חוקי?

חוקי?

יש איזשהו מוצר שנמכר בX דולר. אני רוצה למכור את אותו המוצר בנגיד X-1 או X-2 דולר ועל מנת להראות שהמחיר שלי הוא באמת זול יותר אני רוצה לתת קישור למכירה של המתחרה שלי שכבר נגמרה (זה היה אוקשין) שבה באמת רואים שהמוצר נמכר ביותר ממה שאני מוכר. האם זה חוקי?

noam weissman

New member
לא בטוח שזה תקין לפי חוקי איביי

מה שכן אתה יכול לרמוז שהמוצר נמכר יותר יקר אצל האחרים וכו

מממ אני אגיד לך במה מדובר.

אם אתה מכיר את שם משתמש שלי אתה בטח יודע מה אני מוכר. יש לי תפזורת של עשרות סוגים של צורות שונות של אותו המוצר - כך למשל יכול להיות 5 בצבע ירוק, 3 בצהוב ולמשל אחד לבן. האחד הלבן הזה הוא במקרה נדיר ולא נתקלים בו הרבה. העניין הוא שבערך כל כמה חודשים איזשהו מישהו מעלה דבר כזה (הלבן) למכירה וכשזה קורה המחירים תמיד משתנים - פעם זה יכול להיות X ואחרי כמה חודשים 2X, תלוי. לי יש את הלבן הזה עכשיו אבל בחבילה אחת שיש בה גם ירוק, צהוב, אדום וכל הפושטים. את הכל אני מוכר כיחידה אחת והמחיר שאני אתן יהיה גבוהה ואני רוצה לתת הסבר מדוע זה כך - לכן אתן קישור למכירה מלפני חודש ככה של המוצר בצבע הלבן שנמכר בהרבה מאוד... מקווה שהבנת

noam weissman

New member
נו טוף... אז ככה

אני מכיר את שם המשתמש שלך... לא הייתי זריז מספיק לשמור אותו
.. לגבי המכירה אם למוצר יש ביקוש שילמו גם הרבה יותר.. תנסה הרי אתה לא עובד עם אנשים ישירות. זה יותר לשים מודעה וזהו. לשים מודעה באיביי שונה ממכירה פרונטאלית שבה אתה יכול להעביר מסר ברור ולשכנע את הקונה. במיכרה אונליין זה יותר קשה לשכנע את הקונה הפוטנציאלי. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

מה אני עושה

המוצרים שלי הם יחסית יחודיים [אספנות] אבל לפעמים קורה שיש נוספים זהים או דומים באתר. רק אם כדאי לי באמת ,אני נותן מחיר מעט יותר נמוך ומציין בתאור באותיות גדולות באדום. " תעשה בדיקה ,לא תמצא זול יותר באי ביי "

גם אם הוא המתחרה היחידי שלי? הוא יותר פופלארי

אז מה זה משנה. אני מראה שאני זול ממנו, לא מפרסם אותו, בסך הכל יש לנו כמעט את אותו הסטוק...

panayotiss

New member
אתה טועה לגמרי, אתה ועוד איך מפרסם אותו

גם בפרסומות שים לב שתמיד יגידו שהם יותר זולים מהמתחרה. לעולם לא יגידו מי הוא. משפט מוכר אומר There is no such thing as bad publicity לא משנה שאתה יותר זול ממנו כרגע, ברגע שהזכרת את שמו של המתחרה , יודעים על קיומו וילכו תמיד לבדוק מה קורה אצלו ותמיד יזכרו אותו. עדיף לך שלא ידעו בכלל ממנו.

ozitex

New member
לא מומלץ ורצוי שתתמקד בעסק שלך ולא בזה של אחר

למעלה