חוקה לפורום

אד הומינם

לא מתאים כאן. אד הומינם הוא כינוי למהלך לוגי שנועד להעמיד בפני טוען של טיעון מסוים, בחירה בין שתי אפשרויות הנובעות מהטיעון שלו, ששתיהן לא מקובלות. לדוגמא, אם היית טוענת טיעון והייתי מוכיח לך שנובע מכך שאת או חכמה או יפה, היה זה מהלך אד הומינם קלאסי.

האבסורד הוא

שהתכוונתי לאד אבסורדום ויצא שיצאתי קצת אהבל. נו מילא, ככה יהיה לי יותר קל להשתלב.

מותקפתמותק

שכחת לציין כמה פעמים עלינו להגיד "אווה מריה" לפני שיסולח לנו. תיעצי עם החשמן סיטרא ותחזרי אלינו. ותנסי לא להתיחס בפרהסיה למה שאני רומז לך בלחש בזמן הסקס, כי יתחילו לחשוב שיש לנו ערוצי תקשורת אחרים.

קפת

New member
לזה אתה קורה סקס?

ג'יזוס המתוק, איפה הייתי בזמן שהאחות הזבירה בבית הספר על פרחים ופרפרים? אתה תגיד "מיה קולפה" ותלקה את עצמך בענפי ערבה טריים. ואל תשכח להתקשר אלי לפני הטקס, כדי שאספיק להגיע ולתפוס מקום טוב באמצע.

תראי מה זה....

כולה הרגתי פרה קדושה אחת וכמה אוויר את מוציאה בתגובה. עכשיו ת'אמת קפת...דגדגתי לך קצת בנימים של המצפון, הא? את יודעת שהודאה ממך בנוגע לקווים אדומים כמוה כחשיפת ישבנך הענוג בכיכר רבין בעיצומה של עצרת זיכרון? ולגופו של ענין - מותר להקיא את אומרת? בעעעעעעעעע

קפת

New member
תקיאי, רק תנקי אחריך, בבקשה

לא טענת שאת עוזבת את הפורום? לא הרגת שום פרה קדושה, ואם היה לי מצפון, לא צריך היה לדגדג אותו. מצפון, מטבע הדברים, הוא מנגנון שמפעיל את עצמו. ובקשר לאוויר שאני מוציאה - מה צורך יש לך לכמת אותו?

מילא פרה, אבל קדושה?

מותק*, את לא נביאת אמת שמוכיחה בשער. סתם אספסוף מתלהם שמזדעק בגרון ניחר, ובלי טיפה אחת של קלאסה. "תחזיקו אותי"? מה את? ילד מופרע בן 12 שקיללו את אמא שלו ביום שבו היא שכחה לתת לו ריטלין? והלייזר הזותי היא בקושי כבשת הרש, אז פרה קדושה? בחייך. *מותק לשם הקטנה, לא לשם גילוי חיבה.

תרגע, פטרוס*

אני יכולה להוכיח לך שאני נביאת אמת. עובדה. איך ידעתי שתצא להגנתה של קפת? תגיד, היא משלמת לך לפי מילה או לפי...טוב. אני גולשת קצת. וכן, אני צורכת ריטלין על בסיס כמעט קבוע ואני לא מתביישת להודות בזה. לא יזיק לך לנסות, אגב. זה עשוי להוריד לך את האגו הרבה יותר נמוך מהכתיבה הירודה שלי. *פטרוס-כינוי חיבה לחמור קדוש

מטאפורה

היא לא דבר מסובך מכדי שתוכלי להבין יום אחד, אם תקראי מספיק פעמים ובריכוז. ואולי כן. בכל אופן, מלה כותבים בלי י', אבל אלוהים, שמגן על הפתאים, עזר לך ובמקרה קלעת בול - קפת משלמת לי לפי מילה. מאה שקל לסנטימטר של עור מקומט. למזלה, מלו אותי כמקובל בגיל 24, כך שהיא קיבלה עודף ממאתיים.

Le Fay

New member
רוחל, האמת היא שאנחנו לא גרים במחשב

זותומרת, מקום לחיות בו כבר יש לנו. למה ביחד? לחוד לא טוב?

למעלה