ריח של אל קעידה על הבוקר
גם בלילה היה ריח, אבל קלוש יותר. והלם ותדהמה צפויים ביותר. כל השנים האלה שצועקים לנו זאב זאב, בסוף הופיע נמר. שקט, חשאי ובנזונה. הלך על סיני. סאמק. ולנוכח כל הפעילות הלילית המתועבת הזו שנכפתה עלינו, ההערה המפגרת וחסרת הטעם של לייזר פלס - מצטערת, מותק, זה מה שאני חושבת על "שאיפת הפיגועים בצל השאנטי" שלך - נדמית כנבואה שהגשימה את עצמה. חוקה לפורום? לא צריך. באמת. איש הישר בעיניו יעשה. לי יש הקוים האדומים שלי (שואה, רצח ואונס ילדים) שכל עיסוק בהם צורם לי את האין לב. אבל אם באה איזו חדשה ומתבטאת כפי שמתבטאת, האינסטינקט הבסיסי שלי הוא להתעלם. לא כל שמוק שפוער את הלוע לקשקש שטויות מעורר אצלי את מיצי התגובה. לכן גם לא הגבתי להתלהמות של אנה ליזה, שצרמה בעיני לא פחות, וכך גם כתבתי לה במסר פרטי שעליו לא טרחה להגיב, וזה בהחלט מובן. לא כל שמוקית שפוערת לוע לקשקש שטויות מייצגת אותי, ולכן אנלא מוכנה לשאת "בנטל אשמתה" ולספוג דיבורים מאסכולת "אתם פורום לא אנושי" וגם "נכון שאני כותבת פה אבל אני לא רוצה להיות חלק מכם ולכן אני עוזבת את הפורום הזה שבו הייתי שלוש וחצי דקות בטריקת דלת רועמת כדי לעצבן את כולכם ולהוכיח לכם כמה אני יותר צדיקה ומוסרית מכם". מי שרוצה לכתוב פה - שיכתוב, ומי שלא - שלא. חבל על הדמונסטרציות. מי שרוצה לרדת נמוך נמוך ולזמר מיני אמירות פרובוקטיביות - שידבר. כמו שרמז החמור, ואני בהחלט מסכימה איתו: ברוח הליברליזם והפלורליזם בפורום הזה מותר לצחוק על הכל. זה לא אומר שאי אפשר להרגיש גועל נפש וצורך להקיא בתגובה. אבל חיסכו ממני, מאיתנו, את הטפות המוסר. צדיקות וקדושה - לא זה הפורום המתאים להפגין אותם.