חוקים מעצבנים

sirpad

New member
חוקים מעצבנים

והפעם בפינת התלונות על ב"ארץ זה לא היה קורה" שירשוריי חוקים מקומיים שהשד יודע למה הם נחוצים.כאלה שממש מעלים לכם את הוריד במצח כשאתם נקראים להיתקל להם מפעם לפעם. ומה שהביא אותי לוריד זה חוק הקמפינג בדנמרק/סקנדינביה. רוצים לבוא לעשות מחנאות בדנמרק? אז הינה כמה דברים שאתם צריכים לדעת. אסור לישון בחוץ.נקודהץלא באוהל לא באוטו שלכם לא בקארוון שלכם לא בקוספאת קרטון של מקרר(כל הזין ליעל ע"ע ספריי ילדים). רוצים בכל זאת לעשות מחנאות ולישון לא בבית אין בעיה שלמו כסף ואני מצטט "לאחד מ130 אתריי המחנאות המצויינים שפזורים ברחביי דנמרק ןתהנו..." מה זה אתר מחנאות דני? זה מה שמביא לי הוריד כשאני רואה אוטובוס של תיירים בארץ עם אוטוגלידה ומתקנים ומדשאות ומקלחות ומה לא. עכשיו סבבה שיש למי שרוצה את האפשרות לקחת את הילדים ומקום כזה בתור ילד הוריי היו חלוןקחים את המשפחה למשו דומה בחוף עין גב על הכנרת וזה היה נחמד.אבל אם אני רציתי ללכת ולישון איפה שבא אפילו על הכנרת בלי לשלם כסף ומצד שני בלי לקבל כלום בתמורה חוץ משמש שתזרח(מצאתי מה לבקש בדנמרק) יכולתי לעשות זאת.לא פה פה הכל מסודר גם הטבע.אם חשבתם שרק בזה זה נגמר הסדר והניקיון המטורף הזה אז טעיתם.כדיי להיכנס לאתר קמפינג עליכם לעשות תעודת קמפינגאי מורשה שניתן להנפיק בכל אתר קמפינג וזה תמורת סכום של 40 שקלים וזה תופס לשלוש שנים בכל סקנדינביה.מה לעאזאזל אני צריך רישיון מחנאות? מה אם מישו ייראה אותי משתין על עץ נכחד ישללו לי את זה? למען השם!!!! ועוד דבר,אסור להסתובב בטבע יען ביערות אחריי החשיכה כי זה של החיות בלילה אנחנו רק משאילים את זה ביום.אסור לדוג דגים ככה להנאה בלי רישיון דייג שגם הוא עולה משו כמו 200 שח לעונה כשהם מתרצים את זה שבכסף הם דואגים לאוכלוסיית הדגים.גם אם תלך לדוג בים תצטרך רישיון ואני תוהה איך הם בדיוק דואגים לאוכלוסיית הדגים בים?לא ברור.רישיון לצייד אני מבין רובה אחריות סכנה ומה לא אבל פאקן חוט דיג מקל וכרס.את כל הספונטיניות הם לוקחים לי. דיי כבר!!! אנדרלמוסיה עכשיו!

אתה יודע למה כל החוקים האלה?

עשו את זה בגלל ברברים כמוך...
סתם סתם, אבל בתכל´ס אני חושב שהחוקים האלה מאוד צודקים...
אני במקומך, לך תחרבן להם בכל אתרי המחנאות ותשפוך להם אקונומיקה בכל הנחלים המוגנים, שים פרוז´קטורים בלילה ביערות שהחיות יברחו, אנדרלמוסיה עכשיו...

sirpad

New member
למה ברברי?

מה ללכת ליער של הקרן הקיימת ולישון בשק שינה מבלי לשלם כסף זה ברברי? לקחת חכה ולרדת לנמל יפו זה ברברי?

ndtola

New member
מסוכן מסוכן../images/Emo18.gif../images/Emo6.gif

בעידן אינטיפדה2 זה לא ברברי לשון בחוץ, זה פשוט מסוכן

eli21us

New member
צודק

תאר לך עושים כזה דבר בישראל תאמין לי שהיה הרגשה יותר טובה לטייל

תותי-בת

New member
וואי... איזה מזל שאני ב-../images/Emo104.gif ועכשיו ברצינות... תראה איך המדינה שלהם נראית ואיך שלנו... חוצמזה זה נראה מגניב לקבל תעודת קמפינגאי מורשה! וארבעים שקלים זה לא כזה יקר ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif והיער אכן של ה-../images/Emo85.gif&../images/Emo15.gif (תמיד, לא רק בלילה) זה ה-../images/Emo82.gif שלהם ואנחנו רק מתארחים אצלם!!! - אתה אישית היית מסכים שזרים יכנסו לך ל-../images/Emo82.gif וילכלכו ויהרסו אותו? - תחשוב על זה שהם דואגים שה-../images/Emo85.gif-ים לא יפגעו באנשים, כמה שה-../images/Emo85.gif-ים נראים חמודים הם לא כ"כ ידידותיים אתה יודע... ../images/Emo19.gif לגבי הדייג - אולי הם דואגים שכל מיני צינורות ../images/Emo18.gif שמכילים שפכי ביוב, כל מיני ג´יפות וחומרים רעילים אחרים לא יגיעו לשם - ע"ע קישון, ירקון ודומיהם... ../images/Emo19.gif תחשוב על זה ככה - הם עושים את זה אך ורק לטובתך כדי שתראה ככה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif../images/Emo66.gif ולא ככה../images/Emo26.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo11.gif../images/Emo129.gif../images/Emo36.gif חס וחלילה!!! בכל אופן תבלה לך בקמפינג ובדייג! רק שלא תרצה להישאר שם לתמיד ותשכח לחזור ל-../images/Emo82.gif ותנטוש אותנו כאן לבד...

sirpad

New member
אבל זה הולך להיות הבית שלי

ובבית שלי אני רוצה להיות בעל האפשרות ללכת ולעשות טיול של שבוע עם הליכה של כל הדברים עליי ולישון איפה שאני מצליח להגיע כשמחשיך ולא לחשוב אני צריך לנדוד מאתר מחנאות אחד למשנהו.

תותי-בת

New member
סירפדוני! ../images/Emo140.gif זה ברור לי שהמדינה הזו הולכת להיות ה-../images/Emo82.gif שלך... אבל היערות והאגמים וכל הדברים שמתווספים הם של החיות ולא שלנו. אתה בעל אפשרויות - אבל אפשרויות מוגבלות ../images/Emo9.gif זה מה יש... לא נאה תמיד אפשר לחזור לארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת... בכל אופן, תבלה לך בטיוליישנז שתבחר לערוך, יום טוב.

תותי-בת

New member
סרפדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדונייי תגיד תודה רבה שהדנים האלו שומרים עלייך מה-../images/Emo85.gif-ים שם!!! ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif התפרסמה היום ידיעה בעיתון בארץ - ארה"ב ../images/Emo85.gif טרף תינוקת יהודייה! צמיד ../images/Emo85.gif-ים פרצו אתמול לאתר נופש סמוך לניו יורק, והרג תינוקת בת חמישה חודשים. לדברי אנשי ארגון זיהוי קורבנות אסון (זק"א), שפעיליהם הוזעקו למקום, מדובר בבת למשפחה יהודית של חסידי סאטמר מברוקלין. יהי זכרה ברוך ../images/Emo16.gif

Gefen

New member
היה חוק אחד מעצבן לאללללה...

בעיר שבה גרתי בקנזס. אסור לעשות פדיקור אמיתי ולחתוך את העור היבש בכפות הרגליים. כאילו, כל הג´יפה צריך היה להשאר שם כי להסיר אותו נדרש חיתוך בסכין והרי רק לרופא כירורג מותר לחתוך בבשר אדם.. כך קרה שהייתי הולכת שם לפדיקור, משלמת שלושים ומשהו דולר רק כדי שיעשו לי אמבט חם לכפות הרגליים, עיסוי קליל ומניקור מפואר בציפורניי הרגליים. וכל הג´יפה הקשה שיש בכף הרגל היתה נשארת שם. יותר מרוככת לכמה ימים אבל עדיין שם. ואם לא הגעלתי אתכם מספיק ליום אחד רק תגידו..אני אתאמץ יותר. גפן בעיר הקודש

תותי-בת

New member
אוקקקקקקקקקקקי... אז הלכת לרופא כירוג שיוציא לך את הג´יפה מאיזור העקבים?.. ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo140.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif (עם שיער שחור...) מקווה שלפחות בארץ יצא לך לעשות פדיקור טוב... וגם באוסטרליה כשתהי שם.. שמרי על עצמך...

Yaniv-DC

New member
הלו, הלו...

זה העקבים של תותי, לא שלי! העקב שלי רכה, נקייה ומלאת ברק!

תותי-בת

New member
איכס יניבבבבבבבבבב ../images/Emo6.gif התכוונתי שהשערות השחורות בשיער שעל הראש שלי! ושערות בעקבים עדיין אין לי - מה שכן הזכרת לי את הסרט "אלכס חולה אהבה" את הסצנה שבה אמא של אלכס אומרת לפרוק שבכלל במקלחת שיצמחו לו שערות על הראש מתי שלה יצמחו שערות בכף היד!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שמור על עצמך.

ndtola

New member
../images/Emo128.gifbefore the AIDS

רק למען הבטחון האישי הייתי מביאה את המספריים ושאר כלי עבודת הפדקור הישר מהבית. קנזס רחמנא ליצלן מלאה בניצולי ויאטנם מזיי איידס.

een ogenblik

New member
ניסית לזרוק זבל בבלגיה?

יש חלוקה שונה לזבל רגיל (מה זה זבל לא רגיל?), קופסאות פלסטיק או קרטון בעלות סימן מיוחד, זכוכית, מוצרי נייר, אורגני, מוצרים גדולים. זבל רגיל נאסף פעם בכמה ימים, כך גם קופסאות גדולות, וזבל אורגני, מוצרי נייר נאספים פעם בחודש בלבד, זכוכית רק במיכלים מיוחדים, ומוצרים גדולים רק פעם בחודשיים ביום מיוחד עליו מודיעים מראש. כאשר עוברים לדירה חדשה מקבלים מן העירייה את לוח איסוף הזבל של אותו אזור. הזבל נזרק בשקיות מיוחדות לכל סוג המסומנות ע"פ צבע. יש מגוון שקיות מותר, אבל לרוב, למי שאין מכולה פרטית או שרות מיוחד של בית משותף, צריך להשתמש בשקיות של העירייה המקומית - הווה אומר יקר למדי. מוצרי נייר אפשר לארוז בכל קרטון שרוצים, או לקשור מסודר בחבל. כאשר רוצים לזרוק כורסא או פריט ריהוט אחר שבור או משהו אחר המוגדר כפריט גדול, צריך להדביק מדבקה מיוחדת על כל פריט, שמודיעה ששילמת סכום מסויים לאיסוף אשפה (זה היה 50 פרנק בלגי, משהו כמו יורו וחצי היום), ומדבקות אלו נמכרות בחבילות בלבד. אסור לשים את הזבל, עד ליום אסיפתו בחוץ. כאשר מניחים אותו לאיסוף, הוא מונח על המדרכה מול הדלת (כאשר גרים בבית בודד - רוב אוכלוסיית בלגיה). איסוף הזבל מתחיל מוקדם בבוקר ומסתיים בצהריים. כלומר צריך לזרוק את הזבל לפני שהולכים לישון בלילה, אך יש סיכוי טוב שכל הרחוב ישאר עם שקיות זבל ניחוחיות עד לשעות הצהריים, וכל הרוצה ללכת ברחוב יאלץ לדלג בינות לשקיות. שלא נדבר על השארת זבל אורגני כמה ימים בתוך הבית (במיוחד בחמסין שנפל עלינו כעת פתאום). מעניין למה רוב הישראלים (וזרים בכלל) שאנו מכירים כאן, הם עברייני זבל רציניים. אנו לא עבריינים, לנו יש שרות מיחוד של בית משותף, כך שאנו רק להפריד זבל, ויכולים לזרוק אותו למיכלים מתי שבא לנו. אם אנו נעבור לבית, זה יהיה לבית ליד בית משותף, כדי שאוכל להיות עבריינית זבל, ולהשתמש בשרותיהם המיוחדים.

למעלה