חוקה לפורום

קפת

New member
חמורו של בלעם

תגיד לי, פטרושקה, החלטת לפתוח לעצמך ניק נוסף? יפה שבחרת בשם של אשה. רחל מאוד הולם אותך. במלרע, כמובן במלרע. אתה ואני אוהבים מל רעים (כי מלטובים טובים מדי בשבילנו). ומה עם השיר החדש שעליו שקדת אתמול בלילה? הביאנו לכאן, וישפוט העם. גם יפשוט העם, את עורך מעליך. אני מתהפכת, אבל לא בקבר. שם אני אנוח, כמו כל פולניה טובה.

קפת

New member
ריח של אל קעידה על הבוקר

גם בלילה היה ריח, אבל קלוש יותר. והלם ותדהמה צפויים ביותר. כל השנים האלה שצועקים לנו זאב זאב, בסוף הופיע נמר. שקט, חשאי ובנזונה. הלך על סיני. סאמק. ולנוכח כל הפעילות הלילית המתועבת הזו שנכפתה עלינו, ההערה המפגרת וחסרת הטעם של לייזר פלס - מצטערת, מותק, זה מה שאני חושבת על "שאיפת הפיגועים בצל השאנטי" שלך - נדמית כנבואה שהגשימה את עצמה. חוקה לפורום? לא צריך. באמת. איש הישר בעיניו יעשה. לי יש הקוים האדומים שלי (שואה, רצח ואונס ילדים) שכל עיסוק בהם צורם לי את האין לב. אבל אם באה איזו חדשה ומתבטאת כפי שמתבטאת, האינסטינקט הבסיסי שלי הוא להתעלם. לא כל שמוק שפוער את הלוע לקשקש שטויות מעורר אצלי את מיצי התגובה. לכן גם לא הגבתי להתלהמות של אנה ליזה, שצרמה בעיני לא פחות, וכך גם כתבתי לה במסר פרטי שעליו לא טרחה להגיב, וזה בהחלט מובן. לא כל שמוקית שפוערת לוע לקשקש שטויות מייצגת אותי, ולכן אנלא מוכנה לשאת "בנטל אשמתה" ולספוג דיבורים מאסכולת "אתם פורום לא אנושי" וגם "נכון שאני כותבת פה אבל אני לא רוצה להיות חלק מכם ולכן אני עוזבת את הפורום הזה שבו הייתי שלוש וחצי דקות בטריקת דלת רועמת כדי לעצבן את כולכם ולהוכיח לכם כמה אני יותר צדיקה ומוסרית מכם". מי שרוצה לכתוב פה - שיכתוב, ומי שלא - שלא. חבל על הדמונסטרציות. מי שרוצה לרדת נמוך נמוך ולזמר מיני אמירות פרובוקטיביות - שידבר. כמו שרמז החמור, ואני בהחלט מסכימה איתו: ברוח הליברליזם והפלורליזם בפורום הזה מותר לצחוק על הכל. זה לא אומר שאי אפשר להרגיש גועל נפש וצורך להקיא בתגובה. אבל חיסכו ממני, מאיתנו, את הטפות המוסר. צדיקות וקדושה - לא זה הפורום המתאים להפגין אותם.

קפת

New member
מה עשיתי בעצמי?

הבעתי דיעה שנוגעת לאמירות מסוימות שהושמעו פה? אין לי בעיה עם הבעת הדיעה של אנה ליזה (אני מסכימה עם דעתה בנוגע להתבטאות המסוימת של לייזר פלס על פיגועים, בצורה חלקית) או עם זו של לייזר פלס (דעתה על פיגועים גורמת לי בחילה). לא זכור לי שהענקתי סופרלטיב כלשהו לאחת משתיהן, או שהתייחסתי "אדם הומינם" לגופה של הכותבת. באופן אישי או קבוצתי. שתיהן זכאיות להביע את דעתן ואני יכולה רק לקבל או לשלול את הדיעה שהובעה. לומר על מישהו או על קבוצת אנשים "לא אנושי", לא שונה בהרבה מלאחל לקבוצת אנשים או אדם להפרק בפיגוע בגלל שהוא משעמם. בשני המקרים מדובר באירועים צורמים, גם אם לגיטימיים. זכור את וולטיר.

לא יודע

מי זה וולטיר. מה שהתכוונתי הוא שאת בעצמך צדקנית. עצם העובדה שהצדקנות וההילה שלך מתבססות על חוקה אחרת (אם כבר בחוקה עסקינן), לא עושה את זה שונה. לא מעניין אותי מה מחליא ומה לא, זה פשוט לא קשור.

קפת

New member
ולמה אני צדקנית, במטוטה?

ואיפה אתה רואה התבססות על "חוקה אחרת" כשאני בפירוש כותבת שלא צריך חוקה ואיש הישר בעיני יעשה?

!

ח', אני מוחה בתוקף על הזלזול המתלווה למילותייך. אתה פשוט מתעקש להשאר לאיזו הגדרה לא מוכללת של המושג ובתוספת הרצון העז שלך להוכיח שאתה יודע לאיית טוב יותר, אתה מונע לצדדים האפלים של המילה! הגהנום בעקבותייך, ראה הוהזרת!

אתה חושב שתצליח להפחיד אותי

באיומי הגיהנום שלך? נראה לך שמגלומאן כמוני, שמורגל בזה שקפת בעקבותי, יודאג ולו מעט מהגיהנום שבעקבותי? ובכלל, מאחר שגן עדן נמצא בקצה זיני, אני חושב שהגיהנום נמצא בתחתי, ולא בעקביי. אבל אני לא יכול לספק כרגע הוכחות חותכות, אז מילא.

נו במת

במת! למה אתה משתמש באירוניה או משהו כזה שאני לא מסוגל להבחין בה? ולמה הציניות הזולה הזאת? הגם אתה בקפתים? מגאלומן מגאלומן, אבל אני אגלה לך משו - גם אתם מתים! היחידה שתחמם את עצמותייך עוד 50 שנה לכל היותר - ואני מאחל לך שתסבול כמה שפחות - תהיה תולעת מציצנית. וכדי להראות שאין פחד בחלצי - א-ק-ז-י-ס-ט-נ-י-א-ל-י-ז-ם. שלא תגיד שאני לא נוהג בך בכבוד - סיפקתי לך עוד דלק להתהלכות בחזה מתוח, פה קפוץ ועיניים נשואות אל האופק בידיעה וחכמה. אתה יכול עכשיו להסתובב ולרמוס אנשים בגופך הרם והנישא ולצווח בקול דק - עדיף בעזרת הקלטה, ותדאג שיהיו מספיק סוללות - "לא מבססים! ". שיקפצו קצת המניאקים.

למעלה