוד סיבה להמנע מהחוקן, או לפחות להקדים אותו יותר. לא רואה סיבה לחוקן נוסף אחרי היציאה הנוספת הזו. ככלל, הכי טוב, במקום החוקן, לנקות היטב את המקום במקלחת שלפני הסקס - אצבע ומעט סבון בלבד, שום דבר יותר מזה - אם מקפידים על זמני היציאות בנוסף, זה אמור להספיק.

ran218

New member
תודה על התשובה

ומה כשמדובר בכלים שהם ארוכים משמעותית מאצבע?
האם הנקיון הזה יספיק?

ItsikH

Member
זה רצוי מאוד, ודאי שכדאי שיהיו עבים מעט יותר

שילוב של תזונה הולמת, יציאות מסודרות, ונקיון כמו שתארתי, בגדול צריך להספיק. לחוקן ישנן הבעיות שתארתי, גם עידוד לא רצוי של יציאה נוספת וגם נזק אפשרי - לכן עדיף שלא, ואם בכל זאת, זמן משמעותי יותר לפני הסקס.
אוסיף ואדגיש שזוגיות טובה מאוד תורמת לפתרון, אני והאקס לא התרגשנו מ"תקלות" כאלו, זה הבית שלנו, זו המיטה שלנו, זו האינטימיות שלנו, אז לפעמים קורה - אפשר להמנע מזה, ואפשר לדבר על זה ולהתמודד עם זה אם בכל זאת קורה, ולא צריך שום חוקן.

הכי טוב קונדום

אם יוצא עם קצת כיסוי עליו, סותמים האף, רצים לשירותים ומורידים את זה הישר לביוב.

Acoustic 3

New member
בדיוק כך

נתחיל בזה, סקס זה לא בית מרקחת או מעבדה סטרילית. וטוב שכך.
אצלינו זה טיפה אחרת כי לא רק שזה לא סטרילי ויש נוזלי גוף (רוק, זיעה והפרשות אחרות) יש גם חדירה לפי הטבעת, שזה כשלעצמו לא מקום שאפשר לוודא שליטה ב100%.
&nbsp
יש תקלות, יש לעיתים מבוכה כזו או אחרת אבל כשיש קשר כל כך הדוק - יש גם הבנה.
כולנו היינו בזה, כולנו נהיה בזה, וזה פשוט משהו שצריך לקבל.
אתה לא יכול להכנס לפי הטבעת של מישהו ולצפות שאף פעם לא תהיה תקלה אם האיזור הזה בראש ובראשונה נועד כדי להוציא פסולת.
&nbsp
קרה לי שיצאתי מהאקס שלי עם לכלוך על הזין. היינו בלי קונדום, כי הורדנו אותו לאחר בדיקות וביקורת.
הוא היה נבוך מאוד, ואני לעומת זאת לקחתי את זה בקלילות. לא נורא, מה כבר קרה??
אז מלוכלים.. עצרנו את הסקס כדי לא להמשיך להתלכלך, התקלחנו ובזה הסתיימה התקרית.
&nbsp
היה לי סטוץ לונדוני שהיה לו פק"ל במגירה שליד המיטה: קונדונים, חומר סיכה, מגבונים ומטהר אוויר.

מיד כשיצאתי ממנו הוא ניגש למטהר האוויר. נו טוב, מקובל לגמרי, הרי בכל זאת מדובר בפי הטבעת.

ran218

New member
הכוונה בשרשור הייתה לסטוצים כמובן.

כשמדובר בבני זוג אז ברור לי שלא צריכה להיות שום בעיה גם במקרה של תקלה, בעיקר כי מכירים כבר לעומק יחסית והדברים האלה מאוד שוליים.

למעלה