חוצפן הגרוש הזה

מיקי 43

New member
ירדנה לא חוצפן פשוט טיפש

מי שזונח את ילדיו ולא משנה עם בגלל שרוצה להתנקם באמם או בגלל סיבות אחרות פשוט טיפש אך החוק לא מחייבו לראותם בטווח הקרוב הילדים יפגעו לטווח רחוק יתכן שהוא יפגע

מיקי..שמע מקרה ששמעתי ברדיו

אב אחד הזניח את הילדים שלו ולא דאג לבקר אותם במשך שנים.. אז הילדים באמצעות עו"ד הגישו תביעה נגד האב על הזנחה .. והם זכו במשפט והאב שלםפ לילדיו פיצויים בסך מליון ש"ח

SecondOpinion

New member
חוצפנית הגרושה הזו

שמתייחסת לילדים שלה כאל עול שמישהו צריך לפטור אותה ממנו, ומקור הכנסה נוסף. וותרי על המשמורת, אני מבטיח לך שהוא ייתלהב וייקח אותם.

נשמה רכה וזכה שכמוך

איפה , בשם כל הקדושים, קראת שהיא מתלוננת על העול? ומהיכן למען השם ,הבנת שהיא מתיחסת אליהם כמקור הכנסה? בחיאת, חייבת להבין.

SecondOpinion

New member
רכה?? זכה???

ואיפה ה"בוחן כליות ולב", "יודע כל" "קורא מחשבות" ו"את עוד תראי שאני צודק"?

הוא לא רוצה לקחת אותם...

מתי שנוח לך...? לכן הוא חוצפן...? את לא ברורה...

yardens1

New member
.

הוא לוקח אותם לפי ההסכם וגם עוד אבל שאני מבקשת שיקח אותם בשבת שהם לא אמורים להיות איתו כי הם איתי כבר כמה שבועות בגלל שהחלפתי איתו והוא אומר שהוא לא יכול ברור שהוא לא יכול הוא עסוק עם החברה שלו

malka3

New member
תחליטי לוקח, לא לוקח

לפי מה שכתבת החוצפן לא הוא אלא ההפך את.. כתבת לא לוקח ופתאום לוקח וגם יותר מההסכם גם הסכים להחליף איתך שבתות ועכשיו את רוצה שיקח בשבתות שהם שלך ??? מי החצוף ? למה שלא יהיה עסוק עם החברה שלו ?

yardens1

New member
.

לדעתי הוא חוצפן שלושה שבועות הם איתי הילדים שיהיה עסוק עם החברה שלו אבל מה עם הילדים שלו?

לא מבין מה את רוצה.

כתבת שאת התחלפת איתו בשבתות ובגלל זה הם איתך 3 שבועות רצוף. ?!?!? או שיש לי בעיה בהבנת הנקרא או שלא הסברת את עצמך כמו שצריך. חוץ מזה, הם רואים אותו באמצע השבוע בתקופה הזו? או בכלל לא?

sim44

New member
אז הבעייה היא לא לוקח לא לוקח

הבעיה היא החברה שלו וחבל שאת לא מפרטת יותר אלא רושמת מה שנח לך וכמובן שלא כולם פה מביעים דעה חיובית להזכירך

סליחה !!!!!הוא לא חוצפן ,הוא החליף

איתך אז עכשו תמלאי את חלקך עם לכך זה נקרא עבורך , בעיני הילדים הם לא נטל הם ברכה עבורי ! 3 שבועות זה כלום ישנם מצבים שהאקס לא לוקח בכלל לשבתות עדיין לא הבנתי אותך מה הבעיה כאן !

Rinattt

New member
הגזמת קצת...

אז הם איתך 3 שבועות אז מה? ביג דיל... בעצמך רשמת "הוא לוקח אותם לפי ההסכם ואפילו עוד" חמודה, יש כאלו שאפילו את זה אין להם... יש ילדים שהאב בכלל לא מכיר בהם... ויש כאלו שפעם בחודש\שבוע בא לראות את הילדים בלי לקחת אותם לישון אצלו (כמוני למשל)... ואת עוד מתעצבנת? ואז מה אם הוא עם החברה? פרגני... מה קרה? העולם לא יחרב והוא יבוא יקח אותם לשבת בקרוב, פעם הבאה כשאת מחליפה שבתות תחשבי לפני...

למעלה