חוקים לא כתובים

לילי301

New member
פונפונית..יישר כח,

פעם הכרתי אחד כזה, שחישב כל דבר ובדק בכל פעם כמה עגבניות קנה במשך החודש.. זה היה קצת לפני שנישאתי ואני בהחלט שמחה שאחרי חודש של מגורים משותפים גלגלתי אותו מכל המדרגות, לא אוהבת קמצנים ויתרה מכך לא אוהבת אנשים שרוכבים על הכיס שלי. לפעמים אני שומעת אנשים שמתלוננים על כך שגרושות מחפשות עשירים. יש כאלה שעושות לנו שם רע ואכן רודפות אחרי הסיגרים ולא ממש מחפשות אהבה, אבל יש נשים רבות (כמוני) שרוצות אהבה אבל לא מוכנות לכלכל אף אחד על גבן, אנחנו עובדות בשביל עצמינו ובשביל ילדינו ואין לנו צורך בבטלן/קמצן שיבוא, יתחשבן ויספור.. תחושת הבטן שלי אומרת שאת עושה צעד נבון..

במבה! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם לי תחושה שזה צעד נבון.... תמיד תזכרי לשמוע לתחושותייך....לא סתם הרגשת את מה שהרגשת.... את יודעת מה טוב לך! ומה טוב לחיים של ביתך ושלך היי חזקה- ובטוחה שמגיעה לך הטוב ביותר

אני מסכימה

שכירות וחשבונות - חצי חצי וגם אני חושבת שאם יש לו בעיה עם זה או שיש מחלוקות עד כדי כך-כדאי שתחשבי טוב טוב לפני - גם אם כבר "לא נעים לך" כי יהיה לך הרבה יותר לא נעים להבין שזה לא מתאים אחרי שהוא יעבור-עכשיועוד לך הזדמנות לפני הבלאגן של המעבר- אם אח"כ תחליטי שלא מתאים לך עדיין - אז הוא כבר יעלב וזה עלול כבר לפוצץ לכם את הקשר! עכשיו עוד שום דבר לא זז ממקומו תחשבי טוב טוב בתור אמא שדגרה לבד עם הילדה שלה אני מודעת היטב לחשיבות של השטק והשלווה והביטחון במסגרת הבית. עכשיו ייכנס מישהו לתוך השלווה וה"גבולות, שלכן כאשר אתם לא רואים דברים עין בעין?? לי זה ממש נראה הזמנה לבלאגן - קודם תעשי עם עצמך סדר - ואח"כ איתו. תמיד אפשר גם בהמשך לעבור יחד אם זה יתאים - אבל לפרק את המגורים יחד כבר הרבה יותר מסובך וכואב - לכולם - ואני חושבת בעיקר על הילדה שלך!!!!!!! בהצלחה יקירה

לדעתי

ולאחר שקראתי מספר דוגמאות שהבאת, שלא יבוא לגור איתך הוא לא מתגלה כשותף אמיתי לחיים איתך, מה גם שאת לא לבד... תחשבי טוב עלייך ועל בתך אם תרצי לגור ביחד עם אחד שכבר עכשיו עושה רושם שלא יהיה שותף מלא לחיים שלכן

רק שיר

New member
העובדה היא שזה מפריע לך

אם מרפיע לך מאמינה שיש לך תחושה שהוא לא שותף מלא. אם יש לו דירה ולך משכנתא, בהחלט אמור להעביר אליך חלק מהשכירות של דירתו גם לא ניראה לי שאתם כל הזמן נוסעים ברכב שלך והוא לא משתתף בשום הוצאה בנוגע לענין הזה. אני לא קטנונית , אך אם אין תחושה של שיתוף ונתינה מצידו, תצטרכי או לעשות חלוקה . או תשקלי בכובד ראש את כניסותו אלייך לדירה.

את יודעת

מיד עולה לי השיר של אייל גולן "אם אין כסף אין אהבה אני נוסע לחפש מקום אחר...." כסף הוא לא מטרה או תכלית אבל בלעדיו... מתחברת לתחושות הבטן שלך אני איתך ממש ממש לא איתו.

רק שיר

New member
לא רק

אם לאחד הצדדים אין, אז בהחלט זה לא שיקול. תמיד לאחד יהיה יותר ולשני יהיה פחות ומצב שכזה ניתן לקבל כי הצד השני יביא משהו אחר איתו...לעולם לא יהיה איזון וזה לגיטימי. אך אם גם לצד השני יש, והוא מתקמצן! זה מרגיז וגובל בניצול.

למעלה