חוקן בריום

שמיץ1

New member
חוקן בריום

האם כאבי בטן אחרי חוקן בריום זה נורמלי?
אני יום אחרי והבריום יוצא לאט לאט, אבל הבטן התחתונה עוד כואבת (מעין התכווצויות כמו לפני שהמכשפה מגיעה). יש למישהי טיפים איך לזרז את התהליך? (מלבד שתייה מרובה).

אני זוכרת את כאבי הבטן

אבל אני לא זוכרת טריק או משהו שעזר לי חוץ מלשתות. ואני הכי שונאת לשתות, אבל שתיתי מים...
מצטערת ומקווה שיעבור מהר

שמיץ1

New member
אוף, הכאבים לא מרפים

תודה, תנו חיוך.
לא הייתי מתנגדת עכשיו לעוד כמה כוסות מרוקן רק כדי לגמור עם זה, אבל אני לא יודעת אם מותר לי לקחת משלשל ואיזה. בזמן האחרון רופאת המשפחה שלי פשוט לא טורחת לבדוק, לחשוב או להמליץ על כלום ורק נותנת לי הפניות למיון, אפילו כשברור שאין לי מה לחפש שם.

אני זוכרת שאחרי החוקן בריום

היתה לי צואה לבנה.. לא זוכרת כמה זמן זה היה, אבל היה קשה בשירותים.... לכאבי בטן תקחי אולי כדור משכך כאבים. מתי עשית את הבדיקה? באיזה יום??

שמיץ1

New member
עשיתי את הבדיקה אתמול

היתה לי הבוקר צואה לבנה אבל בכמות קטנה, ואחרי כן התחילו הכאבים

קחי משכך כאבים אם עדיין לא לקחת

והייתי מתקשרת למרפאה שעשית בה את הבדיקה ושואלת.
הייתי גם מוצאת איזה פורום מקצועי של רופא שעוסק בזה ושואלת שם, או בודקת אם מישהו שאל...
מקווה שעד הבוקר כבר יעבור לך

שמיץ1

New member
תודה על ההצעה

התקשרתי למרפאה, ואמרו שלא היה שום דבר בבדיקה שמסביר את הכאב, ועליי לפנות לרופא המטפל :/ הרופאה המטפלת שולחת אותי להתייבש במיון, ואני לא חושבת שיש טעם.

אני יודעת שזה מבאס אבל

אני לא זוכרת כאבים מאוווווווווווד חזקים אז, אני מציעה לך, שאם עד הבוקר זה לא עובר או לפחות שתהיה איזה הקלה...אם אין אז תלכי למיון, כי עדיף להתבאס במיון מאשר לתהות האם משהו הסתבך שם או משהו כזה.

זואילי

New member
חושבת כמוך

שמיץ1

New member
היצרות מינימלית באזור הרקטום

אבל לא הייתה לי אף פעם בעיה של עצירויות.

למעלה