חוקי מרפי

EverMan

New member
חוקי מרפי

חוקי מרפי פועלים על הצט הזה בצורה מרגיזה למדי .. כל פעם שאני כותב הודעה ארוכה במיוחד , או בעלת תוכן מעניין במיוחד , תמיד יש לי אררור .. אני לוקח BACK כדי לנסות לשלוח שנית ואז כל מה שכתבתי נעלם .. הפלא ופלא .. טוב בכל מקרה , אחרי שהעברתי את זה על סדר היום ... אני מעוניין לשאול שאלה את כל מי שנמצא בפורום האם אתם צמים ? כן/לא ? ונמק תשובתך ! (עכשיו אני מבין למה המורים כותבים את זה , זה נשמע מרגיז :) בכל מקרה , האם אתם צמים ? ואם כן למה ? אני אענה על התשובה ראשון .. אני צם כדי לשמר את המסורת שקיימת כבר מאות שנים , אני צם בשביל להתייחד עם העם שלי , אני צם כי זה בריא מדי פעם לנקות את המערכת, אני צם כי זה מאתגר , אני צם כי זה נותן לי הרגשת שייכות לעם שלי ולכל מה שהוא מייצג וייצג. אז זהו. אני אשמח לדעת מדוע אתם צמים או לא צמים. מקווה לתשובה -=<ענבר רובין>=-

*witch*

New member
לא!!!

אני לא צמה. בעצם כן- בין הארוחות (סתם....) הסיבה היחידה שאני רואהא ת עצמי צמה היא רק מתוך שעמום אני לא מאמינה באלוהים ולא נראה הקטע שמישהו אומר לי מתי אני צריכה לבקש סליחה מאנשים אחרים ומתי אני צריכה להתנקות (מחטאים). לדעתי חל ק מהחשבון נפש העצמי הוא גם לדעת מתי יש צורך באחד כזה. אם יש מישהו שצם מבחינות רפואיות ) יענו לטהר את הגוף מרעלים אז יש שיטות הרבה יותא טובות ונכונות לצום בלי לפגוע בגוף. יש לי משהו להגיב על ההודעה שלך: שים
להודעה שלך ולסיבות שכתבת ולסדר שלהן. הלכת מהדבר שהכי יפה להגיד לדבר האמיתי . אתה לא צם לא בשביל המורשת ולא בטיח אתה צם בשביל הקטע

EverMan

New member
למעשה

אני צם מכל הסיבות גם יחד ... אין סיבה אחת יותר מהשניה .. ואני מאוד אוהב את הקטע של המורשת והעובדה שזה חלק ממני ... יותר מאשר הקטע הבריאותי ... ואין קשר לדת או לחטאים... את שמעת אותי מציין חטאים ? בכל מקרה , כל אדם לדעתו , מותר לך לצום ומותר לך לא :) אני באופן אישי חושב שלהתנצל או לבחר מחילה ביותר כיפור זה קיטשי ולא שווה. זה מוריד מהאיכות של הסליחה , כאילו שהיא נעשית ידי חובה , או סתם ככה. מקווה שהבהרתי את עצמי -=<ענבר רובין שסחרחר מחוסר במזון ומים>=-

LuNaTiC

New member
גם אני חושבת שלהתנצל ולבקש מחילה

זה לא משהו שצריך לעשות ביום כיפור... זה הדבר הכי מאולץ שיש.. כל יום הוא יום טוב לבקש סליחה מהאנשים שבהם פגעת, וגם לבקש סליחה מאלוהים, אם זה יעזור לשקט האישי שלך... (אני לא מדברת עליך ענבר, זאת התבטאות היפותטית..) -ענבל-

EverMan

New member
איזה יופי :)

זוכרים את השם שלי כבר ! :) בכל מקרה , לא לקחתי את זה אליי זה בסדר :) אני מסוחרר ממחסור במזון ושתיה :)
-=<ענבר רובין הרעב>=-

קלימרו

New member
לצום!

צומו בשביל הדת אם לא אז בשביל ההזדהות אם לא אז בשביל הבריאות אם לא אז לזכר המלחמה הנוראה

אני לא צמה

אני אתאיסטית. אם אני יצום זה יהיה רק לניקוי המעיים(נשמע מגעיל...)ואני אצום אבל אשתה מים. וזה גם לא יהיה ביום כיפור גלית

*maayan*

New member
אני צמה...... לא!

זה לא שאני לא מאמינה באלוהים או משהו פשוט יום כיפור זהו יום שבו אתה אמור לענות את הנפש ולדעתי, הנפש שלי מעונה כל השנה גם שאני אוכלת ואני חושבת שאם מישהו כל החיים שלו עשה טוב אז זה שהוא לא יצום לא יגרום לו ללכת לגיהנום ומישהו שכל חייו היה רע יכנס לגיהנום גם אם הוא יצום כל יום כיפור! שלכם <לא רעבה במיוחד> מעיין

המוסד

New member
אני צם אבל לא מתגלץ´ באינטרטט

אחרי הכל אם עושים את זה אז מה הקטע?

למעלה