חוצפנים אוכלי חינם

חוצפנים אוכלי חינם

הערוצים של הספורט משחקים בנו פשוט זילזול לא יתכן שמשחק גמר אזורי לא ישודר בכבלים!!!!!!!!!!!! הורדתם את ערוץ ה NBA מקובל, כל עוד אתם משדרים את המשחקים!!!!!!!! ואין פוצה פה ומצפצף

eliram

New member
פשוט בזיון !!! ../images/Emo46.gif

נרשמתי שלשום לערוץ 5+ רק בגלל ה NBA, אחרי שהפסיקו את שידורי NBA TV ובשקופית נכתב שאת סדרו הגמר האיזוריות ניתן יהיה לראות בערוצים 5 ו 5+ איפה אפשר להתלונן? מי יקשיב בכלל. מה אכפת להם? אותו הסיפור כמו בשנה שעברה. נשארתי ער אתמול כי הם אפילו לא מפרסמים את לוח השידורים המעודכן, אז הנחתי שאולי יש טעות. פשוט בושה וחרפה! מישהו יודע אילו משחקים משודרים באיזה ערוץ ומתי? אני שוקל פשוט להתחבר ביום המשחק ולנתק מיד למחרת.

eliram

New member
לעומת זאת, הנה עוד הרגזה! וצ´ופר!

תחליטו אתם. אז אם כבר את משחק 2 בשני החופים לא נראה בארץ (חיבור לאתר ESPN לתיאור PLAY BY PLAY לא נחשב), את משחק 3 כנראה שאפשר יהיה לראות. ערוץ 5+ ישדר כנראה בחינם בסוף השבוע הקרוב לכל מנויי הדיגיטלי לרגל המונדיאל הקרב, וחובבי ה NBA יהנו. אותי זה מעצבן כי זה אומר שסתם התחברתי לערוץ הדפוק הזה. 25 שקל בחודש, ימח שמם! איפה ולמי אפשר להתלונן?

liran b

New member
אנשים קצת הבהרות....

למי שלא ראה ........ נראה רק את משחקים 1 3 4 7 או שיש גם את 5??? ובקשר לערוץ האנ בי איי תגידו? מה עובר עליכם אתם תתלוננו על כל דבר? רשום שאתם לא משלמים על החודשים שבהם הוא לא משודר בגלל הסכם עם הליגה או עם אתר האינטרנט של הליגה..... או קיי? אז תפסיקו כבר להתלונן כל הזמן תגידו תודה על מה שיש ותיהיו בשקט..

eliram

New member
עם כל הכבוד, אני ממש לא מסכים.

א. מה, אנחנו צריכים להגיד תודה על זה שאנחנו לא משלמים על ערוץ שלא משדר כלום? זה (עדיין) ברור מאליו, וזה לא קשור לכלום. ב. כבר עכשיו ברור שיהיה משחק מספר 5 (ואולי מכריע) במערב. אתה באמת חושב שלא חייבים לשדר אותו? אולי גם שישדרו רק את המחצית הראשונה של משחקים וזהו. זה בטח יותר זול. ג. לא ממש מעניין אותי איזה ערוץ משדר. אבל אם כבר הכבלים מפרסמים שהמשחקים ישודרו בערוצים 5 ו 5+, ולכן אני מתחבר ב 25 שקלים לחודש, אז אני מצטער, אני לא אגיד תודה על מה שיש. שלא יקחו סתם תשלום. אני מניח שהמחיר להזמנה מראש של משחקים 3 ו 4 אולי גבוה יותר, ושל 7 אולי הזול ביותר ושיש לערוץ שיקולים משיקולים שונים. זה אולי יכול היה להיות התירוץ שלהם בשנה שעברה (עם סדרות גמר איזוריות מדהימות, בעיקר בין פילדלפיה למילווקי), אבל השנה? כשיש להם שני ערוצים? שכהצידוק לקחת עוד כסף מהמנויים הוא שניתן יהיה לשדר יותר משחקים? פשוט חוצפה! כתבתי עכשיו EMAIL זועם לערוץ הספורט, ואחד נוסף לערוצי זהב. הם עדיין יכולים להחליט לקנות את זכויות השידור של משחקים 5 ו 6. משתינים עליך ואתה עוד אומר תודה על מה שיש.

gofish

New member
אני התרעמתי ואמרתי לכם!!!מלחמה../images/Emo67.gif

אבל כנראה אתם תמימים מידי או צעירים או פריירים (תבחרו לבד). ערוץ הספורט פשוט מזלזל בנו כצרכנים ועושה כרצונו. רבותי...להתעורר!!! לשלוח פקס/מיילים זועמים למערכת.....לא לוותר!!! אני שלחתי גם לערוץ הספורט מכתב זועם והתשובה שקיבלתי היא תשובה מגמגמת והתנצלות (לא מתקבלת!) של מר אילדיס בחדשות,על-כך שהערוץ חתם על הסכם לשדר בגמרים איזוריים רק את משחקים 1,3,4,7. כדאי מאוד שמשהו יתעורר שם בערוץ 5+ כי לפי איך שהעניינים נראים במערב,אז משחק 5 בטוח יהיה ולדעתי גם משחק 6 (4-2). ז"א את שני המשחקים החשובים ביותר ובוודאי המרתקים ביותר בגמר הנפלא הזה לא ישדרו!!!!!!!!!אבסורד! הכל עניין של כסף הגיע הזמן שערוץ 5+ יוכיח את הכסף שמשלמים בעבורו הצרכנים ויביא לנו את כל הסידרה במלואה. קדימה אנשים להתחיל להפגיז בפאקסים/מיילים זועמים,זה תלוי רק בכם.

eliram

New member
עבור זכויות המונדיאל הם נלחמו

כמו גדולים במדינה (משרד התקשורת), בבתי משפט, עד חורמה. אבל ההסכם הנוכחי כובל אותם? מי חתם על החוזה מלכתחילה? מה, אתם רוצים להגיד לי שה NBA לא מוכן למכור זכויות שידור לכל המשחקים? יש להם אינטרס לעידוד ההגירה לארה"ב? פעם גם אפשר היה לשמוע את המשחקים באינטרנט מתחנות רדיו בארה"ב. היום גם זה כבר נחסם ע"י ה NBA, אבל ערוצי טלויזיה עדיין לא. שלא יקשקשו במוח. תמורת מספיק כסף אפשר לרכוש את כל המשחקים. עובדה שהם משודרים בארה"ב. אני שולח גם פקס זועם מחר, תודה על מספרי הטלפון.

the Rain

New member
זונכים את אוהדי הכדורסל לא יאמן

פשוט בושה! מזמן ידעתי שספורט חמש פלוס רק הורס כתבתי וכתבו אנשים על זה שספורט חמש פלוס בעצם הוא מונופול אם לא תתחבר עליו לא תקבל כלום מה יש לראות בערוץ 5 כבר?....זין

למעלה