חוקים חדשים בצה"ל
גרמו לכך שהחייל שלי קיבל הודעה על כך שבעקבות הבעיה שיש לו בגב (ספונדילוליזיס) הוא לא יכול יותר להיות לוחם. הוא נלחץ מזה וביקש שיחה עם המג"ד כדי שיעזור לו להישאר בתפקיד שלו (בחפ"ק של הסמסול). המג"ד שאל אותו אם ירצה להיות בחפ"ק שלו (זה שיש לו פז"מ של שנתיים בהחלט תורם לעניין). ביום שני הוא אמור לעשות צילום כדי שיראו מה מצב הגב. הוא אומר שעכשיו המשכורת שלו כבר לא תהיה 700 ש"ח (נו, שוין
...). להיות בחפ"ק של המג"ד זה תפקיד טוב מאוד. זה בשפיץ של הפירמידה. שאל אותי מה דעתי, אמרתי שאני לא מבינה מספיק בשביל לייעץ לו אבל שיעשה מה שהוא חושב שהכי טוב יהיה לו. הוא אומר שיהיה לו קשה לעזוב את חבריו בסוללה אבל גם בגדוד יש לו חברים (זה בבסיס אחר). מבחינתו המצב האופטימלי יהיה אם לא ימצאו לו כלום בגב (מה שנראה לי לא סביר, זו בעיה פתולוגית שהיא פשוט שם, זה לא משהו שיכול להשתנות) ושיהיה בחפ"ק של המג"ד בכל זאת. הוא אמר למג"ד שיחשוב על זה. לא נראה לי שיורידו פרופיל כי זאת פרוצדורה של ועדה רפואית, אלא פשוט יוציאו אותו מהתפקיד שלו כרגע. נשמע שהוא בסדר עם הרעיון, אין יותר מדי ברירה, ביום שני אחרי הצילום נהיה יותר חכמים. סליחה שפתחתי הודעה חדשה על הנושא הזה, פשוט רציתי עכשיו שתראו את ההודעה ולא מחר ואם הייתי מצרפת להודעה שלי מהבוקר זה היה נדחף למטה.
גרמו לכך שהחייל שלי קיבל הודעה על כך שבעקבות הבעיה שיש לו בגב (ספונדילוליזיס) הוא לא יכול יותר להיות לוחם. הוא נלחץ מזה וביקש שיחה עם המג"ד כדי שיעזור לו להישאר בתפקיד שלו (בחפ"ק של הסמסול). המג"ד שאל אותו אם ירצה להיות בחפ"ק שלו (זה שיש לו פז"מ של שנתיים בהחלט תורם לעניין). ביום שני הוא אמור לעשות צילום כדי שיראו מה מצב הגב. הוא אומר שעכשיו המשכורת שלו כבר לא תהיה 700 ש"ח (נו, שוין