חוצפנים ערוץ 3!!!

popit

New member
חוצפנים ערוץ 3!!!

ביום חמישי הבא גם אין פרק!!! למה? כי עושים תוכנית על בקיני! מפגרים! ודרך אגב היום גם אין כי זה ספיישל סיום משחק החיים...

popit

New member
לשניכם!

לא יהיה שום פרק היום, וביס היום ישודרו סדרות כאלה תעודה או משהו חד פעמיות משהו כזה...

Candytuft faery

New member
זה חוצפה!!!!

מופע שנות ה70 חשוב פי 1000000000000000000 ממשחק החיים!!! חוצפנים !

popit

New member
אין אין...

אבל אני בכל זאת אבדוק אבל ממש אין סיכוי... ואני כרגע לוקה בהלם עקב ההתפתחויות האחרונות במשחק החיים... מזה הסוף הזה?! אם היה היום מופע שנות ה70 לא הייתי צוחקת חחחח....סתם.... אבל לפי דעתי משחק החיים זה לא דבילי אל תקראו לזה ככה!

Better Man

New member
יש!

ככה לפחות מתפרסם בפרומו של "הערב בערוץ3". אבל קחו בחשבון שאולי אין כי זה ערוץ 3.

Better Man

New member
אוקיי, אם אהבת את משחק החיים

לא פלא שאהבת את העונה החמישית ):

popit

New member
../images/Emo58.gifטוב אני לא צריכה ממך

עצות איך לשפר את חיי הטלוויזיה שלי, ושלא תחשוב שאני רואה טלנובלות זולות, משחק החיים היא היחידה שראיתי ואי פעם אראה, פשוט יש שם קטעים (במיוחד אפי הילד המפגר) ועונה 5 רוללללזזזז אני לא מבינה אותך איך אתה לא אהבת, ואיך אתה שונא את ג'קי והייד ביחד... איך אפשר שלא?!

Better Man

New member
מממ..

כן,משחק החיים מממש לא זולה :) בכל אופן (ספויילר עונה חמישית מתחת) אני לא אוהב את ג'קי בלי שום קשר, עם או בלי הייד, סתם חיקוי של שר מקלולס ועוד כמה ביצ'יות עשירות.

popit

New member
ממממממשששש....

משחק החיים זאת סדרה טובה, ולא כמו הטלנובלות האחרות, יש בה מלא דמויות, ובחרו שחקנים דיי נורמלים יחסית חוץ מכמה וכמה, והיא מצחיקה בטירוף ("נירה יא חתיכת קרטון"!)...גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל שהתחלתי לראות היא פשוט הצחיקה אותי ודיי עניינה, וזה לא כאילו אני מכורה אז תרגע... וג'קי היא לא שום שר מקלולס (שזו סדרה גרועעעהה) ובעונה 5 היא ממש לא ביצ'ית היא נהיית הרבה יותר נורמלית, ובלעדיה לא הייתה סדרה, אני לא מבינה אותך! דמות מעולה, והשחקנית גם!

אני לומבין על מה המהומה עם הסדרה

המטומטמת הזאת משחק החיים!! בעעעעעעעעעע אני לוסובל אפילו את השיר המגעיל שלה!! אני מזפזפ בערוצים עד שהשיר 3 השעות הזה נגמר חח ותגידו!!! מה זה היה הוירוס הזה!! אני רק עכשיו ניקיתי את המחשב שלי לחלוטין! לפני שעה לויכולתי אפילו להתחבר!! אררר

למעלה