חוצפן הגרוש הזה

איריס 1

New member
וכמוני למשל........

שלי אין את הפסק זמן הזה...... אנשים מקטרים בגלל שטוב להם יותר מידי כנראה...... ככה זה נשמע....

bibi12

New member
הלואי

והיה נשאר איתי כל הזמן...... משוגע עליו......

ערסlight

New member
הנה עוד אחת...

שחושבת שהצדק בכיס שלה. בטח יש סיפור מאחורי זה. והציקצוק הזה כבר היה פה לא אחת. ואצלנו בשכונה קראנו לזה..."לב קטן".

mars4

New member
קורא וקורא וקורא שוב ושוב

ופשוט לא מאמין למה שאני רואה! אסיים באימרה של החכם באדם: הלו, ילד זה לא חוט מאריך!

my sunshine

New member
נו, מה לא ברור. ביקש להחליף שבתות

ולכן אצלה 3 שבועות רצוף. היא מקנאת בחברה שלו, ולכן מתעצבנת. אבל למה כולם קוצפים ורוגזים. אסור להוציא קיטור

my sunshine

New member
אבל אנחנו

יודעים להיות גם סביבה תומכת
נעשה לה שרוול ישר עד לרידינג

יערית

New member
"בנו גשר בנו גשר"

בנו גשר מזהב..כולם עוברים כולם עוברים ואחרון.... בהחלט סביבה תומכת

maof

New member
ולא שאני מצדיק אבל........

לא לשכוח שהוא רשאי...ולא חייב. אבל לא זה העינין ברגע שתתני לא את ההרגשה שהוא דואג רק לאינטרס שלא מול הילדים, ברגע שתפסיקי להילחץ מזה. הוא יבין שהקשר שלו מול הילדים חשוב עבורו ועבורם, ואז כפי הנראה גם הוא יבין שהוא לא עוזר לך, הוא עוזר....לעצמו. מעוף

shovalit35

New member
אצלך הוא לפחות לוקח...

אצלי הילדים תמיד איתי כול יום וכול שבת. הם גדולי ומחליטים לבד מתי ללכת ומתי לחזור(אחרי שעה הם כבר בבית) וטוב לי אין לי בעיה עם זה .

ערסlight

New member
להיות אב

הסדרי ראיה הם בעצם ברירת מחדל למצב שהאבא מתנתק ביום יום מילדיו. ההסדר בעצם מאפשר לאב, להיות חלק מחיי ילדיו גם כשהאם לא ממש משתפת פעולה ולעשות איזשהו סדר בחיי הילדים. החשוב להבין, שמטרת כל זה זה, לאפשר לאב וילדיו לנהל מערכת יחסים. ופה כבר כל אחד פועל מתוך מי שהוא. גם בזמנים שונים יש צורך שונה. אין סטנדרט. הבעיה שהרבה אמהות סבורות שיש להן פה מילה. [ואין!] ומתיחסות להסדרי ראיה כאילו זה איזה בייביסיטינג ובמקרים רבים גם כלי למניפולציות. אגב, לכנות מישהו "חוצפן" זה אשכרה להתנשא. [אפשר להתחצף רק למי שמעליך]

למעלה