חוקים של פול

Becker3

New member
חוקים של פול

יש איפשהו באינטרנט את החוקים של פול שאפשר לקרוא? תודה וכמה שאלות ממוקדות, מה קורה במקרה ש: 1.מכניסים את הכדור הלבן לאחד החורים? 2.כשצריך להכניס את השחור מכניסים רק את הלבן לאחד החורים? 3.פוגעים בכדור של היריב שפוגע בכדור שלי ומכניס אותו? 4.לא פוגעים בכלום?

The Shunned One

New member
אם כבר אנחנו בקטע של חוקים

יש לי כמה שאלות לגבי סטרייט פול. הסתכלתי בחוקים, אבל עדיין לא לגמרי בטוח לגבי הקטע של הכרזות. קודם כל, איך אפשר להכריז על כדור במכת הפתיחה? אין שום דרך לדעת איזה כדור ייכנס ולאן. בנוסף, בוא נגיד שהכנסתי 14 כדורים. אז סידרתי את המשולש בלי הקודקוד, והכנסתי את הכדור החופשי, אבל בלי לפרק את החבילה. מה אז? איך אני מכריז על משהו אם גם כאן אני נתקל באותה בעיה כמו בשאלה הראשונה? ושאלה אחרונה - כדור ביד, בסטרייט פול, זה תמיד מאחורי קו הראש, נכון? (כלומר, מאותו אזור בו נמצא הלבן במכת הפתיחה.)

9ball master

New member
never say never

ניתן להכריז על כדור במכת פתיחה אבל הסיכוי הוא נמוך לכן מכת הפתיחה היא תמיד מכת הגנה. לכן בסטרייט פול תמיד המנצח בלג מעביר את הפתיחה ליריב כי להבדיל ממשחקי הפול האחרים, מכת הפתיחה לא נותנת יתרון. במקרה שלא הצלחת לפרק את "החבילה" אז אתה יכול להכריז safe ולא לנסות להכריז כדור. בסטרייט פול אין כדור ביד! העונש על עבירה מתבטא בהורדת נקודות, רק כאשר נכנס כדור לבן לכיס אז השחקן היריב מקבל "כדור לבן ביד מאחורי קו הראש"

The Shunned One

New member
מכת פתיחה היא מכת הגנה?

כלומר בסטרייט פול, אם אני אראה טורניר מקצועני, אני אראה את השחקן הפותח מכה חלש בחבילה כדי לא להשאיר כלום? ושני השחקנים ימשיכו לתת מכות הגנה עד שיהיה פתח? זה יהיה מתיש כמו סנוקר. ומה קורה אם בנוסף לכדור שהכרזתי, נכנס עוד כדור? 2 נקודות?

9ball master

New member
בערך...

אל תשכח שהחוק מחייב שלפחות 2 כדורים מלבד הלבן יגעו בדופן במכת הפתיחה... כל כדור נוסף שנכנס עם המכה המוכרזת נחשב לניקוד.

למעלה