רוטשליד, לילנבולם, קטנוני
M MEIMIS New member 29/10/03 #12 האם הכוס... חייבת להיות כוס גינס? כי לפעמים מגישים לי בקילנקי(או איך שלא אומרים את זה) אולי זה שורשר... אני הרוג מעייפות ולא היה לי כח לקרוא את כל השירשור
האם הכוס... חייבת להיות כוס גינס? כי לפעמים מגישים לי בקילנקי(או איך שלא אומרים את זה) אולי זה שורשר... אני הרוג מעייפות ולא היה לי כח לקרוא את כל השירשור
B bujored New member 29/10/03 #17 הלוגו על הכוס לא משנה כלכך כי.. קילקני היא בירה ששיכת לגינס, והם נמזגות בדיוק באותה כוס. ככה שמה שכתוב עליה תכלס זה שטויות, למרות שבשביל האווירה עדיף כוס של גינס.. זה כמו ליסוע בפורשה אבל שהסמל על האוטו יהיה של רנו
הלוגו על הכוס לא משנה כלכך כי.. קילקני היא בירה ששיכת לגינס, והם נמזגות בדיוק באותה כוס. ככה שמה שכתוב עליה תכלס זה שטויות, למרות שבשביל האווירה עדיף כוס של גינס.. זה כמו ליסוע בפורשה אבל שהסמל על האוטו יהיה של רנו
B bujored New member 29/10/03 #23 ברור שלא זו היתה השוואה שאמורה לזעזע .. קילקני יכולה להיות כל מה שאתה רוצה בשבילי זה אפילו בואינג ... למה לא? אתה יודע בדיוק למה התכוונתי יאללה בי!
ברור שלא זו היתה השוואה שאמורה לזעזע .. קילקני יכולה להיות כל מה שאתה רוצה בשבילי זה אפילו בואינג ... למה לא? אתה יודע בדיוק למה התכוונתי יאללה בי!